Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem *Lady*1, 1/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dencice

dencice Stálice fóra

Ahoj danda, zkouška provedena. Zobrazí se mi výběr tří karet, ale pořád mohu k platbě využít jen tu prostřední. Ať je výše florenů jakákoli.

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím dencice, pokud všechny tři používáš různě k nákupu balíčků a fungují, tak by měly ve fastpay liště fungovat taky. Může se stát, že má někdo staré karty v evidenci v bance, ale již nefungují a jsou neplatné, to by samozřejmě pak nešly ve fastpay liště použít. Budeme muset nejspíš nechat řešení na podpoře, tohle spolu nevyřešíme a další nápad už bohužel nemám.
    Přeji brzké vyřešení problému a prima hru danda

dencice a pezt tohle ocenili.
  3. dencice

dencice Stálice fóra

Díky. Obrátím se na podporu. Snad to zdárně vyřešíme. Fajn hru.:)

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  4. libakos

libakos Polobůh fóra

Ahoj,chtěla jsem vymazat své platební údaje asi jsem slepá,vždy tam bylo okénko vymazat a teď ho nevidím,poradíš prosím?

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj libakos

Vymazání platebních údajů se dělá v bance ve městě, přejdeš do obchodu a následně klikneš na stav a výpověď

Po otevření klikneš na popelnici

Tím vymažeš platební údaje. Následně restartuj hru, nejlépe tak, že zavřeš celý prohlížeč, tím bude vymazání dokončeno.

Hezkou hru pezt

spuntka a Bella74 tohle ocenili.
  6. libakos

libakos Polobůh fóra

Moc děkuji nějak mi to nemyslí:)

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

libakos

Není zač;), hlavně že se povedlo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.