Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem modro.ocko22, 4/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj blanula19

Dostal jsem informaci, že funkce vymazaní platebních údajů by měla být již funkční, restartuj prosím hru a můžeš vyzkoušet

Hezkou hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem o svém problému mluvila s poskytovatelem internetu a ten nikdy nikam žádné stránky nepřesměrovává a nemá se stránkami BP nic společného. Znovu jsem odinstalovala a nainstalovala prohlížeč GCH a již mne nic jiného nenapadá, abych si zprovoznila nákup čehokoliv za Kč. Nákup za Fl mi jde, ale na nákup v bance za Kč se jaksi stále nedostanu. Nu což, asi se ze mne stane neplatící hráč a také to bude k něčemu dobré, jak mi dojdou pomocníci a Fl a s hrou budu končit, bo ručně se pidipolíčka jaksi klikat nedají a já bych chtěla hru hrát naplno i s akcemi
    :sleepy:

3. blanula19

blanula19 Pisálek fóra

Ahoj, už funguje. Děkuji :)

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím evoku57,
    na fóru tento problém spolu nevyřešíme. Pokud by se jednalo o výpadek, tak zpravidla je výpadek opraven a pak je již vše funkční.
    Kontaktuj herní podporu a popiš jim svůj problém, popřípadě nejlépe dodej maximum informací, jakou vlajku máš v platební oblasti, aktuální screeny ze hry, jaký problém s platební oblastí máš, čím více informací dodáš, tím spíš se urychlí řešení tvého problému. Doplň i jaké všechny prohlížeče jsi vyzkoušela.
    Druhý hráč již takový problém nemá a vše již u něj funguje v pořádku.
    Příjemnou hru danda

5. Bedys

Bedys Zelenáč fóra

Dobrý den.
    Rád bych prosil o prověření platby - zrovna jsem si koupil přes Paypal 17 florenů za 8,49,- Kč... peníze se strhly ale na profil se mi floreny nepřipsaly. Zkoušel jsem aktualizovat stránku i se znovu přihlásit, ovšem nic.
    Děkuji.

6. pezt

Ahoj Bedys

Zde na fóru toto nedokážeme prověřit. Budeš se muset obrátit na platební podporu.
    Můžeš také přiložit screen provedené platby do kolonky "přiložit soubor"

Hezkou hru pezt

7. alik89

alik89 Zelenáč fóra

Zdravím,chtěl bych si koupit floreny,řekněme třeba za 75kč. Chci se zeptat,když budu platit kartou,jestli se mi skutečně ztrhne jen 75kč nebo více za nějakou daň nebo něco :)

8. pezt

Ahoj alik89

Když si koupíš floreny platební kartou tak zaplatíš pouze tu částku, která je požadována, toto platí pro všechny platby v této hře.
    Pokud zvolíš možnost uložení platebních údajů o platební kartě, tak při příštím nákupu a dalších(dokud nevymažeš tyto údaje) se ti připíše 10% florenů za stejnou částku.
    Příklad nyní koupíš 150 florenů za 75 Kč, po uložení a příštím nákupu to bude 165 florenů za 75 Kč
    Platbu kreditní kartou v této hře využívám a jsem s ní max. spokojen.

Hezkou hru pezt

danda-vnovis, spuntka a alik89 tohle ocenili.
  9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já jenom jednu čistě filozofickou. Má odměna za uložení údajů nějaký reálný podklad? Proč nestačí prostě jen udělat další nákup přes kartu, ale je to podmíněno tím uložením údajů? Vždyť pro RT to nemá žádné výhody. Raději to nevyužívám, přijde mi to zvláštní.

Edit: Dík za odpověď, i když mě moc neuspokojila. Výhody pro hráče chápu, ale právě ten pohled od RT směrem k nám by mě zajímal, přece nám nebudou dávat výhody jen pro naše krásný oči. Oni z toho taky něco musí mít. Platbu kartou, že je pro RT výhodná, chápu. Ale to uložení údajů? No kdybyste někdy zjistili jak to s tím je, budu ráda když dáte vědět. Do té doby mé kroky řídí jen můj selský rozum který dělá závěry jen na základě dostupných informací, a ty vedou k obezřetnosti.

Naposledy upraveno: 16/4/17
  10. pezt

Prepperka

Po uložení platebních se ti objeví fastpay lišta,

kde nejsi odkázána pouze na nákup balíčků florenů, ale můžeš zvolit kolik potřebuješ florenů, nebo podle aktuálních finančních prostředků. Výhodu pro sebe vidím právě v těch 10% florenů navíc a uložených údajů, které nemusím neustále dokola vyplňovat a možnost koupit si floreny kolik potřebuji a nejsem odkázán na balíčky. Výhody ve směru RT tam třeba také jsou, ale to nám zřejmě nikdo neřekne, neboť nevíme jaké výhody plynou z toho, že hráči využívají platbu kartou.

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 16/4/17
    Prepperka tohle ocenil(a).
  11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Zdravím,dne 13.4. jsem si zakoupila balíček ,,lehký chov ,, .Florény se mi připsaly to je v poho,
    připsali se mi i pomocníci kombajnisté,ale na druhý den si asi dali šlofíka a vypařili se kdoví kde.
    Poradíte prosím kde je mám hledat ? Předem děkuji.

12. pezt

Ahoj kerryhill

Pokud to byla nabídka lehký chov, tak tam bývá pomocník a to pouze pomocník pro chov a toho najdeš v chovné ohradě

Pokud by ti to i tak nesouhlasilo, budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření, Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Ahoj pezt , děkuji za pomoc a radu , přeji fajn hru a hezký večer .

pezt tohle ocenil(a).
  14. pezt

15. camelopard88

camelopard88 Pisálek fóra

Pěkný den přeji, před pár minutami jsem si koupila za 15,- balíček, měl tam být kombajn na 24hodin, 50fl, superkrmivo a parfémy...vše kromě kombajnu funguje a bylo připsáno.. Kde se prosím stala chyba? Farmu jsem odhlásila i přihlásila a pořád kombajn nefunguje. Děkuji za odpověď

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj camelopard88,

podle toho co píšeš usuzuji, že se balíček jmenoval lehký chov. Pokud tomu tak opravdu je, tak obsahem nebyl kombajn, ale Pomocník pro chov. Ten funguje pouze pro zaplnění slotů v chovné ohradě.

17. camelopard88

camelopard88 Pisálek fóra

Máte pravdu, děkuju, už jsem to našla...omlouvám se.

18. elin.851

elin.851 Zelenáč fóra

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, koupila jsem si balíček florenový balíček 300, platbu jsem provedla přes trust play (částka mi z účtu byla stržena), ale zatím jsem neobdržela balíček...

Díky za ověření,

Ellin.

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj elin.851,

bohužel s tímto ti na fóru asi nikdo nepomůže. Prověření plateb lze vyžádat pouze na podpoře. U metody trust pay hodně záleží, kdy zadáváš platbu, protože někdy je platba realizována jako platba on-line a někdy jako platba převodem, bohužel tato doba se u každé banky může lišit.

Jak kontaktovat herní podporu?

20. elin.851

elin.851 Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Pajda361
    *** odstraněna zbytečná citace. Pajda361

Děkuji,
    platba se mi nakonec už přičetla.
    Moc díky za odpověď. :)

Ellin

Naposledy upraveno moderátorem: 27/4/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.