Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Bezejmenný, 9/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak teď se přiznám že netuším jak mám dát vědět podpoře o tom že problém neexistuje.

Zjistil jsem že jsem na černé listině a nejde mi použít karta.
    Napsal jsem na podporu a přišla mi automatická odpověď. Tak jsem čekal a dneska mi přišla druhá odpověď že moji kartu zablokovala banka a proto jsem na černé listině. Kartě skončila platnost a tak ji logocky banka blokla a já dostal novou. Bohužel jsem pořád na černé listině a to co mi dnes přišlo do E-mailu, je taky automatická odpověď kde je napsané že jsem pořád na černé listině a že nemám odpovídat ani na tento E-mail, protože je tu atomat.
    Možná jsem trochu mimo, ale když je nemám kontaktovat, tak jak jim mám vysvětlit že problém neexistuje ?
    Když se pokouším zadat údaje o nové kartě, pořád mě to ukazuje tu tabulku že jsem na černé listině.

To je jak u cvoků.

EDIT : tak už mi to nepíše že jsem na černé listině, ale že moje karta je prošlá.
    Fakt nechápu kde je problém. Zadávám údaje o nové kartě a mám tam tohle.

Naposledy upraveno: 9/10/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bezejmenný

Jak jsem ti již včera večer psal, měl jsi kontaktovat herní podporu.
    S payment podporou je to někdy těžké.
    Prosím tě, ještě tedy jednou, otevřeš kontaktní formulář pro podporu, ikona ?!, poté klikneš na !
    Otevře se formulář a vybereš obecné dotazy, pokud není vyplněný email, tak vyplníš takový, který je spojen s daným herním účtem a následně popíšeš svůj problém (min. 140 znaky, pokud by chybělo doplníš například tečkami).

Odešleš.
    Doufám, že je to již jasné.

Přeji fajn hru a brzké vyřešení problému

Honzulka05 a danda-vnovis tohle ocenili.
  3. vrtulkatxt

vrtulkatxt Pisálek fóra

Ahojte. Tiez mavam problem s pripisanim florenov, ked si dobijam cez telefon. Volala som teda operatorovi a konecne to mam vysvetlene. Ked si dobijam kredit, ja konkretne telekom cez internetbanking, dostavam ku kreditu bonus, napriklad ak dobijam 50 eur, dostanem k tomu 7,50 navyse. Vzdy ked telefonujem, alebo smskujem, odratava sa mi kredit najprv z toho co som si dobila a az nasledne ak to miniem, odratava mi to z bonusu, ktory som dostala navyse. Tych mojich 50 eur si mozem minut na co chcem, ale ten bonus len na klasicke telefonovanie a sms - nie na posielanie kreditu na farmu. Takze ak aj mate v tel dost kreditu, moze to byt ten bonusovy a v tom pripade operator vasu spravu dostane, ale nepreplati farme z vasho bonusu nic, takze vam floreny nedaju. Takze aj to je jeden z dovodov, preco vam nic neprislo aj ked je sms odoslana a dorucena.
    :inlove:

4. pezt

Ahoj vrtulkatxt

Tento jev nebo jak to nazvat, platí pro každého mobilního operátora. Prémiové SMS nelze hradit z bonusového kreditu. Tedy ani pro nákup florenů na do hry.

Fajn hru pezt

vrtulkatxt a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Již po několikáte sem se pokoušel dobít přes SMS,ale neúspěšně.Prémiové SMS mám povolené.Nechápu co dělám špatně.
    Jedu podle tohohle: [​IMG]
    předem dík

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11, nejdřív pár dotazů:
    - děláš mezeru mezi BIG a 180... (ano)
    - není to již 6 telefonní číslo, ze kterého se snažíš floreny koupit (ne)
    - nemáš nějaký prémiový kredit za dobití ( z paušálu) (ne)
    - stáhlo ti to korunky, ale floreny nepřipsalo? (ano)

Pokud jsou tvé odpovědi jako ty v závorce, kontaktuj herní podporu a zvol obecný dotaz.
    Osobně doporučuji platit přes PSC (paysafe card) - nevychází to tak draho jako přes sms

7. kaolín11

ano
    ne
    ne
    ne
    je to předplacená karta

8. Norquis

Norquis Perspektivní autor

kaolín : a SMS se ti odeslala ?
    Minulý týden jsem posílal taky SMS a zpětná zpráva mi přišla snad až za půl hodiny. Do té doby jsem nevěděl jestli to teda mám nebo ne. Až po zpětné zprávě se mi Fl. přičetly.

