Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem vinetů68, 12/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 3eXtreme3

Nejsme informováni, že by chodily takovéto zprávy.
    Co nejrychleji kontaktuj herní podporu a při vyplňování formuláře zvol obecné dotazy a popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj vilmax

Odpověď jsi dostal o 2 příspěvky výše. Pokud restart nepomáhá psal jsem kontaktuj herní podporu co se na tvém účtě stalo a co vlastně kupuješ. Jak kontaktovat herní podporu

Honzulka05 a danda-vnovis tohle ocenili.
  2. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

Ahojky, tak jsem to poslala na podporu, díky za radu a pro jistotu jsem změnila heslo
    normálně, když jsem otevřela hru, tak se mi objevila tabulka nadepsaná mým nickem a bylo tam napsáno to o dluhu a byla tam modrá kolonka s nápisem "Zaplatit"
    na tu jsem ale radši ani neklikla a změnila hned heslo a při příštím otevření hry už se mi ta výstraha neukázala

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. pezt

3eXtreme3

Není zač, uvidíš co na podpoře zjistí, nebo o co se jedná.

4. vilmax

vilmax Pisálek fóra

Zdravím, tak floreny to sežralo a pomocník nic. Zkusím tedy kontaktovat podporu.

5. pezt

vilmax

To je nejlepší řešení, protože tady na fóru nezjistíme co vlastně kupuješ.

6. vilmax

vilmax Pisálek fóra

Hm - tak nic:mad:Zkusila jsem podporu a nikdo se mi ani neobtěžoval odpovědět...

7. pezt

Ahoj vilmax

Tak jsem zjišťoval u kolegů s podpory a bylo ti řádně zodpovězeno, zkontroluj si tedy řádně emailovou schránku, a to včetně spam koše, kde se mohla odpověď také zatoulat. Hlavně tedy jestli kontroluješ ten email, který máš vyplněn při odesílání formuláře na podporu.

8. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

Ahojky, tak prý to byla systémová chyba, mé konto je v pořádku a nemusím se prý ničeho obávat :))
    no, docela sem si oddychla :))

9. pezt

3eXtreme3

Tak to je dobrá zpráva :), hlavně že je vše v pořádku ;)

Fajn hru pezt

3eXtreme3 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už nevím kam napsat. Asi měsíc mi nejde platit kreditní kartou. PÍŠU SOUSTAVNĚ NA PODPORU, VYPLNÍM FORMULÁŘ A CHODÍ MI STEJNÁ ODPOVĚD. Mám se domluvit se svojí bankou. Tam je všechno v pořádku. Tři roky jsem platila bez problémů. POMOC prosím

11. pezt

Ahoj dasa1143

Zeptám se, jakou banku máš, respektive platební kartu, kterou používáš pro platby ve hře je které banky ?

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

MasterCard Egua bank

13. pezt

dasa1143

Bohužel pro tebe nemám dobrou zprávu. Jelikož se změnili, respektive zpřísnili podmínky pro převod peněz a platby na internetu a tvá banka bohužel zatím na tyto standardy nepřešla, nepoužívají zatím zabezpečení 3D Secure a proto platby nejsou autorizovány, není možné v současnosti platit touto kartou v této hře.
    Budeš se muset obrátit na klientské centrum své banky a situaci řešit s nimi.
    Dokud tvá banka situaci nevyřeší, můžeš využít jiné platební metody.
    Osobně bych třeba doporučil Paysafecard, nebo zde najdeš přehled dalších platebních metod Platební metody (CZ)

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Díky moc, ten si kupuji ale musím pro něj jezdit autobusem 17km, myslela jsem, že se to nějak pořeší.:cry::(
    A někdy chci něco koupit hned a nemám dostatečný zůstatek:mad::mad:

15. pezt

dasa1143

Tohle musí řešit tvá banka.
    Nevím jestli by ti šla koupit Paysafecard online, když s tou kartou jsou takové problémy.
    Bohužel nic dalšího pro tebe udělat nemůžeme.

Fajn hru pezt

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dnes jsem to konzultovala se svou bankou a bylo mi řečeno, že snad do konce roku 3D secure zavedou a dají všem vědět:(Před chvilkou mi chyběla 1,34 na zaplacení balíčku který jsem chtěla. Online Paysafecard taky moji banku nemá v registru bank, má jenom 10 nejstarších.:mad::cry:Takže mám smůlu. Zbytečně jsem tě otravovala ale aspoň vím na čem jsem. Ahoj a díky;)
    Už celé odpoledne uvažuji o změně, uvidímo_O

Naposledy upraveno: 12/8/19
    Honzulka05, evainfo a pezt tohle ocenili.
  17. pezt

Ahoj dasa1143
    To je v pořádku určitě jsi neotravovala, od toho jsme tady;)
    Škoda, že ani ta Paysafecard nejde platit online. Tohle když chybí tak to určitě naštve.
    Nechci ti něco vemlouvat a ani jsem to tu nechtěl teď, ani dříve psát, ale když je to s tou tvou bankou tak, a ani nemáš jistotu, že termín dodrží, ohlídnout se po jiné bance? Ale vše je na tvém rozhodnutí.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a dasa1143 tohle ocenili.
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

A co zkusit nákup místo kartou tak rovnou převodem z účtu?

19. pezt

Ahoj evoku57

Nevím čeho nákup, jestli PSC online tak mezi podporované banky její banka nepatří, že by byl nákup ihned a jinak 1-2 pracovní dni je celkem na nic.

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to jsem si myslela, že je to ze všech bank stejné, ale i tak už by PSC měla koupené

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.