Dotazy k bance, platbám a florenům -archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -pechfógl-, 14/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evoku57

Já nevím kde je v které zemi novinka, každopádně v ČR se prodává neustále stejná jen s kombinací čísel. Naposledy jsem kupoval 3.2.2018, takže pochybuji o nějaké novince.
    A to jsi kupovala kde? u kterého obchodníka?

EDIT: a pokud pin kód nefunguje, budeš se muset obrátit na podporu paysafecard

Naposledy upraveno: 13/2/18
    danda-vnovis a evoku57 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

www.herni-kupony.cz tam jsem to koupila včera a na podporu jsem se obrátila, čekám na vyjádření :mad:

3. satelit

satelit Hvězda fóra

4. pezt

evoku57

Bohužel je chyba na portálu kde ti kupón prodali, nikoliv ve hře.
    Musíš tedy počkat jak se k tomu vyjádří jejich podpora.

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím,
    už asi evoku tuším, jak k tomu došlo, nahoře jsi měla navoleno Slovensko, pak se cena místo v Kč zobrazí v € a pokud to tak i zakoupíš, tak si koupíš prostě Slovenskou paysafku.
    Takže bys mohla požádat podporu tam o výměnu za Českou PSC, pokud ti vyhoví. Oni podle mého názoru prodávají jak pro Slovenskou lokaci slovenské PSC, tak pro Českou lokaci české PSC.
    Jinak Slovenská PSC se nedá použít na CZ účtu a to ani když se přihlásíš pod Slovenským jazykem, protože to nemá vliv na platební oblast a vlajku platební oblasti. Uvidíš ceny v €, ale stále budeš mít českou vlajku a českou platební oblast.

Prima hru
    danda

https://image.prntscr.com/image/sfHdePvDQjO3fuosvLtctA.png

a nebo je možné je máš steam peněženku, kde je 15-ti místný kód

evoku57 tohle ocenil(a).
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dando-vnovis: tak přesně na to jsem dnes přišla, když jsem se zpět podívala, na jejich podporu jsem psala hned včera a byla od nich jen zpráva, co chodí i z podpory farmy (ti se mi ještě neozvali), až dnes přišla zpráva, kde jsem to koupila, nevěřili mi, že u nich, v další zprávě to chtěli v obrázku, tak jsem jim to nafotila a přesně jak píšeš, požádala o výměnu velice slušnou formou
    ;):p nebo že bych to reklamovala, teď jen čekám, s čím se ozvou, ale pevně věřím, že s kladnou odpovědí a tím pádem novým kódem
    :D8)
    jinak bych fakt byla smutná :oops:

Moc ti za zprávu děkuji - Eva :)

Naposledy upraveno: 16/2/18
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  7. ivcajur68

ivcajur68 Pisálek fóra

ahoj, mám problém :-( vždy jsem si kupovala floreny metodou platební karta.... ale ted tato možnost uplně zmizela, stejně jako možnost platit pomocí SMS :-( poradí mi někdo? děkuji

evoku57 tohle ocenil(a).
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj ivcejur68,

tady je nutné se obrátit na herní podporu, prosím při zadávání kategorie problému nevybírej problém s platbou, ale klidně obecné dotazy.
    Jak kontaktovat herní podporu?

9. ivcajur68

ivcajur68 Pisálek fóra

*** Odstraněna zbytečná citace ***

ahoj, děkuji za radu :) zkouším to...

Naposledy upraveno moderátorem: 15/2/18
  10. kuba899

kuba899 Rádoby autor

Mám dotaz, kupoval jsem Floreny pomocí SMSek. Poslal jsem 3ks z tmobiliho twistu, doplnil kredit a chtěl poslat další, ale píše mě to, že SMS nejde odeslat. Je tam nějaké omezení? Já z toho nevolám, jen tu kartu stále oživuji a občas ji chci zase utratit ....

