Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Roletacka, 2/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Roletacka

Roletacka Pisálek fóra

Dobrý den, dnes si dcera na své farmě měla možnost koupit balíček Florenový bankéř. Chtěla jsem si ho také pořídit, ale nikde ho v nabídce nemám, jen balíček Pomocná ruka, který se mi vůbec nehodí. Proč máme rozdílné nabídky? Jsou hráči s vyšším levelem znevýhodněni nebo je chyba někde v bance?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Roletacka

Každý herní účet má jiné individuální nabídky, které přiděluje systém, a klíč k rozdělování nám bohužel nikdo nesdělí. Není v tom tedy žádná chyba.

Hezkou hru pezt

3. Roletacka

Roletacka Pisálek fóra

Děkuju za odpověď

4. pezt

5. KikaBlah

KikaBlah Zelenáč fóra

Dobrý den. Chtěla jsem si koupit balíček pomocníků ,,sezonní pracovníci''. Ale pořád se mi ukazuje : Tvoje bankovní údaje, resp. údaje o kreditní kartě se na vlastní přání nebo v rámci stornování transakce bohužel objevily na naší černé listině.: Nikdy jsem žádnou platbu nestornovala a kartou platím všude a nikdy se mi nic podobného nestalo. Můžete mi to prosím nějak vysvětlit? Děkuji

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj KikaBlah,

bohužel zde na fóru se tato situace řešit nedá, budeš se muset obrátit na herní podporu. Prosím při kontaktu si vyber možnost Obecné dotazy nevybírej Problém s platbou.
    Jak kontaktovat herní podporu?

7. pezt

Ahoj kotru

A hledáš v inventáři na bahamaramě, protože tyto podivuhodné výběhy jsou určeny právě tam.

Hezkou hru pezt

8. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím,
    mám nabídku balíček Pomocná ruka, píše se, že "Lze zakoupit pouze jednou!". Znamená to tedy, že teď ten balíček můžu koupit pouze jednou nebo že už ho nikdy nebudu most znova koupit?

9. pezt

Ahoj ritterca

Tento balíček můžeš koupit pouze jednou v nabízeném období. Je to myšleno tak, že kdyby se ti nabídka zdála výhodná a chtěla jí koupit vícekrát, tak to nelze. Nabídky se mění a je pravděpodobné, že se nabídka může objevit znovu, buď ve stejném složení nebo jiná.

Hezkou hru pezt

10. hafuska78

hafuska78 Pisálek fóra

Dobrý den, chtěla jsem koupit balíček superkrmiva a použít platbu kreditní kartou, u původní kreditky mi skončila platnost zrušila jsem jí a systém mi nenabízí vůbec možnost zadat údaje k nové kartě. V seznamu možných platebních metod nemám platbu kreditkou vůbec zobrazenou. Poraďte prosím co dělat. Chtěla jsem kontaktovat herní podporu, ale v ticketu není možnost popisu mého problému, rozklikávací záložky tomu co potřebuji vyřešit moc neodpovídají. Děkuji.

11. pezt

Ahoj hafuska78

Pokud vymazání staré platební úspěšně doporučil bych restartovat hru.
    Poté si můžeš vybrat koupi herního prvku, o který máš zájem a přejít do obchodu. Přidáš zboží do košíku a přejdeš k výběru plateb pokud se nezobrazí celý seznam klikneš na pole "Více platebních metod"

A následně vybereš platební metodu, kreditní karta

Tam pokračuješ buď uložením platebních údajů nebo ne a následně vyplňuješ již údaje o platební kartě.

Hezkou hru pezt

12. hafuska78

hafuska78 Pisálek fóra

Ahoj pezt

Právě že pod tlačítkem: Více platebních metod mám jen: paysafecard, TrustPay a BigpointCG. Žádné další možnosti.

13. pezt

hafuska78

Vyzkoušej hru otevřít v jiném prohlížeči než běžně hraješ, pokud bude i tak problém přetrvávat budeš se muset obrátit na herní podporu.
    Při vyplňování nevybírej problém s platbou, ale zvol obecné dotazy a řádně popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

14. lucie68

lucie68 Pisálek fóra

Dnes v noci jsem si objednala floreny přes SMS, které se mi ale nenačetly, peníze se mi ale samozřejmě odečetly :-( Co mám dělat, jsem dost rozhořčená. Na podporu jsem psala formou vyplněného dotazníku, ale nic se neděje :-( :-( :-(

15. pezt

Ahoj lucie68

Pokud se peníze skutečně odečetly, nejprve bych doporučil restartovat hru. Pokud se ani tak floreny nepřipíší budeš se muset obrátit na herní podporu, při vyplňování nevybírej problémy s platbou, ale obecné dotazy a řádně popiš svůj problém.

Hezkou hru pezt

16. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Ahoj. Včera jsem si zakoupila balíček 300florenů ,růžové želé a pomocníky na 48hod. Floreny a želé se mě připsalo ,ale pomocníci ne.

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím babča19511, pokud se jednalo o balíček "Lehký chov", pak tento balíček neobsahuje pomocníky (myšleno všechny pomocníky) na 48hod., ale pomocníka pro chov, kterého můžeš použít pouze ve šlechtícím domku (ve hře tzv. Chovná ohrada) a slouží pouze k vkládání více počtů chovných ohrad najednou včetně až 4 parfémů.
    obr.
    Pokud jsi zakoupila jiný balíček, obrať se na herní podporu. Pro kontakt s herním podporou zvol jako druh problému obecné dotazy nebo problém ve hře. Pokud bys zvolila problém s platbou, jsi přesměrována přímo na platební podporu (více viz. odkaz)

Příjemnou hru danda

18. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Děkuji za odpověď

19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Není zač, přeji prima hru danda :)

20. jaroslav651980

jaroslav651980 Zelenáč fóra

Ahoj..preji hezky vecer... Ma otazka bude smerovat na soucasnou akci "Mega vyprodej florenu".. Je umyslem?ze neni nabidka,"aspon jedna"na dosazeni megavyprodeje...pres SMS ? Dalo by se mozna i diskutovat o tom ze jsou v nevyhode hraci ,kteri zvolili tuto platebni formu.. Nemyslim to ve zlem...spise me mrzi ze dnes nemohu vyuzit tuto akci.. Jinak diky moc , ..Hra uzasna Dekuji za odpoved..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.