Drobné poklady (19.2.-25.2.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Když má dát linka 30 000, kolik je potřeba spojit kostiček? Nemáte někdo radu, jak to spočítat? Tvary jsou mi jasné, ale ty linky...
    Umím to nějak spočítat?
    Děkuji

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Doporučuji spojit co největší obrazec, v zadání je: Vytvoř linku/tvar se skóre 30 000 nebo vyšším.

3. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezký večer, začala jsem skládat. Chybí mi tři mise na obrazce. Jinak vše hotovo. Skóre mám 359 910. Tašek 50 kusů. Momentálně mám nedostatek kytek na výrobu hraček. Ale i tak se domnívám, že to dám.

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Už je ten nohatý chlupatec na ploše, nic jsem nepočítal, jen skládal, podle potřeby doplnil hračky. Úkoly se plnily samospádem. Mise 27/28, zbylo mi dokončit 15 dlaždic, skóre 570 050/562 500, 70/80 řádek mám.
    Minihra je přehledná, dlaždice velké ani barevně se "netlučou".

5. olčaML

olčaML Expert fóra

6. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

zvieratko som práve získala :) 37 hier, 26 misií. času dosť, idem si pomaly po pikolku a riadok :)
    inak, ak by to niekomu pomohlo, včera som zistila, že sa dajú stihnúť 2 zbery počas šťastnej hodinky :D nemám žiadne riadky ani neviem čo zapla som kombajn samozrejme :D, vianočka, biela nevinnosť, SH, voda, hnoj a na rastlinku som mala presne hodinu. a ono to vyšlo :D :D tak možno niekomu pomôže ;)

7. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Akce zdárně dokončena.
    Šlo to dobře.
    Dobrou.

8. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, čo znamená vytvor tvary v počte 45, 25 a 15 robím všetko možné, ale nedarí sa mi.

Naposledy upraveno: 23/2/26
    INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

10. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    Farmářka_X

Už mám všetko okrem týchto a tú 15-ku by som aspoň malá mať spravenú, a už som skúšala aj včera ale nič sa mi nepripisuje, mám robiť len čiary alebo to mám spojiť

**Odstraněná citace**

Naposledy upraveno moderátorem: 23/2/26
  11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. ferda

ferda Rádoby autor

Mohu poprosit o radu,jak udělat násobič 30dlaždic uvnitř.Děkuji

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Třeba takhle:
    Na těch vnitřních dlaždicích musí být x30 !!!

14. ferda

ferda Rádoby autor

Děkuji moc,chybí mi poslední dekorka

15. hroudov

hroudov Veterán fóra

můžu se zeptat jak zjistím, že je tam x30? několikrát jsem tento tvar udělala a nic

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Musíš ten obrazec spojit! Pak se ti ukáže ten násobek!;) Klidně bych mohl na tomto konkrétním případě spojit mnohem větší obrazec,ale šlo o x30 násobič!
    Zde máš další možnosti x30 násobku na stejným obrázku!

Naposledy upraveno: 24/2/26
    Prepperka a hroudov tohle ocenili.
  17. sergejko

sergejko Aktivní autor

kto poradí vpred dakujem neviem splnit uloh vytvor čiaru so skóre 45000. viete niekto dat obrázok ako to dosiahnúť. čiara je že to nemá byt spojene? alebo otvorené

18. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Poslušně hlásím, že mám vše splněno. Jen jsem zapomněla na šlechtění žab/ropuch (za mě žába jako žába stejně jako sklípkan = pavouk). Jestli nezapomenu, tak nějaké ropuchy otočím v tulidomku zítra když bude BB.

sergejko, spoj obrazce po celém obvodu. Viz. obrázek od DANKA722 na straně 3 tohoto vlákna.

19. .macca.

.macca. Dozorce fóra

hroudov Když je tam x30 násobič, tak v tom kruhu musíš mít 29 dlaždič a spojit je a ukáže ti to 30 vždy o 1 míň tak jak ukázal kaolin spočítej si je.

sergejko Ty musíš udělat kruh by bylo uvnitř 44 dlaždic

20. oldris1

oldris1 Rádoby autor

Může mi někdo poradit akce je dokončená ale sklípkana v inventáři nemám....děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.