Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem *Lady*1, 1/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, chyba je v interpretaci na tvé straně. 20% navíc je již obsaženo v dané nabídce, proto je nižší cena, která se hradí a počet florenů je vyčíslen zcela přesně, aby hráč věděl, co obdrží. 10% florenů navíc je bonus navíc, který je odměnou za platbu kartou, což je u platby přímo uvedeno.
    Navíc na herním fóru náhrady nezajišťujeme, s dotazem se lze obrátit na platební podporu, platební oddělení je zodpovědné za tento prvek ve hře, nikoliv však moderátoři a administrátoři fóra.

Když zakoupím 3x50 FL = 150 FL zaplatím 90 Kč
    Ale pokud zakoupím přímo nabídku 150 FL, tak zaplatím 75 Kč a stejně tak pokud zakoupím 300 FL, zaplatím 150 Kč.
    U obou zvýhodněných nabídek je napsáno, že ušetřím 20%. Čím víc florenů jednorázově zakoupím, tím vyšší je úspora na nákupu.

A tady je oněch 10%, o kterých zde píšete. Bonus 10% je pouze za uložení platebních informací u platby kartou. Každá platební metoda má své podmínky pod bílým i v modrém kroužku.

To, že si nabídky chybně interpretujete neznamená, že se jedná o podvod, ale o Vaši mylnou představu, jak má nabídka fungovat.
    Pokud něco nevím nebo něčemu nerozumím, tak se před nákupem zeptám, ale osočování si myslím není na místě.

danda

Naposledy upraveno: 6/3/17
  2. kikulin

kikulin Zelenáč fóra

Zdravím,jak je možné změnit číslo kreditní karty (mám novou).

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kikulin

Nejlepší je vymazat platební údaje o té staré a to v bance ve městě, klikneš na "stav a výpověď"[​IMG]

A poté na na popelnici, potvrdíš vymazání

Následně je třeba restartovat hru, nejlépe zavřením celého prohlížeče.
    Poté si můžeš vybrat herní prvek k zakoupení a postupuješ k výběru platby a zadání nových platebních údajů.
    Pozor si dej, aby již byla aktivní, tedy byl s ní proveden nějaký nákup nebo výběr z bankomatu (osobní zkušenost - dostal jsem se na černou listinu)

Hezkou hru pezt

4. kikulin

kikulin Zelenáč fóra

Super problém vyřešen.Díky a pěkný večer.

5. pezt

kikulin

Není zač ;), hlavně že se povedlo :)

6. pavlinka2004

pavlinka2004 Zelenáč fóra

Také mám problém s platbou kartou, resp. s platbou vůbec, a to už několik dní (přesně 10), takže nemám pomocníky na měsíc, teď nejde koupit ani superkrmivo a nepůjde ani turbo mlýn, to můžu rovnou zavřít krám. Platební podpora doporučila vyčistit vše, ale v tom problém není, protože to nejde na žádném PC ani v rozdílných prohlížečích. Není problém ani v kartě, neboť všude jinde ze stejného PV platba v pořádku proběhne - zde však po kliknutí zaplatit kartou - aniž by o ní byly zadány údaje - to rovnou zahlásí chybu, nejde tedy použít ani jinou kartu. Zkoušeli jsme i zvolit jiný způsob platby, ale chybové hlášení je stejné :-(. Nevíte si s tím někdo rady. Díky

PS: jak zjistím, že jsem na černé listině? Karta nebyla uložená, ale staré skončila platnost 28. 2. a hned 1. 3. (to je těch 10 dní) jsme chtěli koupit pomocníky, ale karta nebyla zaregistrovaná (žádný výběr z bankomatu, platba v krámě ani na netu. Nicméně by to nemělo mít vliv, k chybovému hlášení dochází i u jiného způsobu a ještě před zadáním čísla karty - viz předchozí dotaz - nelze tedy použít ani další kartu :-( :-( :-(

