Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Roletacka, 2/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jaroslav651980

Nejspíše to bude tím, že s cenou za SMS se nedá moc hýbat z důvodů poplatků, a dalších věcí. Proto lze využít jen ty platební metody, které jsou k dispozici.
    Osobně nějak platbu pomocí SMS nevyužívám, používám k platbám Kreditní kartu nebo Paysafecard. Jsou to metody s kterými nebývají problémy a probíhají okamžitě.

Hezkou hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  2. danysek007

danysek007 Zelenáč fóra

Ahojte, dneska jsem si koupila balíček za 105?- 300 florenů, 80 superkrmiv, pomocníky na 72 hodin, vše mi naskočilo jen pomocníci ne a taky je nemůžu nikde dohledat. Je možné že se to někde seklo? děkuji

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj danysek007,

podle ostatního složení odhaduji, že šlo o balíček Lehký chov. Součástí tohoto balíčku nejsou všichni pomocníci, ale pouze pomocník pro chovnou ohradu. Koukni do Chovné ohrady a určitě jej budeš mít aktivního.

4. danysek007

danysek007 Zelenáč fóra

*** odstraněna zbytečná citace

Ahoj, díky za odpověď, ale bohužel tu nemám aktivního nic. :-(

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Danysek007: budeš se muset obrátit na herní, podporu, ale opravdu si myslím, že pomocníka aktivního máš. Poznáš to zde:

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer, mám dotaz. Tento měsíc mi končí Visa karta a nevím, jaký dopad to bude mít na Premium Vilu, která se obnovuje vždy koncem měsíce. Stačí potom zadat nové údaje, nebo musím Premium zrušit a pak zadat nové údaje. Zmizí mi sousedi navíc a jiné výhody, co Premium dává? Omlouvám se, ale nemám s tímto zkušenosti, možná zbytečně zmatkuji :p Děkuji evainfo

Naposledy upraveno: 4/7/17
  7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Evi, pokud tam necháš starou kartu, bude to chtít z ní zaplatit a můžeš se tak dostat na černou listinu, což by bylo nepříjemné. Až budeš mít kartu novou, starou kartu smaž a smažeš tím i aktivní balíčky (u nich se maže jejich automatické prodlužování, premium zůstává aktivní do doby expirace) a hlídej si přes premium vilu konec premia, ten je tam uveden. Zhruba 3 dny před koncem premia by mělo jít premium zakoupit na další měsíc. Opět v premium vile by to mělo být napsané, že můžeš prodloužit své výhody. Ale to bude samozřejmě vidět až tehdy, až bude automatické prodloužení přes starou kartu zrušeno.
    Když samozřejmě bude něco trochu jinak, budu ráda, když mě upozorníš. Kdy přesně by to premium mělo jít zakoupit nemám zjištěno 100% a nemůžu momentálně 100% ověřit.

Nicméně v premium vile je psáno následující:
    V sekci „Spravuj Prémium“ můžeš během posledních 3 dní své předplatné prodloužit o 30 dní!
    a hned pod tím je Spravuj prémium a to bude aktivní 3 dny před koncem prémia, nikoliv dříve.

Prima hru danda

Naposledy upraveno: 5/7/17
    elbedna tohle ocenil(a).
  8. danda-vnovis

Zdravím Evi, dokud nebudeš mít novou kartu aktivní a nastavenou pro platby přes internet, tak nic neměň a ponech starou kartu. Až začne nová karta platit, pak teprve půjdeš do platební oblasti, dáš smazat bankovní údaje a zadáš novou platnou platební kartu. Premium se tím nezruší, ale zruší se automatický nákup premia). Až teprve poté budeš zadávat platbu z nové karty, ale ne dřív než 3 dny před koncem premia a to bude končit podle tvých záznamů cca kolem 30.8., tzn nejdříve 27.8. ti půjde znova premium zakoupit a automaticky prodloužit automatický nákup premia již z nové karty. Osobně bych premium zakoupila až ten den, tzn. 30.8. ráno nejpozději do 11 hodin.

danda

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Dandi už rozumím, ji musím ještě nastavit pro platby na netu a poznačila si datum, ať něco nepopletu :D děkuji moc.

10. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Hezký den, můj dotaz není akutní, ale i tak bych ráda dostala odpověď. Při nabídkách "Lehký chov" se mi zobrazuje opakovaně zásadně a jedině nabídka na 559,- Kč. Manžel a další sousedé mají možnost i za 15,- 50,- nebo 60,- Kč. Četla jsem někde, že to určuje počítač. Asi s tím nic nenadělám, jedině, že to budu ignorovat a bude mě to štvát. Přesto mě mrzí, že za to, že jsem již dostkrát v minulosti koupila nejen floreny, ale i jiné věci, mě odměna výhodné koupě míjí. Připadá mi, že za mou angažovanost ve hře se "počítač" snaží šroubovat mé nákupy ad absurdum. Neříkám, že tato nabídka je úplně nevýhodná, ale prostě nemohu si dovolit nakupovat za tak markantní sumu najednou. Tyto kroky ve hře jsou bohužel kontraproduktivní a nejsem asi jediná, které berou apetit. Vím, že Ty osobně to neurčuješ, ale přesto, jde-li to, pošli dál k zamyšlení. Přeji hezký den!

11. pezt

Ahoj Květa54

Z vlastní zkušenosti a také od kamarádů mám ověřeno, že nabídky na výhodné balíčky začínají na nižších částkách a pokud je hráč kupuje tak se postupně zvedá cena, ale také pokud nabídku nevyužiješ, tak se mění nejen obsah ale také částky. Ale samozřejmě je to individuální pro každý účet, nelze se tímto pravidlem řídit. K přiřazováním výhodných nabídek pro jednotlivé herní účty nám nikdo podrobnější informace nesdělí. Je to pouze v kompetenci paymentu.

Fajn hru pezt

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, chtěla jsem nakoupit floreny a platit metodou trust play, ale nějak mi to nejde. Zadám svoji banku, opíši si zprávu pro příjemce pro identifikaci platby. Napíšu svůj email ,aby mi přišly pokyny k platbě a i, že byla platba připsána. Dám zpět na stránku obchodníka a...... tam se mi ukáže prázdné okno - myslím, že tam byl vždy nějaký text, že čekají moji platbu nebo tak něco. Ani email s pokyny k platbě mi nepřijde. Prosím o radu co s tím, zda nevíte kde je problém. Děkuji Jana

13. pezt

Ahoj Janina0971

Nějak z tvého popisu postrádám, že jsi zvolila dát zaplatit, a to by tě mělo automaticky přesměrovat do online bankingu tvé banky, kde potvrdíš odeslání předvyplněného formuláře, tím se platba ukáže u obchodníka a budou ti připsány požadované předměty. Některé banky mají nastavenou dobu procesování těchto plateb a pokud se trefíš mimo tuto dobu tak je pravděpodobné, že tvá platba bude realizována jako platba klasickým převodem (4 - 6 dní)
    Vše o této platební metodě najdeš v tomto vlákně TrustPay

Fajn hru pezt

14. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, petz. Mám ČSOB- Poštovní spořitelnu, takže nemůžu dát platit, protože mě to přesměruje na ČSOBinternetbanking a já mám Era portál. Platbu jsem neodeslala, protože mi nepřišel email s pokyny k platbě. Jak jsem psala výše - vždy když jsem něco kupovala, tak po zmáčknutí Zpět na stránku obchodníka se TrustPay zavřel a ukázalo se okénko Banky s nějakým textem už nevím přesně co, ale něco jako že mi to přijde po připsání platby. Poté mi přišel email s pokyny k platbě. Teď mám okénko banky prázdné a email žádný nepřijde. Nevím, zda je možné, že by mi něco v nastavení PC toto blokovalo. Jediné co mi jde, je uložit pokyny v PDF. Na základě tohoto bych mohla platbu poslat, ale nevím, jestli by ji příjemce identifikoval, že jsem to já. Proto se dotazuji. děkuji

15. danda-vnovis

Zdravím, platby převodem byly zrušeny a proto nelze a není nijak možné dostat pokyny a podle nich zadat platbu převodem.
    Platba trustpay je platbou online a probíhá podobně jako platba kartou. Pokud tedy dobře chápu z tvého příspěvku, pokoušíš se zaplatit převodem, což technicky není možné a nevíš, co se stalo s předešlou platbou, protože nevíš, co bylo u té platby napsáno.
    Chápu to správně?

danda

16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, tak to bude ono. Tak to zkusím kartou. Děkuji Vám za odpovědi a ochotu pomoci. Jana

17. pezt

18. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Já bych se chtěla zeptat, objednala jsem si floreny přes SMS a zajímalo by mě zda pladba přes SMS je nějak zabezpečená proti zneužití a zda je bezpečná Děkuji za odpověd

19. pezt

Ahoj Krasomila333

Ano určitě jsou platby mobilem, tak jako ostatní platby, bezpečné. Je jen na uživateli, jak dokáže své osobní údaje uhlídat.

Fajn hru pezt

20. lalylala

lalylala Zelenáč fóra

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda nevadí když ke dvou účtům bude přiřazena jedna karta. Dcera si kupuje na svém účtu pomocníky a teď by chtěla pomocníky koupit i mně pomocí své karty.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.