Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem JánLalík, 9/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaja0110 a vrtulkatxt

Bohužel se vyskytly nějaké potíže, je potřeba kontaktovat herní podporu, při vyplňování formuláře nevybírejte problém s platbou, ale zvolte obecné dotazy a následně popište svůj problém, dále bych poprosil aby jste uvedli jakého telefonního operátora využíváte pro platbu, urychlí to vyřešení problému.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

Ahoj, do dneška dobíjení přes sms bez problémů. SMS odeslána zhruba ve 12. 45, potvrzeno doručení, do teď žádná odezva ???? Chtěla jsem koupit pomocníky... Nevíte, zda není problém u operátora ???? SMS správná.... Díky za odpověď...:eek:o_O:eek:

3. pezt

Ahoj barbucha30

Jak jsem psal výše, je třeba se obrátit na herní podporu, postupuj dle návodu co jsem dal nad tvým příspěvkem.

Fajn hru pezt

4. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

Já poslala také 2x sms na FL a nic mi nepřišlo. Volala jsem operátorovi a ten mi řekl že je schopen mi říci jestli byla částka stažena až 4 hodiny.

5. marwelx

marwelx Zelenáč fóra

Dobrý den, chci na hlásit také problém s platbou přes SMS. Poslala jsem 2 sms a ani jedna platba nepřišla. Sestra poslala 1 sms s tím samým výsledkem. Obě máme T-mobile. Na herní podporu jsem psala.

6. pezt

*-farmerka*- a marwelx

Netřeba to zde hlásit, pokud jste se obrátili na herní podporu je potřeba počkat na vyřešení od nich.

Fajn hru pezt

7. sváťa45

sváťa45 Pisálek fóra

Ahoj. Ani mě nefunguje platba přes SMS. Můžete s tím něco udělat?

8. pezt

Ahoj sváťa45

Bohužel já s tím udělat nic nemůžu, jediná věc, kterou pro tebe můžu udělat je tě odkázat na herní podporu, jak postupovat je napsáno o pár příspěvků výše.
    Chyba je nahlášena viz zde : Aktuální problémy ve hře
    Pokud můžeš doporučil bych použít jinou platební metodu, zde Platební metody (CZ)

Fajn hru pezt

9. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

Pro pezt, díky moc, pořád se nic neděje, půjdu na podporu a ještě zkusím operátora. Peníze zatím strženy nebyly, prostě dělají mrtvého brouka.... a přeju pěknou hru !!!!!8)8);)

10. Kačička001

Kačička001 Zelenáč fóra

Ani mne nefunguje platba cez SMS

11. pezt

Ahoj barbucha30 a Kačička001

Jak jsem psal výše problém je předán, prosím pokud můžete využijte jinou možnost platby, a pokud jste již platbu zkusili obraťte se na herní podporu v návodu výše.

Fajn hru pezt

12. macinkaja

macinkaja Pisálek fóra

Pěkný podvečer, je se chci informovat??? Potvrzení o platbě SMS mě na email došlo ,ale floreny připsány nebyly ?? Platba 6.9.2018

13. pezt

Ahoj macinkaja

Budeš se muset obrátit na herní podporu, tam ti s tím problémem pomohou. Při vyplňování formuláře nezadávej problém s platbou, ale zvol obecné dotazy, a popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

14. macinkaja

macinkaja Pisálek fóra

*** Odstraněna zbytečná citace ***

Děkuji :))

15. pezt

macinkaja

Není zač ;), přeji brzké vyřešení :)

16. pezt

Ahoj Frantanec

Nevím jakou podporu si kontaktoval. Je potřeba kontaktovat herní podporu. Při vyplňování formuláře nezadávej problém s platbou, ale zvol obecné dotazy, a popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu
    Ještě doplň jakého mobilního operátora používáš, urychlí to vyřízení.

Fajn hru pezt

17. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

ja jsem si 7.9 koupila floreny pres sms a nic se do ted nepricetlo, herni podporu jsem kontaktovala a ani neodpovedeli

18. pezt

Frantanec

Teď nějak nerozumím proč jsi předešlý příspěvek smazal, a vytvořil stejný nový ?
    Pokud jsi zadal správný email, který je svázaný s tím daným herním účtem, tak hledej odpověď tam, zkontroluj jestli také odpověď neskončila ve spamu, určitě ti přišla alespoň automatická zpráva, o vytvořeni ticketu na tvůj problém. Pokud ne tak bude problém, zřejmě na tvé straně.

spuntka a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

porad neodpovedeli

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Frantanec: Jen jestli si pamatuješ, ze kterého svého z mnoha účtů jsi posílal SMS a ze kterého jsi psal na podporu...

A omlouvám se modíkům za SPAM, ale nerozdýchala jsem to...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.