Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem evoku57, 1/2/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kupuji floreny a platím paysefecard, ale chtěla bych koupit třeba jen 10 florenů a ta nabídka určit si, kolik chci koupit florenů se mi nenabízí. Do té se asi už nikdy nepodívám, že? nebo to jde někde přepnout na tu nabídku s možností výběru počtu FL?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57

Aby se ti objevila tzv, Fastpay lišta.

Je potřeba mít uložené platební údaje, např. údaje o platební kartě, nebo pokud platíš přes PayPal.
    Po zakoupení herního prvku a po zatržení volby pro uložení platebních údajů se objeví tato lišta, kde je možno vybírat kolik florenů chci koupit. Platební karta ještě má bonus 10% při nákupu herní měny.

Fajn hru pezt

3. evoku57

Takže paysefecardkou to nezaplatím, mám zbytek k čerpání, tak jsem myslela, že za to nakoupím menší množství

4. pezt

evoku57

Bohužel PSC lze koupit pouze balíčky, které mají hodnotu přednastavenou.
    Ani kdyby jsi měla Fastpay lištu, tak lze na ni platit jen zkrze uložené platební údaje.

5. evoku57

Díky moc, proto se mi ta Fastpay lišta nenabízí

6. pezt

evoku57

Před aktivací vypadá to okno takhle

Po zakoupení a uložení platebních údajů to bude vypadat jako na prvním screenu.

7. evoku57

Já už mám jen nabídku balíčků, nic jiného nevidím

8. pezt

evoku57

Když klikneš na banku ve městě tak se objeví toto okno, je jasné pokud jdeš přes floreny v horní liště tak tě to přesměruje k nákupu balíčků.

9. evoku57

Ano, ve městě se mi to objevilo, ale když dám koupit, opět to nabízí jen balíčky, nedávám balíčky rovnou, ale jen koupit nyní

10. pezt

evoku57

Jasně nyní vybereš balíček a při koupi pomocí platební karty nebo PayPal dáš uložit platební údaje a Fastpay lišta se objeví po úspěšném nákupu.

11. evoku57

Díky :)

12. pezt

13. hvězdička83

hvězdička83 Zelenáč fóra

dobry den mam težke dilema,s rodinou hrajeme far,u už od počatku,dobijime si floreny dost dost casto až u me farmy nastal pproblem nza ty roky cojji hraji jsem zmenila x tel.cisel chte i nechte-a ted jsem v začarovanem kruhu ..už mam pausal nove cislo skoro pul roku chci si doit far,u avidim ze me,a, sanci.šlo by ty preddchozi me čisla smazat abyh si mohla konečne far,u opet dobijet.pomozetmi prosim zkuste mi vyhovet vstřict mebot bez florenu to uz nema smys asolutne hrat .dekuji moc za brzke ---co nejrychlejsi vyřízeni dekuji...hvěždička83 hrac

14. olčaML

olčaML Vážený autor

Dobrý den chci si koupit balíček "Pomocná ruka ",ale moje platební metoda kreditní karta , zmizela se seznamu v nabídce placení . Nevím co mám dělat ? Děkuji !

15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

hvězdička83 - odpověď ti dala kolegyně ZDE. Jen podotýkám, že pokud jsi již vyčerpala dobíjení z 5 telefonních čísel, tak s tím nelze již nic udělat. V systému je nastaveno využití max. 5 mobilních čísel. K nákupu budeš muset použít jinou platební metodu.

--------------------

olčaML - napiš na herní podporu (zvol obecný dotaz) - popiš jim svůj problém, oni ti určitě pomůžou. Jen ber na vědomí, že to může trvat déle jak 24 hodin, proto jestli chceš opravdu nabídku využít, použij jinou platební metodu.

16. olčaML

olčaML Vážený autor

Díky zkusím to ,i když jsem na herní podporu už psala !

17. Valilvoči

Valilvoči Zelenáč fóra

Koupil jsem 2 řady Valentýnkých obláčků, z banky se to strhlo, ale napsalo mi to, že je líto, ale nemůže mi býti přiděleno, jelikož už je vlastním. Vrátí se mi peníze? Díky za prošetření.

18. pezt

Ahoj Valilvoči

Někdy se hláška, že balíček již není k dispozici, po koupi objeví, ale to neznamená, že by je bylo možné koupit dvakrát.
    Zkontroluj si tedy jestli řady vlastníš a poté zkontroluj přehled plateb, kolikrát se ti za balíček řádků strhli peníze.
    Kdyby se strhli dvakrát, budeš se muset obrátit na herní podporu, při vyplňování formuláře nezadávej problém s platbou, ale zvol obecné dotazy a popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. jarka009988

jarka009988 Pisálek fóra

zdravim koupila jsem si ted pomocniky na mesix. z karty penize odesli a pomocnici dale neaktivni. co s tim? dik za pomoc

20. pezt

Ahoj jarka009988

Nejprve restartuj hru, tedy zavři prohlížeč a potom hru znovu otevři. Pomocníci by se měli načíst.
    Pokud se tak nestane budeš se muset obrátit na herní podporu, při vyplňování formuláře nezadávej problém s platbou ale zvol obecné dotazy, a popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.