Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Bezejmenný, 9/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. comando09

comando09 Perspektivní autor

spravil som to tak ako si mi napísal ,už to je v poriadku, veľká vďaka a ospravedlňujem sa za to písanie ,ale naštvalo ma to keď mi to nešlo , takže ešte rás vďaka a ospravedlňujem sa .

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

comando09

Není zač :), hlavně že je vše v pořádku;)

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dnes dopoledne jsem kupovala floreny přes SMS. Platba byla potvrzena s tím, že na mé konto bylo připsáno 100 fl. No - nebylo. Jak dlouho trvá připsání a kdy se mám začít plašit?

4. pezt

Ahoj -pechfógl-

Nejprve restartuj hru.
    Pokud se floreny ani po restartu neobjeví a došlo k odečtení kreditu, budeš se muset obrátit na herní podporu.
    Při vyplňování nezadávej problém s platbou, ale zvol obecné dotazy a popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Ahoj,zrušila jsem premium a vymazala údaje o kartě,ze které se mi každý měsíc strhávala platba.Důvodem je změna banky.Chtěla bych se zeptat zda až mi přijde nová karta,mohu tam zadat nové údaje a platit tak jako předtím.Děkuji za odpověď a přeji hezký večer.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. pezt

Ahoj jirinka39b

Pokud je vše vymazáno, tak není důvod proč nevyužívat potom novou kartu, při první platbě povolíš uložení platebních údajů a vše potom bude probíhat tak jako doposud.

Fajn hru pezt

matahari1989, jirinka39b a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Aangiee

Aangiee Pisálek fóra

Ahoj, nevím kde to jinde řešit a jak, tak se nejdříve obracím s dotazem. chtěla jsem si koupit sezónní pomocníky, jenže mi to opět napsalo, že se má karta objevila na černé listině. Už se mi to jednou stalo. Tehdy jsem kartu v možnostech smazala a zadala jinou, protože tamta už byla prošla. Teď když jsem ji ale smazala, tak už mi to možnost platební karty vůbec nenabízí. Nabízí mi to jen tyto 4 možnosti...
    Zaplatit metodou: bank payment
    Zaplatit metodou: paysafecard
    Zaplatit metodou: TrustPay
    Zaplatit metodou: Bigpoint GC
    Může mi někdo prosím poradit co s tím? Bez pomocníků je to dost naprd. Moc díky

8. pezt

Ahoj Aangiee

Bohužel díky tomu že tvá karta je na černé listině se stalo to, že nabídka plateb je omezená. Je nutné kontaktovat herní podporu na vyřešení tvého problému. Při vyplňování formuláře nezadávej problém s platbou, ale zvol obecné dotazy a popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

9. libousek

libousek Zelenáč fóra

Ahoj, mám dotaz ohledně zakoupeného kombajnu přes účet. Včera odpoledne jsem zakoupila 2x měsíční kombajny pro dva herní účty krátce po sobě. Na tento mi do teď nic nepřišlo a na ten druhý se to ještě ten den připsalo. Jak mám prosím dál postupovat? Předem děkuji za odpověď.

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

libousek, napiš na herní podporu a zvol obecný dotaz. Nejlépe piš z herního účtu, kde se ti pomocníci nepřipsali.
    Jak kontaktovat herní podporu

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  11. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Skúšal som kúpiť Floreny cez SMS, ale nešlo to. Nedalo mi číslo ani text tak ako inokedy. Bola kúpa cez SMS zrušená?

Edit: Skúšal som to cez banku a tam mi to nefungovalo

Edit: v Opere to funguje normálne v Chrome mi to nefunguje.
    Ďakujem za radu.

Naposledy upraveno: 9/12/18
    pezt tohle ocenil(a).
  12. pezt

Ahoj charlie.b46

Koupě florenů přes SMS nebyla zrušena. Jen v akční nabídce florenů není možné nakoupit pomocí SMS, pouze v bance ve městě, z nabídky stálých balíčků.

Fajn hru pezt

EDIT: žádné problémy hlášené nemáme. Vyzkoušej jiný prohlížeč. Všechny čísla by se měli zobrazovat po kliknutí na balíček normálně

Pokud se ti balíček pro koupi pomocí SMS nezobrazuje vůbec, kontaktuj herní podporu. Při vyplňování formuláře nezadávej problém s platbou, ale zvol obecné dotazy a popiš svůj problém.

Naposledy upraveno: 8/12/18
  13. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Zdravím, chtěla bych se zeptat. Nezobrazuje se mi sleva na pomocníky, ani po několikátém znovu načtení hry. Děkuji.

14. pezt

Ahoj lucie1978

Nejlepší je hledat v časomíře. Pomocníci se objevili, respektive já je tam mám

Nejlépe uděláš když zavřeš celý prohlížeč a poté hru spustíš znovu.

Fajn hru pezt

15. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Už se stalo moc děkuji za pomoc.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  16. pezt

lucie1978

Není zač ;), hlavně, že je vše v pořádku :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.