Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Nyny1975, 2/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nyny1975

Nyny1975 Zelenáč fóra

Dobrý den,
    omylem jsem se dostala na "černou listinu" pro zablokování karty. Karta pro platby zablokovaná není a nikdy nebyla!!! Jednalo se o jinou kartu, kterou bych ráda odstranila ze seznamu zadaných karet, ale nevím jak. A hlavně jak se ze zmíněné listiny dostat!!!!
    Nemohu koupit pomocníky a hru tak dál hrát :-(

děkuji za odpoved

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj nyny1975,

v tomto případě se budeš muset obrátit na herní podporu. Při zadání ticketu vyber u druhu problému obecný dotaz nedávej problém s platbou.
    Jak kontaktovat herní podporu?

3. adik06

adik06 Rádoby autor

Tak jsme vše provedla u zaplacení jak má být a proč se dál nic neděje a nikdo už neodpovídá ,jednou se ukáže ,že to zaplatit nejde nemohlo to být uskutečněno , to nevím jako proč,jen výmysly ,já mám kartu ok a vše bylo zadáno správně ,pak zase přijde na email odkaz ,který nefunguje -už mi to pěkně štve-chci si koupit floreny už mám nato jen pár hodin než skončí akce a za celý týden není možnost si to koupit -nechápu,jenom aby to nebyl podvod a nechtěli získat jen údaje platební karty-tohle by se mělo vyřizovat přes české lidi když vedete farmeramu,takhle to začíná být nevěrohodné

Martinoveckin tohle ocenil(a).
  4. pajda361

Ahoj adik06,

prosím tě napiš na herní podporu. Při zadání ticketu vyber u druhu problému obecný dotaz nedávej problém s platbou.

5. budmany

budmany Zelenáč fóra

Dobrý večer, právě jsem za floreny koupil magické stonky... floreny se odečetly a stonky nikde a není to poprvé

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj budmany

Balíček řádku z výprodeje se nedá koupit za floreny, ale pouze za reálné peníze tedy za Kč nebo €

Pokud klikneš na koupit, přesměruje tě to do banky, kde vybereš platební metodu
    Pouze dekorace se kupují za floreny.
    Netuším tedy jaké řádky jsi za floreny kupoval.

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 5/11/17
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  7. tommiska

tommiska Pisálek fóra

Dobrý den,chtěla jsem si v bance zakoupit floreny formou sms,ale když to rozkliknu, že chci platit ,nic se nezobrazi, žádné Big číslo prostě nic.PC mám vyčištěné a ani opakovaná aktualizace hry nepomohla,jde o problém ve hře nebo mám problém nejaký já?

8. pezt

Ahoj tommiska

Předpokládám, že problém již nepřetrvává. Bohužel včera se objevil problém v platební oblasti a byla dočasně nedostupná, vše by již mělo být vyřešeno.

Fajn hru pezt

9. sonaraj

sonaraj Zelenáč fóra

ahoj, dnes ráno asi v 9hodin jsem si z telefonu dvakrát poslala sms na koupi florenů, peníze byly odečteny za 2 sms, ale ve hře se mi načetlo pouze 100fl,proč?díky

10. pezt

Ahoj sonaraj

Pokud se peníze odečetli, zkus ještě jednou restartovat hru, jestli se floreny nepřipíší. Pokud se tak nestane, budeš se muset obrátit na herní podporu. Při vyplňování nezadávej problém s platbou, ale vyber obecné dotazy a řádně popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

11. vas6666

vas6666 Pisálek fóra

Před půl hodinou jsem přes paypal zakoupila 3x balíček superkrmiva, do teď se nic nepřipsalo jak na mém účtu, tak na účtu syna. Jsou hlášeny nějaké problémy i ze strany ostatních hráčů? Počítač jsem restartovala 2x. Z účtu paypal jsou peníze odepsány. Děkuji za odpověď, zatím jsem nikdy s platbou přes paypal neměla problémy.

12. pezt

Ahoj vas6666

Žádné problémy s platbou přes Paypal, hlášeny nemáme.
    Pokud se peníze odečetly a floreny připsány doposud nebyly, budeš se muset obrátit na herní podporu. Při vyplňování nezadávej problémy s platbou, ale obecné dotazy a řádně popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

13. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

Přeji pěkny den. Mam problem s platebni metodou kreditni karta. Před měsícem mi byla ukradena kreditni karta kterou jsem okamzite zablokovala. Pote co mi prisla nova jsem ji pouzila ale zjistila jsem ze jsem ji jeste zapomnela odblokovat pro internetove bankovnictvi a dostala se na cernou listinu. Poslala jsem dotay na podporu a tam mi bylo receno at to vyresim s bankou a ozvu se. Kartu jsem odblokovala a poslala novy dotay. Na ten mi prisla odpoved ze je pry karta zablokovana. Problem je ze zablokovana je ta stara a ne tato. (Vsede jinde ji mohu pouzit a vidim to v internetovem bankovnictvi) Jak tuto situaci mohu resit. Jinou metodu pouzit nechci.

14. pajda361

Ahoj kopretina.82,

bohužel zde na fóru tohle opravdu nevyřešíme. Budeš muset se obrátit na herní podporu a při psaní ticketu nedávej prosím problém s platbou, ale vyber Obecný dotaz.

15. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

Děkuji. Mohu psat na herni podporu cesky nebo anglicky?

16. pajda361

Kopretina.82: na herní podporu můžeš psát česky.

17. vykrocilova46

vykrocilova46 Pisálek fóra

ahoj mám v bance ceny v eurech ale potřebuji je v korunách jde to přehodit

18. pajda361

Ahoj vykrocilova46,

ano lze, ale ne tady na fóru. Musíš se obrátit na herní podporu. Při zadávání ticketu zvol obecný dotaz ne problém s platbou.

19. vykrocilova46

vykrocilova46 Pisálek fóra

děkuji

20. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Doufám, že mohu zde "oznámit" jistou nepříjemnou změnu, týkající se nákupu florenů.

Obrátila se na mne hráč(ka) "ananuki" s dotazem, "zda mi jde nakoupit nepatrné množství florenů, které bylo možno vybrat pomocí posuvníku?" Nejprve jsem popsal, jak to dělám já (např. během mega dnů BZ), ale pak jsem se pro jistotu podíval, jak se to chová momentálně, a s jistým překvapením zjistil, že v bance tato možnost výběru malého množství florenů pomocí posuvníku a nákupu za nepatrné reálné peníze kamsi zmizela.

Mé dvě otázky zní:

1) Jedná se o dočasnou chybu nebo jde do budoucna o setrvalý stav?

2) Existuje jiná možnost, jak nakoupit pár florenů (minimální množství bylo ještě o víkendu 6 florenů) za pár šupů, nebo jde o záměr RT, jak nás hráče přinutit kupovat floreny v tzv. balíčcích?

Děkuji za případnou odpověď.
    Honza

Poznámka:
    Pokud toto není správné místo, kam se obrátit s tímto dotazem, omlouvám se, ale do "chyb ve hře", za kterou tento aktuální stav považuji, to napsat nelze. Přestože jsem pravidelným návštěvníkem a přispěvatelem zde do fóra, nevím, kde dotazy na chyby ve hře zde na fóru klást. Pravidelně se nejprve dívám, zda je chyba oznámena, nicméně kde (kromě podpory - ale to přece není diskuzní fórum) se mohu zeptat, nevím. Děkuji za radu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.