Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Nyny1975, 2/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jan.svatek

Píšeš do naprosto správného tématu.
    Tzv. fastpay lišta je na herním účtu v případě, že máš uložené platební údaje a to buď platební kartu a nebo Paypal.
    Nicméně včera jsem se odpoledne přihlásil na svůj herní účet a taktéž mi zmizela fastpay lišta i když mám uložené platební údaje o platební kartě. Zjišťoval jsem co se stalo u našeho ICM, ale bohužel doposud mi nepodal, žádné vysvětlení, proč se tak stalo. A osobně si myslím, že žádné řešení krom výmazu platebních údajů nebude
    Pokud tedy máš nebo jsi měl uložené platební údaje a přesto ti lišta zmizela, je jedno rychlé řešení a to takové, že vymažeš všechny údaje, které ještě ve hře zůstali a následně při koupi uložíš znovu. Lišta se po provedeném nákupu opět objeví.
    Tedy přejdi do banky ve městě a vstup do obchodu, následně do sekce "Stav a výpověď" a tam vymaž své uložené platební údaje. Poté hru restartuj a to tak, že zavřeš celý prohlížeč.
    Vše o výmazu platebních údajů najdeš v tomto vlákně

Fajn hru pezt

2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Jestli to nebude tím, že se všechny údaje o platebních kartách vymazaly, asi nejen mě, už to někdo psal v diskuzi ke hře. Nemám odvahu teď nic kupovat, jestli je problém s platbami.

3. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Mám ten samý problém,ale ješě se ptám,když vymažu údaje a dám výpověd,tak nesmaže se mně Prémium,které mám zaplacené?

Obnovení platby lištou,je už v pořádku,dle návodu pezt a libakos.Děkuji

Naposledy upraveno: 6/12/17
  4. pezt

Ahoj ašada01

Všechny údaje se nevymazaly a ne všem hráčům, proč se tak stalo v tuto chvíli nevím, ale zkusím se ještě jednou zeptat.
    Osobně jsem včera kupoval přes platební kartu a vše proběhlo v pořádku. Doporučil bych před novým uložením platebních údajů vymazat ty staré, ať teprve potom nevznikne nějaký problém.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj mirbel46

Prémium, které máš zaplacené ti poběží tak dlouho jak ti ukazuje zbývající doba. Tedy o tento prvek nepřijdeš. Nicméně se ti ztratí automatická obnova prémiového balíčku, ten si po jeho uplynutí musíš koupit znovu a pokud platební údaje uložíš bude, opět vše probíhat standartně jako do teď. Vymazání platebních údajů bych opravdu doporučil ať potom nenastanou nějaké komplikace.

Vše o výmazu platebních údajů najdeš v tomto vlákně

Fajn hru pezt

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mě se vymazaly opravdu údaje obou karet, takže už nemám co mazat.
    Zkusím tedy zadat údaje znovu, sned to bude v pořádku.

6. pezt

ašada01

Zkontroluj stav v sekci "Stav a Výpověď"

Tam proveď výmaz

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Už je vše v pořádku, děkuji.

8. pezt

ašada01

Není zač:), hlavně, že je vše v pořádku :)

9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, takže kdo měl problém s fastpay lištou a na nic nesahal a nic neměnil a nepřidával, už by měl mít fastpay lištu zpět viditelnou na svém herním účtu (platí pro uložené údaje platby kartou a platby paypal).
    Kde byl problém bohužel nevíme, ale platební oddělení provedlo opravu. Bližší informace nám nesdělili.

Prima hru danda

10. sisinka

sisinka Pilný autor

zdravím, poslední dobou mám docela problémy s Trust payem- transakce proběhne v bance téměř okamžitě, ale u Trustu to dlouho trvá, než se mi nákup připíše. Dříve to bylo ještě ten den- pokud jsem platila dopoledne. Nemáte hlášeny nějaké potíže?