Naposledy upraveno moderátorem: 11/3/17
  7. pezt

Ahoj pavlinka2004

Potýkal jsem se s obdobný problémy. Když jsem vymazal staré platební údaje chtěl uložit nové, ale jelikož nebyla ještě karta aktivovaná (např. výběr z bankomatu) došlo k tomu, že jsem se dostal na černou listinu. A následně také k tomu, že nešla zadat žádná karta, vždy to házelo chybovou hlášku.
    Doporučil bych tedy vymazání starých platebních údajů a to tak jak jsem psal o pár příspěvků výše.
    Dále bude potřeba kontaktovat herní podporu, ale jelikož je víkend tak tento problém s tebou vyřeší až v pracovní dny, tj. nejdříve v pondělí.
    Při vyplňování formuláře pro kontakt s podporou zvol "obecné dotazy", nikoliv problém s platbou a popiš řádně svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pěkné popoledne přeju,
    mám zase jeden dotaz :oops:, po sérii projevů mého intelektu se poněkud předem obávám opětného totálního ztrapnění, ale nedá se nic dělat, sama na nic nepřicházím. Kupovala jsem dnes Turbomlýn cestou paysafecard, vše proběhlo zcela bez potíží, jako obvykle. Překvapila mě rozdílnost žádané částky - hra avizuje za turbomlýn 30Kč, vše je v pořádku i v pokladně, ještě při platbě v okně paysafecard zprvu vidím, že budu hradit uvedenou částku, ale po zadání potřebného kódu se mi zobrazilo, že na účet hry platím pouze 29,90 Kč. Já na tom samozřejmě škodná nejsem, pouze jsem byla překvapená, dřív se mi nestávalo, že by se odváděná částka změnila nebo že bych platila jinou částku, než se mi zobrazuje ve hře "u pokladny". Nevíte prosím, oč se v tomto případě jedná?

9. pezt

Ahojky Sovinka

Také jsem si všiml rozdílnosti v požadované částce a v konečné částce při placení. Bohužel k tomu nemám žádné informace, proč to tak je.
    Můj dojem je to, že požadované částky jsou zaokrouhleny.
    Nicméně se pokusím zjistit proč se to děje.

Hezkou hru pezt

EDIT: tak po konzultaci, bych jen doplnil. Částku, kterou máš zaplatit je zaokrouhlena na celé koruny, a řídí se přepočtem vůči €. Tento přepočet je pevný a nemění se, tudíž proto za turbo mlýn zaplatíš místo 30 Kč jen 29,90 Kč.
    V dávné minulosti to taky takhle fungovalo, že se částky přepočítali ke kurzu €, to pak na stížnosti hráčů zrušili a stanovili pevné částky.

Naposledy upraveno: 11/3/17
    Sovinka tohle ocenil(a).
  10. pavlinka2004

• Prosím nepiš dva a více příspěvků pod sebou, používej tlačítko upravit, děkuji pezt
    Ahoj Petz,
    bohužel - údaje o kartě ani nebyly zadány

takže není co mazat a herní podpora byla kontaktována již minulý týden v pondělí s odpovědí - ...pročistit vše atp. - takže odpověď k ničemu a nákupy stále realizovat nejde, a to z žádného PC a u žádného farmeramaúčtu dalších rodinných příslušníků, kteří platívali mojí kartou. Tudíž: bez turba se obejdu, paví hru pro nedostatek superkrmiva nedohraju a jakmile dojdou i kupony na pomocníky, končím, ručně to sklízet nebudu :-(

Naposledy upraveno moderátorem: 12/3/17
  11. pezt

Ahoj pavlinka2004

Bohužel zde na fóru toto vyřešit nedokážeme, budeš se muset obrátit na herní podporu, nikoliv platební, při výběru druhu problému, zvol "obecné dotazy" a řádně popiš svůj problém, to je jediné jak ti mohu pomoci

Hezkou hru a brzké vyřešení problému přeji

12. pavlinka2004

Dotaz byl směřován na herní podporu - no nic, třeba se to spraví samo dřív než všechno přestane fungovat :) :) :). Dík za snahui a krásnou neděli.

