Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem modro.ocko22, 4/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Horageus

Horageus Pisálek fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    Obecný dotaz.. přišel jsem na to náhodou, ale po prvním přihlášení do obchodu k nákupu florenů byla cena 300FL 136kč. Pak jsem se musel odhlásit a znova přihlásil aby je koupil..náhle byla cena 150kč za to samé... Tak jsem se odhlásil a znova přihlásil a cena zase 136Kč ... koupil jsem, ale pak jsem zkusil znova a je to pořád 150Kč a pak 136 kč .. je to divné ne? ;)

a ještě jeden dotaz:
    v obchodě se mě ukazuje zpráva, že bude končit moje premium a abych si ho obnovil. Jenže pokud to chci udělat, tak nikde nevidím kde .... Pokud dám spravovat své premium, tak tam mám pouze ID číslo pak premium farmář .... platební metoda "nic" a doba do kdy je aktivní. Ale pokyn k obnovení jako se píše v obchodě tam nikde není. Nejsem si tedy jist, zda se to obnovuje automaticky (pak nechápu hlášku v obchodě, abych si prodloužil - a prázdné políčko u platební metody) nebo jestli je ta možnost někde velmi aktivně ukrytá :)

Naposledy upraveno moderátorem: 27/4/17
  2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Horageus,

nejspíše jsi po každé použil jiné cesty k nákupu balíčku. Pokud jsi využil cesty přes nabídku v Novinkách ve hře měla by se ti ukázat cena 136 Kč, pokud do banky vstoupíš rovnou přes město, tak je cena 150 Kč.
    Add. prémium, pokud máš v bance uložené platební údaje o své kartě, mělo by k prodloužení prémia dojít automaticky.

Horageus tohle ocenil(a).
  3. Horageus

Horageus Pisálek fóra

Mělo by.. dobře budu doufat že to tak je :) S těma florenama si nejsem jist ... člověk už dělá mnoho věcí automaticky :) ale mohlo by to vysvětlit cenové rozdíly :)

Díky za odpovědi a přeji krásný den

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  4. Afroditka.88

Afroditka.88 Zelenáč fóra

Ahoj,omlouvám se,pokud jsem podobný dotaz pouze přehlédla..ale chtěla jsem se zeptat,zda je možnost mít "pouze" trvalý příkaz z účtu,bez zakoupení konkrétního balíčku atd. přes kreditní kartu. Děkuji moc,za pomoc :)

Naposledy upraveno moderátorem: 28/4/17
  5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Afroditka.88,
    trvalý příkaz slouží pouze k trvalým stálým platbám a určitě jej není možné použít pro hru farmerama. Prvně proto, že by se platby nespárovaly a předměty by na účet nebyly připsány a za druhé proto, že platba převodem ve hře není možná.
    I kdyby platba převodem do budoucna byla možná, nedoporučovala bych její používání, protože dochází dost často ke změnám a údaje by byly neaktuální. I z tohoto důvodu není ve hře možnost uložit platbu převodem v platební oblasti hry.

danda

Afroditka.88 tohle ocenil(a).
  6. 1bezinka1

1bezinka1 Pisálek fóra

Dobrý den chci si prodloužit premium balíček a nejde mi to přesto,že dostávám už několik dní upozornění ,vždy mi to chodí do banky na nákup florenů,platím paysecard,může mi někdo poradit snad tu nejsem špatně.děkuji

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 1bezinka1

Pokud jsi neuskutečnila platbu pomocí jedné z metod při které se ukládají platební údaje, tedy platba kreditní kartou nebo Paypal. Tak nedochází k automatickému obnovení, ale je třeba vyčkat na skončení doby platnosti stávajícího prémia a potom koupit znovu.
    Stav kdy ti vyprší stávající prémium nalezneš v bance ve městě (Stav a výpověď) a dostaneš se tam i přes prémium vilu, když klikneš na ikonu "Spravuj prémium"

Hezkou hru pezt

Bella74, liduška14 a danda-vnovis tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.