11. danda-vnovis

Zdravím sisinka, potíže hlášeny nemáme, ale nemáš tam info, kdy ti tvoje banka nabízí zprocesování platby? Protože to může být ten důvod, proč u tebe dochází k takovému zpoždění. Banka mohla změnit podmínky procesování plateb. V návodu najdeš přesně o čem píši.
    zde screen, o kterém píši
    https://image.prntscr.com/image/6lF6_GRBScimuDGdr_-F1Q.png
    zde návod https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/platební-metody-cz.15091/#post-220612
    Banka může upravovat podle svých potřeb zprocesování plateb a proto tohle je třeba si opravdu hlídat.

danda

12. sisinka

sisinka Pilný autor

od pátku přes víkend platby neprobíhají, s tím počítám, ale v pondělí dopoledne by to mělo normálně fungovat. Uvidíme, kdyžtak zvolím nějakou jinou platební metodu. Díky za pomoc.

13. danda-vnovis

Pokud to i přes to, že mají zprocesovat nezprocesují, tak bych zauvažovala opravdu o jiné platební metodě. Jsou bezpečnější metody jako PSC nebo paypal účet, které fungují ihned a jsou bezpečné.
    Kreditní karta už vyžaduje poskytnutí osobních údajů o kartě, ale taky je to dobře fungující platební metoda.
    prima hru danda

sisinka tohle ocenil(a).
  14. rataj62

rataj62 Pisálek fóra

Dobrý den, platil jsem floreny - řadu na magickém stonku "pochoutka", dnes jsem zkusil jen jednu pudinková trampolína, po zakoupení odečteny floreny, mám jí k dispozici ale nemohu jí vložit do řádku stále mne to odkazuje na zakoupení, včera jsem koupil všechny 3x a je něco se přičetlo, a není jasná ani úhrada v bance za nové floreny. Děkuji za vyřízení

15. pezt

Ahoj rataj62

Řádek respektive celý balíček se nekupuje za floreny, ale za reálné peníze. Pouze dekorace z tohoto řádku je možno koupit za floreny a to opakovaně.
    Zde obrázek celého balíčku
    Tento balíček obsahuje jak řádek tak potřebné dekorace.

Fajn hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  16. rataj62

rataj62 Pisálek fóra

+++ Odstraněna zbytečná citace +++

Dobrý večer, děkuji za odpověď. Asi jsem se špatně vyjádřil, za floreny jsem koupil dekorace pudinková trampolína, mlsouni, a sladký chaos, jen dvě se mi objevily ve stodole. Ale když kliknu na stonku, na tu co mám uloženou ve stodole, místo dekorace mne to hodí znova k nákupu. Nekupoval jsem celý balíček - co se týká tohoto stonku. A mimo jiné včera při nákupu mi zmizely některé dekorace, ale nejdříve vyřešit proč když mám dekoraci na stonku mne to nutí po kliknutí znova kupovat. Děkuji za odpověď.

Naposledy upraveno moderátorem: 7/12/17
  17. pezt

rataj62

Pokud jsi nekoupil balíček tak ti dekorace nemohou jít vložit do řádku, protože ti chybí ten řádek.
    Nicméně pokud máš nějaké nejasnosti obrať se na herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

PS: příště prosím stačí oslovit netřeba citovat, když reaguješ přímo na můj příspěvek

18. rataj62

rataj62 Pisálek fóra

Řádek mám, říkám že když kliknu na řádek, který je na magickém stonku, na konkrétní dekoraci tak místo vložení dekorace mne to znova nabídne koupi, dekorace je uložená ve stodole. (nevím co znamená citovat)

Naposledy upraveno moderátorem: 7/12/17
  19. pezt

rataj62

Pokud tvůj "údajně" zakoupený řádek vypadá takto

Tak tě musím zklamat, ale koupený ho nemáš.
    Ještě jednou opakuji, pokud jsi nekoupila celý balíček, tak řádek nemáš a dekorací můžeš mít kolik chceš.

PS: toto je citace

Jak jsem psal výše, pokud máš nějaké nesrovnalosti kontaktuj herní podporu

20. rataj62

rataj62 Pisálek fóra

Děkuji, zkusil jsem znova zakoupit řádek a dnes to klaplo, jen mám navíc dekorace, tak raději oželím cca 100 - 200 Kč, než by došlo ke kontaktu herní podpory. Příjemný veče.r

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.