Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem janaj, 1/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Frantanec

Chtělo by to upřesnit jakou metodou ti floreny nějaký známý kupoval.
    Další věc je, že pokud poskytuješ někomu přístupové údaje k tvému hernímu účtu, tak se jedná o hrubé porušení VOP, a navíc se s tím tady ještě chlubíš na fóru. S tím si koleduješ o pořádného banána jak na fóru tak ve hře.

Fajn hru pezt

2. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

vcera mi znamy koupil floreny pres sms a me se nic nepricetlo, co mam delat?

3. pezt

Frantanec

A odečetli se mu peníze ?
    Také je důležité jestli jsi mu předal BIG číslo správně a jestli to zasílal na správné tel. číslo.

4. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

uz mi to prislo

5. pezt

6. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Dobrý den, mám jeden dotaz - když si chci koupit stavební parcelu pro další řemeslo a nemám kreditní kartu ani účet v bance, jak si mohu uváděných 30kč uhradit?

7. pezt

Ahoj sněženka1950

V tom případě pro tebe bude nejlepší si koupit tento herní prvek pomocí platby Paysafecard
    Je to vcelku jednoduché a také bezpečné, jen je potřeba ve tvém okolí najít kde tyto kupóny prodávají a můžeš nakupovat.

Fajn hru pezt

8. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Děkuji za odpověď, kouknu a koupím:)

9. pezt

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dotaz pro pezt: Potřebuju koupit florouše, ale vzhledem ke konstelaci musím přes SMS. Ale furt mi to píše, že "chyba při odesílání". Jestli to znamená, že nemám dostatečný kredit, je to možné, ale jak zjistím n seniormobilu, kolik mám na účtu? Jednou jsi mi s těma tlačítkama u potvory poradil (Aligator).

11. pezt

Ahoj -pechfógl-

Dostatečný kredit je podmínkou pro úspěšné odeslání prémiové SMS. Také se tam nepočítá žádný bonusový kredit, kdyby jsi nějaký měla.
    Nevím jaké ho máš mobilního operátora, ale všichni požívají nějaké krátké čísla pro kontrolu kreditu. Zde tři naši největší -
    T-mobile : *101#
    O2 : *104*#
    Vodafone : *22#

Pokud používáš jiného operátora, tak písni, nebo to lze zjistit na internetu pomocí strejdy gůgla

Fajn hru pezt

12. -pechfógl-

Díky, to mi nedošlo, že u operátora, já to hledala v aparátu. No - kredit mám dostatečný. Co dál?
    (Můj oblíbený postoj je praštit mobilem o zeď). Furt mi to píše chyba při odesílání. Nechce se mi věřit, že bych to po třech letec úspěšných nákupů najednou začala vorat.

13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím -pechfógl-, zkus zjistit u svého operátora, zda máš povolené zasílání premium sms. Pokud ne, určitě s nimi zvládneš aktivaci.
    O volném kreditu zdarma tu už řeč padla, též můžeš ověřit u operátora, zda nečerpáš volný kredit, z kterého premium sms odesílat nelze.
    Je to nejrychlejší způsob, jak zjistit, kde je problém, protože mi bohužel nevidíme do tvého tarifu a nastavení služeb u operátora.

Prima hru danda

14. -pechfógl-

Zkusila jsem operátora, ale e to marný boj. Proklikala jsem se čtvrthodinovou horou pokynů jen proto, abych zjistila, že nemám zákaznické heslo. Takže musím absolvovat celé kolečko znovu a počkat, až mi to heslo bude laskavě sděleno - pokud ovšem správně pochopím pokyny. Tak ať si Vodafone nechá ty svoje služby zhudebnit, já nekoupim přes SMS, BIG nedostane fzaplaceno a všichni budeme šťastní, že.:mad:>:(:mad:

15. pezt

Ahoj -pechfógl-

Co takhle zkusit samoobsluhu na internetu tam se také dozvíš jestli máš vše nastaveno správně.
    Přihlásíš se jednorázově pomocí svého tel. čísla
    Do vyhledávače napíšeš samoobsluha a příslušného operátora a dáš vyhledat. Něco by mělo jít i případně nastavit.

16. -pechfógl-

Tak ze strany operátora je prý všechno v pořádku. A už mám jenom třicet minut.... :(

17. pezt

-pechfógl-

Z kolika telefoních čísel si již dobíjela na svůj herní účet? Je tam omezení a to max. 5 tel. čísel. Pokud máš dostatečný kredit (ne bonusový), povoleny prémium SMS a vyplňuješ BIG číslo správně a zkoušíš posílat na správné tel. číslo tak by neměl být problém.

18. -pechfógl-

Z jednoho. A před dvěma minutami to naskočilo. Někde byla drobná chyba - s BIG jsem nemluvila, tak kde? ;) A údaje vyťukávám od včerejška furt a furt stejně. Nu povedlo se a děkuju. Chybka zjevně nebyla na naší straně.

19. pezt

20. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Jenom pro Vaše info. Chtěla jsem koupit mlynářské předplatné a načetlo se mi to italsky ještě s nějakým pirátských pozadím. Tak jsem to zavřela a zkusila znovu a už to naběhlo normálně. Nevím zda by jste to neměli prověřit. Díky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.