Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem evoku57, 1/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Ahojte, mám problém - nevidím kúpenú dekoráciu. Kúpil som stonku Eldorádo a do nej dekorácie, ale Ingridin študent nemôžem nikde nájsť.

Kde by som mohol vidieť potvrdenie, čo som kúpil? Vďaka za rýchle info.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pteranodon

Po nákupu na tebe vyskočí info okno o koupi daného herního prvku.

A pokud jsi se s farmy neodhlásil, nebo znovunenačetl hru tak ve spodním logu jde vidět kdy jsi co koupil, tedy kdy si to načetlo na herní účet.

Jinak potom pomůže herní podpora, jestli jsi balíček koupil nebo ne.

Fajn hru pezt

Pteranodon a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

*** Odstraněna zbytečná citace ***

No to je ten problém, že som musel vypnúť počítač, lebo som išiel do obchodu ... ako rýchlo mi odpovie podpora? Do zajtra povedzme do 18:00?

Ešte doplním, že keď sa pozriem do okienka akcie, tak tam stále vidím "Ingridin študentský balík" ktorý je možné kúpiť iba 1x ... takže som ho asi nekúpil, čo?

EDIT 16:00 - že mi skôr nenapadlo pozrieť si maily :music: tam mám všetky nákupy krásne jasne napísané :D Takže vďaka za pomoc, dekorácie už mám všetky 8).

Naposledy upraveno: 23/2/19
    pezt, Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. pezt

Pteranodon

Pokud balíček Ingridin študentský balík vidíš ve farmářském obchodě, je velice pravděpodobné, že jsi jej nekoupil, protože lze koupit pouze jednou.
    Zkontroluj jsi kolik se ti stáhlo peněz z bankovního účtu, nebo z čeho jsi to platil.
    Herní podpora odpoví určitě v co nejkratší možné době. Při vyplňování formuláře zvol obecné dotazy a popiš svůj problém.

EDIT: Jasně emaily jsou další možnosti jak ověřit nějaký nákup. Jinak není zač;), hlavně že je vše v pořádku :)

Naposledy upraveno: 23/2/19
    Honzulka05, MatysekKamilek a Y_n_O tohle ocenili.
  5. 6pavla

6pavla Zelenáč fóra

Ahoj, ráda bych věděla, jak je možné smazat uložené, ale již neplatné platební karty.
    Děkuji.

6. pezt

Ahoj 6pavla

Uložené platební údaje smažeš v bance ve městě, v obchodě klikneš na stav a výpověď otevře se okno kde najdeš potřebnou platební kartu a smažeš, poté restartuj hru, tím že zavřeš celý prohlížeč.

Fajn hru pezt

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Po odstávce internetového bankovnictví nelze zaplatit Pejsefku z Herních kuponů. Nefunguje PS nebo HK?

8. pezt

Ahoj -pechfógl-

Tohle musíš řešit buď přes svoji banku, nebo na Herních kupónech.
    Zde to těžko vyřešíme

Fajn hru pezt

9. marianko77

marianko77 Pilný autor

Ahoj, mám otázočku: Chcel som si kúpiť balíček "Sezónní pomocníci na 1 měsíc". V Ofi. je napísané že stoja v Sk lokaci je 7,59 € místo obvyklých 11,49 € ,
    ale keď si ich chcem kúpiť tak mi to ukazuje že stoja 9,99 €. Prosím ako sa dostanem k sume 7,59€ ?
    Ďakujem za odpoveď.

10. pezt

Ahoj marianko77

Aby se slev ukázala je potřeba kliknout v časomíře, popřípadě v novinkách na příslušnou ikonu respektive nabídku.

Poté se objeví možnost nákupu v bance.

Cena pro sk lokaci 7,59 €, důležité je také zkontrolovat jakou máš vlajku v pravém horním rohu. Musí být Slovenská.
    Pokud je jiná cena se řídí podle toho. Pokud žiješ trvale na Slovensku, pro změnu geolokace hry musíš kontaktovat herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

11. marianko77

marianko77 Pilný autor

Ahoj, ďakujem za odpoveď. Tak predsa tam mám rakúsku vlajku a nie slovenskú, asi preto mi to nejde. Ale Aj tak mi v novinkách ukazuje 30% zľavu a keď kliknem kúpiť je tam cena 9.99€.

12. pezt

marianko77

Bohužel pokud tam máš vlajku Rakouska tak se cena odvíjí o této geolokace. Jak jsem psal pokud žiješ trvale na Slovensku, kontaktuj herní podporu pro vyřešení tohoto problému. Sleva se ti počítá nyní z ceny, která platí pro danou zemi, tedy Rakouska.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.