13. pezt

pavlinka2004

Tohle se určitě samo nespraví, pokud je s tvou platební kartou vše v pořádku, jedině podpora ti může pomoci.

14. dencice

dencice Stálice fóra

Zdravím, mám konkrétně problém v bance. Chci koupit přesný počet florenů, ale v pravém horním rohu mi nejde změnit kterou platební kartou mohu zaplatit. Pořád mi tam skáče ta která je uprostřed. Dokážete mi s tímto pomoct?? V obchodě, kde si mohu vybrat florenový balíček, s výběrem platební karty problém nemám, ale v tomto případě daný balíček kupovat nechci.

15. pezt

Ahoj dencice

A já se zeptám zda potřebuješ mít zadáno více platebních karet?
    Pokud nepotřebuješ tak nepotřebné můžeš vymazat a zůstane ti jen jedna, kterou budeš využívat.
    Vymazání platebních údajů provedeš takto: v bance ve městě klikneš na stav a výpověď

A dále vybereš kartu kterou chceš vymazat

Hezkou hru pezt

16. dencice

dencice Stálice fóra

Ahoj, díky za odpověď. Ano, potřebuji mít zadáno víc platebních karet. Nechápu jen to, když výběr mezi kartami normálně fungoval, proč to mám řešit způsobem výmazu karet a mít zadanou pouze jednu. Ráda bych, když už tam to zobrazení výběru je, aby fungovalo.

17. pezt

dencice

Ale to že výběr dříve fungoval, jsi nepsala a já s tímhle stavem nemám zkušenosti, protože mám zadánu pouze jednu platební kartu. A nikdy jsem více platebních údajů uložen neměl.
    Takové postupné podávání informací je trošku zdlouhavé.
    Pokud jsi udělala Vše pro bezproblémový chod hry a popřípadě toto vyzkoušela v jiném prohlížeči, a nefunguje tak to zde na fóru nevyřešíme a budeš se muset obrátit na herní podporu Jak kontaktovat herní podporu
    Při vyplňování formuláře zvol obecné dotazy a řádně (všechny informace) popiš svůj problém.

18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím dencice,
    prováděla jsem kontrolu u sebe a vidím tam ve výběru karty obě dvě karty. Vycházím-li z předpokladu, že se ti musí nabízet všechny a vycházím-li z toho, že všechny karty máš k dispozici při výběru placení v bance (a teď nemyslím přehled karet v složce stav a výpověď, ale opravdu při výběru balíčku, který chci zakoupit), tak se vrať na platební fast pay lištu, zkus navolit víc florenů třeba 20 fl a koukni, zda se ti nabídne víc karet k rozkliknutí.
    Já se totiž domnívám, tím že používáš různé karty různých bank, tak každá banka má jiný minimální limit florenů (Kč za které můžeš nakoupit) a ty vidíš vždy tu kartu, na které lze zakoupit nejmíň florenů.
    Zkus tedy navolit víc florenů třeba 20fl, zda už můžeš lištu nahoře rozkliknout.

Díky za test
    danda

19. NeoGenea

NeoGenea Pisálek fóra

Ahojte, chcela by som sa spytat, preco nie je moznost kupit si "Zlaty balik Remeselníka" aj pomocou sms? Hladala som tuto temu aj na fore, aby som zbytocne neotravovala, ale zial som to nenasla. :oops:

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj NeoGenea,

bohužel na takto položenou otázku se nedá odpovědět jinak než: protože tuto možnost RT zrušila. Vzhledem k tomu, kolik si účtují provozovatelé plateb pomocí SMS za zprostředkování platby je tento způsob nevýhodný jak pro Bigpoint, tak pro hráče.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.