9. kaolín11

Neodeslala.Jen že bude učiněn další pokus o odeslání.
    A teď už ani znovu odeslat nejde,protože to hlásí,že zprávy je již použito.

Naposledy upraveno: 11/10/18
  10. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Nespravují u vás nějaký vysílač ? Minulý rok nám dělaly nové signály na všechno (TV, internet, mobilní sítě) a nešlo ani volat ani se připojit na internet. Ale o tom jsme byly dopředu včas informovaní.

11. kaolín11

Já už to zkoušel i před několika měsíci a se stejným výsledkem,tehdy jsem u operátora telefonicky aktivoval prémiové SMS a stejně to k ničemu nevedlo.Tak sem se nato vykašlal a znova vyzkoušel až dneska.
    Před lety vše bylo OK.Asi to nějak potentovali.

12. sopti

Kaolín11, zkus cinknout prosím operátorovi, zda tam není nějaký technický problém ( popřípadě problém s tím premiovým kreditem) - teď jsem zkoušela a sms mi normálně odešla a floreny jsou připsány.

13. kaolín11

Zkouším opětovnou aktivaci přes samoobsluhu ,tak uvidíme.
    Zatím to vypadá,že neúspěšně.Sice přišla potvrzovací SMS o změně služeb,ale dobíjecí SMS stále visí.

14. sopti

kaolín11, většinou aktivovaná věc u operátora bude opravdu aktivní do 24 hodin ( i když někdy jsou opravdu rychlí)

15. kaolín11

Pokusím se tedy poslat znova až zítra!
    Díky všem za pomoc.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  16. maikli72

maikli72 Pisálek fóra

proč nejde platba přes sms a to už hodně dlouho nikde jsem to nenašel dík za info ....jiné platby mi nevyhovují

17. pezt

Ahoj maikli72

V čem spočívá to, že to nejde, žádné problémy hlášeny nemáme a celkem nedávno asi před 14 dny jsem zkoušel, a vše proběhlo naprosto v pořádku.
    Důležité věci, které jsou pro platbu pomocí SMS:
    • Mít povoleno odesílání prémiových SMS ( řešit v samoobsluze nebo přímo s operátorem)
    • Dostatečný kredit, nezapomínat na to, že jakýkoliv bonusový kredit snižuje celkový kredit a tento bonusový kredit nelze použít pro odesílání prémiových SMS.
    • Počet telefonních čísel použitý pro platby nesmí překročit 5.
    • Samozřejmě správně napsat BIG číslo a ve správném tvaru a samozřejmě odeslat na správné telefonní číslo.
    Pokud všechny podmínky splňuješ, tak bych se zkusil obrátit na svého operátora proč na dané telefonní číslo nelze odeslat prémiovou SMS.
    Pokud není problém u operátora, tak kontaktuj herní podporu, při vyplňování formuláře nevybírej problém s platbou, ale zvol obecné dotazy a popiš svůj problém.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a danda-vnovis tohle ocenili.
  18. maikli72

maikli72 Pisálek fóra

Ahoj pezt ,dík za info,ale vše mám nastavené v pořádku.Ale když najedu na herní menu a dám platbu pomocí sms tak se objeví prázdné okno.Takže ani nevím jaký kód odeslat v sms.

19. pezt

Ahoj maikli72

Doporučil bych vyzkoušet jiný prohlížeč, jestli se chyba projevuje i tam.
    Jinak nezbývá než kontaktovat herní podporu, tak jak jsem psal v minulém příspěvku.

20. pezt

Ahoj comando09

Neuvádíš jaký způsob platby jsi uskutečnil k nákupu herních prvků.
    Po nákupu bych doporučil restartovat hru a poté znovu zkontroloval jestli se tyto herní prvky připsaly. Mělo by vyskočit info okno o tom co jsi pořídil.
    Pokud se peníze odečetli a zboží nebylo připsáno, prosím kontaktuj herní podporu. Při vyplňování formuláře nezadávej problém s platbou, ale vyber obecné dotazy a popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.