Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Nyny1975, 2/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

rataj62

Bohužel jsi nekoupil balíček z řádkem. Nevím proč máš strach z kontaktu s herní podporou, ta by ti určitě pomohla. Nicméně s největší pravděpodobností by ti napsala, že řádek koupený nemáš.

PS: citace vzniká když použiješ toto tlačítko

Fajn hru a příjemný večer

rataj62 tohle ocenil(a).
  2. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

Ahoj, dá se ještě vůbec něco koupit za platbu SMS?? nějak jsem si nikde nevšiml že by to bylo v nabídce při akcích. Určitě se mi nechce zřizovat paypal atd. Vím že to šlo dříve běžně protože jsem nakupoval výhradně formou sms.
    ps: Nemám na mysli Floreny ale akční věci.

Naposledy upraveno: 19/12/17
  3. pezt

Ahoj jira1030

Bohužel, nabídky předmětů, které lze hradit pomocí SMS jsou vyjímečné. A ovlivnit to moc nejde a je to v kompetenci RT. Pomocí SMS lze zakoupit floreny.
    Jinak lze využít i jiné platby a ty jsou určitě daleko výhodnější než platby formou SMS. Taková platba pomocí Paysafecard je rychlá a bezpečná a koupit ji lze na mnoha prodejních místech.

Fajn hru pezt

Edit : co si představuješ pod pojmem akční věci ? Akční koše, ty nejmenší kupovat pomocí SMS lze.

Naposledy upraveno: 19/12/17
  4. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

dík za odpo, jsem kozerva mě na nové metody moc neužije.
    Každopádně díky za info ke košíkům, vůbec jsem nezaregistroval že tam je možnost platba sms.

5. pezt

jira1030

Nemáš zač, myslím si, že PSC je docela konzervativní, daleko levnější. Ale samozřejmě nechci tě k něčemu přemlouvat, když ti to vyhovuje, tak je to tvá věc.

sisinka tohle ocenil(a).
  6. -bořek82-

-bořek82- Zelenáč fóra

Ahojky, tak jsem zkoušela 2x dobít floreny přes sms... opsala jsem správné číslo z nabídky a poslala na správné telefonní číslo... kontrolovala jsem to snad 100x... sms doručena byla, ale floreny nikde... nevím, co se děje... Děkuji

7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -bořek82-,
    pokud ti floreny nedorazily, kontaktuj herní podporu, ta ti jistě pomůže. Toto na fóru nevyřešíme.
    Přeji brzké vyřešení tvého problému

-bořek82- tohle ocenil(a).
  8. TeryRose88

TeryRose88 Zelenáč fóra

dneska jsme si za floreny koupila Vraní vejce,floreny se odečetly ale vraní vejce nikde..kdo mi poradí?? hru jsem restartovala a porád nic

9. pezt

Ahoj TeryRose88

Pokud hledáš Vraní vejce pomocí stavitele, tak jej nenajdeš. Mazlíčci jdou pokládat na plochu pouze ručně. Zkus to tedy přes levou lištu

A tam hledej Vraní vejce.

Fajn hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  10. TeryRose88

TeryRose88 Zelenáč fóra

pezt,tak jsem to dělala a samozřejmně ho v levé liště nemám

11. pezt

TeryRose88

Zkus jej najít ještě pomocí vyhledávače

Teď jsem zkoušel koupit a vše proběhlo normálně.
    Pokud se ani tak nepodaří, nezbývá než kontaktovat herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.