Drobné poklady (19.2.-25.2.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janmil

janmil Aktivní autor

ďakujem

babina51 tohle ocenil(a).
  2. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

mám výpadek mysli, jak tam dám tu 10 ??

3. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babička-květa,

spájaš rovnaké hračky (alebo rubikove kocky) spájanie musíš ukončiť (odkliknúť) na tej istej hračke, na ktorej si začala, tak uzatvoríš tvar, pre násobič 10 uzatvoríš 9 hračiek, vtedy sa ukáže číslo, zrušiť to môžeš pravým tlačítkom myši
    vo FAQ je aj video (vo videu je násobič 44)

ešte poznámočka: ľavé tlačítko pri spájaní hračiek držíš stlačené, pustíš ho až na hračke, na ktorej si začala

janmil, nie je za čo

4. lacrima

lacrima Ikona fóra

Zdravím ,
    přeji pěkné odpoledne strávené mezi drobnými poklady, [​IMG]mezi hračkami .

Ach to počítání, ach ty počty ... řádek hraček sem, řádek hraček tam ,
    já se snad toho správného počtu nedopočítám ...
    .... a když jsem si to konečně spočítala a vše jsem si připravila ,
    tak mě několikrát moje ruka s myší zradila ... co k tomu dodat?
    Když myslí hlava, tak neposlouchá tělo,
    když tělo poslouchá , nemyslí hlava ... asi tak nějak, ... [​IMG]

.... ale to nejdůležitější je už doma .

5. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojky, včera jsem si vše nachystala a dnes jsem si už jen v klídku hrála, byla to hračka s hračkami :D
    Jsem ráda, že si snad dám pauzičku, už ji fakt potřebuji, jen v neděli krátká zastávka v tulidomku - vyčkávání na šlechtění za 1 SK se mi vyplatilo.... pak už jen nákupy v hračkářství a pápá lálá xD

Všem, co už si dohráli, velká gratulka a ostatním bojovníkům přeji, ať se daří :)

Edit: Ještě sem dám malinkou radu, možná to někomu pomůže, mě to tedy pomáhalo i vloni a letos se mi to taky osvědčilo. Když jsem měla dělat násobič, udělala jsem si výstřižek obrázku a na nečisto jsem si ho spojovala tak dlouho, až jsem dosáhla kýženého výsledku, taky jsem věděla kolik si mám vyměnit náhradních hraček ;)
    Na obrázku je násobič 15, tzn. že 14 hraček je uzamčeno uvnitř....

Naposledy upraveno: 20/2/26
  6. babička-květa

Vanda, moc děkuji za trpělivost.

babina51, dinoalesi a davidson00 tohle ocenili.
  7. Vanda

8. lumat85

lumat85 Analytik fóra

lacrimo: mám to stejně......cuk a prsty si dělají co chtějí :D:D

Dekorku ani do stonku dávat nebudu...na ploše mi to dá násobně víc. Zatím ještě jedu na BZ.

Akce finito, ještě pár ropuch šoupnu do domku, ať mám peněženky na bedny. Boing! mám, dílnu vyrobím ve městě, upg. nepotřebuji.:p

babina51, lacrima a kocieva tohle ocenili.
  9. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Jak se odstaní 60x rubikova kostka? Musim je spojit čárou, nebo můžu dát do tvaru?

10. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Přeji pěkný páteční podvečer.
    Jakou já mám radost, akci jsem nechtěla dělat (bála jsem se padátek na Baharamě), ale napadaly ze šlechtění ropuch a ještě k tomu peněženky, za které se daly získat cenné věci.
    Ještě nemám vše hotovo, ale to hlavní je doma, cenné dekorky, zatím jedna pikolka áá sklípkan

https://prnt.sc/PgUa3GCCMnVJ

Mám namleto ještě hodně hraček a plných tašek, ale pokračovat budu o víkendu.
    Tohle snad ani nelze odehrát za pár hodin, ty tvary, počítat, oči bolí.

babina51, Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  11. babička-květa

Vanda. nepodařilo se . Mám kruh s 15 hračkami uzavřený, ťuknu mám č 15 a úkol není hotový. Předtím jsem spojila 10 hraček do kruhu číslo mi ukázalo 10 a taky nic

12. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

babička-květa
    Mrkni tady na můj příspěvek, nezáleží na tom, kolik máš spojených, ale kolik jich zamkneš v okruhu, na 15 násobič musíš zavřít 14 hraček v okruhu uvnitř, na 10 musíš zavřít - tedy mít uvnitř kruhu 9 ;)

Edit:
    babička-květa, rádo se stalo :)

13. babička-květa

Dinoalesi, moc děkuji :)) celé odpoledne dělám chybu :)

babina51, lacrima a dinoalesi tohle ocenili.
  14. Vanda

p-eetra,
    rubikove kocky a iné hračky sa postupne odstraňujú tým ako hráš minihry, netreba ich odstrániť naraz ani v žiadnom špeciálnom tvare, vedľa kocky (hračky) vidíš číslo

babička-květa,
    musela si niekde urobiť chybu, buď si útvar nespojila alebo nemala správny násobič, vyskúšaj znovu, body sa ti do celkového postupu započítavajú stále

babina51, lacrima a dinoalesi tohle ocenili.
  15. babička-květa

Ano Vando, Spojovala jsem místo 9 tak 10 hraček v kruhu. Dinoalesi to názorně nakeslila. Moc všem děkuji , že jste měli se mnou trpělivost.

16. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Rádoby autor

tak ted mam dilema, celou dobu cekam na slevu za 1SK, sice jsem se dockala, ale vypada to , ze nebude soubezne s BB
    tak ted babo rad, cemu dat prednost

babina51 a Prepperka tohle ocenili.
  17. ašada01

ašada01 Titán fóra

Dokončila jsem mise a bodů mám o dost víc než potřebuji. Chybí mi jen dodělat 52 miniher, abych i za ně dostala odměny. Stačí, když už budu dělat krátké linky, za spojování už stejně žádné odměny nedostanu.
    Jak bude veselý den slev, tak ještě pošlechtím želvy, abych dostala peněženky.

farmerMartina1975
    Jasně, budu šlechtit ropuchy. Můj mozek odmítá dělat rozdíl mezi žábami a želvami, už se mi to stalo víckrát.

Pokusila jsem se zaplnit hrací plochu rubik kostkama, ale došly hračky a už se mi nechce dál sázet :p.
    (Samozřejmě jsem dělala linky, nasázet tam kostky rovnou, to by bylo moc jednoduché)

18. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Rádoby autor

ze zelvicek ti toho moc nevypadne xD

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ašada01 - ze želviček leda tak prázdná taška :)

želvy.png

20. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím, jak počítám, u mince štěstí je ve FAO 12 dlaždic, dle tabulky přímo ve hře je 22 dlaždic. Co je správně. Asi přímo ve hře u misí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.