11. pezt

Ahoj kuba899

O žádném časovém omezení jsme nebyli informováni, kvůli, kterému by to nebylo možné.
    Nicméně bych doporučil zkontrolovat stav kreditu, protože pro odesílání prémiových SMS nelze využívat jakýkoliv bonusový kredit. Při zjišťování zůstatku kreditu by to tam mělo být znázorněno, jaký je kredit a co z toho je bonusový.
    Pokud bude problém přetrvávat nezbývá než kontaktovat operátora proč nelze SMS odeslat.

Fajn hru pezt

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj pezt, nebylo tam nějaké omezení v maximálním počtu odeslání SMS z jednoho čísla na 5 denně?
    Ale nejsem si tím jistá, přece jen už je to dlouho...

Edit: pezt, vidíš, já myslela, že tam bylo omezení 5ti sms z jednoho čísla za den a ono to bylo jinak. Však jsem psala, že si nejsem jistá. Tak teď už to vím a jsem v obraze. Díky za vyčerpávající info.

Naposledy upraveno: 18/2/18
  13. pezt

Ahoj Apachie1

Ano je tam limit v počtu telefonních čísel a to 5 a to platí celkově pro herní účet, 6 číslo by už nefungovalo, ale nevím co má společného tento limit s tím, když to posílá z jednoho tel. čísla.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  14. kuba899

kuba899 Rádoby autor

Tak jsem zkusil zadat stižnost na t-mobile, aby se na to podívali proč to nejde.
    Hlasí mě to bonusový kredit, ale je tam asi 1500kč i základního kreditu. To vypadá jakoby to s tím bonusovým kreditem zablokovali, abych to nečerpal jinak než na hovory

15. pezt

Ahoj kuba899

Bohužel, nevím v čem by v tomto ohledu mohl být problém, budeš muset počkat na vyjádření od t-mobile.
    Snad se to vyřeší k tvé spokojenosti.

16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím kuba899, volný kredit od T-mobile nelze čerpat na premium sms, což by ti operátor měl vysvětlit. Jakmile volný kredit vyčerpáš, měla by premium sms jít odeslat.

Prima hru danda

MatysekKamilek a evoku57 tohle ocenili.
  17. enrikea

enrikea Aktivní autor

dobry den mam takový vetsi problem uz jsem kontaktovala i podporu a odpoved zadna.teda přisla ale na toto tema mi neodpovedeli, vlastne ani nejde tento problem tam zaslat.platila jsem vzdycky kartou ale tu jsem nedavno ztratila a ja jsem ve stav a vypoved vymazala sve osobni udaje a zobrazuje swe mi tam ted že tam nejsou zadne ulozene platebni udaje,kartu mam novou a chtela jsem to tu zmenit ale uz tu platbu kartou nemam.mam uz tam jen ctyri platebni metody ale platba kartou uz tam nemam.nemuzu si koupit ani floreny ani balicky proste nic.poradite mi,jsem bezradna...uz jsem to same psala jinde a doporucili mi to poslat sem teda jestli jsem to dobre pochopila..

18. pezt

Ahoj enrikea

Bohužel zde na fóru to nevyřešíme budeš se muset obrátit na herní podporu.
    Jak ti již psala kolegyně při vyplňování formuláře zvol obecné dotazy a řádně popiš svůj problém.

Fajn hru pezt a brzké vyřešení přeji

evoku57 tohle ocenil(a).
  19. Kyndra

Kyndra Zelenáč fóra

Dobrý den,
    co mám dělat abych na svém účtu mohla platit v korunách. Jsem z Brna a na účtu mám platby v eurech.
    Co s tím mám dělat? Dá se to nějak spravit? Účet jsem v cizině nikdy neotevřela, tak nechápu proč ta eura

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Kyndra,

bohužel tohle nelze řešit přes herní fórum, musí to vyřešit podpora. Prosím při psaní ticketu nevybírej problém s platbou, ale například Obecné dotazy. Jen na okraj, jakou jsi použila poslední platební metodu a v případě Paysafe card, jak jsi si jí pořídila?
    Jak kontaktovat herní podporu?

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.