Dotazy k bance, platbám a florenům -archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -pechfógl-, 14/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nevím, jestli jsem tu správně, ale nešť: Dnes jsem se pokusila koupit floreny prostřednictvím paysefcard.
    Po odeslání kódu se vyskytla chYba, taková příjemná. Peníze se z karty odečetly, floreny nepřičetly. Jaký je další postup?

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pechfóglinko, podpora... jinde nic nenajdou. Ne platební, ale herní. Nezadávat platbu ale obecný dotaz, minimálně 140 znaků. Když je zpráva kratší, doplnit třeba tečkami...

Naposledy upraveno: 14/1/18
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ahoj -pechfógl-,
    pokud se ti floreny nepřičetli ani po restartu, pisni na herní podporu (zadej obecný dotaz) a udej co nejvíc možných údajů (kolikrát jsi nakupovala, kolik florenu jsi nakupovala, v kolik hodin probíhal nákup a pokud by byl screen o chybové hlášky bylo by to super)

EDIT: přesně jak píše Y_n_O jen doplň co nejvíce údajů o platbě ;)

4. jaza78

jaza78 Rádoby autor

Ahoj .... nedávno se jsi chtěl koupit mlýn přes kartu a napsalo mi to , že jsem na černé listině . Poté mi i tahle možnost zmizela z nabídky . Co pak jsem udělal špatně ???????

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jaza78

Výprodej Turbo mlýna je vždy omezená nabídka, která bývá jednou za čas. Kdy bude další v tuto chvíli nevíme. Nicméně pokud máš platební kartu na černé listině, tak se budeš muset obrátit na herní podporu a tam požádat o vyjmutí z Black listu.
    Při kontaktu s herní podporou vyber možnost "obecné dotazy" a následně popiš svůj problém.
    Ještě jednou, nevybírej problém s platbou
    Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ahoj!
    Dorazil mi v pátek email "Vyzvedni si bonus".
    Byl tam bonusový kód.
    ("Přihlas se ještě dnes a získej 30% slevu. Stačí v sekci kupón zadat následující kód:")

Když jsem ho překopírovala do okénka "Bonusový kód", napsalo mi to hlášku "Tento kód již vypršel"
    Ale v emailu psali, že je platný 7 dní...
    Jak tomu mám rozumět?

EDIT:
    Jo, tak to jó... Já sice přes PSC platívám, ale nedošlo mi, že je potřeba ne karta, ale zřídit si účet... Děkuju za vysvětlivku!

Naposledy upraveno: 28/1/18
  7. pezt

Ahoj k.vitek

Myslím, že ti to napsalo hlášku kód je neplatný, a ne, že vypršel.
    Nicméně tento kód je spojen z nákupem přes paysafecard, jak jsi se jistě dočetla v emailu, tudíž nelze jej zadávat do kolonky bonusový kód.
    A je třeba si zřídit účet My paysafecard a tam potom při nákupu lze použít tento kód na 30% slevu.

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 28/1/18
  8. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Petz-mohla bych se zeptat,jak to mám uplatnit,mám účet paysafcard,ale nemůžu najít okno,kam ten kupon zadat.Děkuji.

9. pezt

Ahoj goldedawn

Osobně tento účet nemám, nemám tedy s touto možností platby zkušenosti, nicméně předpokládám, že při přihlášení k my paysafecard je možnost vyplnit tento bonusový kód.

Nicméně pokud to tak není, pokusím se zjistit nějaké bližší informace o použití tohoto kódu.

10. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Petz-není to ono.Zkus prosím Tě zjistit víc.Děkuji.

11. pezt

goldedawn

Takže už jsem to zjistil.
    Kód je třeba zkopírovat bez té hvězdičky na konci a tento zkopírovaný kód vložit do kolonky bonusového kódu a aktivovat.

Dojde k přesměrování do banky kde se ukáže 30% sleva

Následně vybereš balíček co by jsi si chtěla koupit

Bonusový kód je potřeba kopírovat bez té hvězdičky na konci

Fajn hru pezt

Skali tohle ocenil(a).
  12. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Díky moc,už to mám.

13. pezt

goldedawn

Není zač :), hlavně, že funguje;)

goldedawn tohle ocenil(a).
  14. zdenda

zdenda Rádoby autor

je to nějaké začarované. Nejdou mě koupit pomocníci. Pc vyčištěn.

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj zdenda,

aktuálně bohužel hra zaznamenala výpadek platební oblasti.

16. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Ahoj zdenda. Skús teraz. Aj ja som mala žltú plochu na nákup.ale už som kúpila.:)

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Včera jsem si koupila paysefecard za Eura, má to ale jiný kod než jsem zvyklá - původní byl ve formátu 1234-1234-1234-1234 do konce roku 2017 nový 2018 je však ve formátu ABCD1-ABCD2-ABCD3 a nejde mi zadat do stávajících kolonek, prosím o radu co s tím?
    Děkuji :)

18. pezt

Ahoj evoku57

A ty provozuješ hru, ve které lokaci a jakou vlajku máš v bance ve městě.
    Pokud v ČR a vlajka je česká nemůžeš používat něco co jsi si pořídila někde v zahraničí. Právě v tom je ta odlišnost kódu pro platbu.

Fajn hru pezt

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď už v Česku jinou payku nekoupíš, jen za eura, je to novinka od r 2018 a farma by se měla přizpůsobit, za Kč nelze, z eura se ti to přepočítá zpět na koruny, ale máš jiný zadávací kod, to je to co nejde. Kdyby prodávali ty původní, byla bych bez problémů
    :wuerg:>:( asi budu muset zkusit přihlášení třeba ze Slovenska, jinak to nevidím :cry:

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Kupovala jsem v trafice před týdnem kvůli pomocníkům normálně za 300 Kč. A v lednu on-line přes banku a taky v pohodě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.