Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem *Lady*1, 1/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdena63

zdena63 Rádoby autor

koupila jsem si balíček pro lehký chov za 260 Kč, floreny jsem dostala, superkrmivo taky, ale měla jsem dostat 168 hodin kombajnu, a ten jsem nedostala, co s tím?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zdena63

Pokud to byl balíček Lehký chov tak tam je pomocník pro chov nikoliv kombajn. Pomocníka pro chov najdeš v Chovné ohradě

Hezkou hru pezt

3. zdena63

zdena63 Rádoby autor

dík za odpověď špatně jsem to pochopila a už jsem to objevila

4. pezt

zdena63

Není zač;), hlavně že se našel :)

5. dfgh73

dfgh73 Zelenáč fóra

Dobrý den, syn cca před půl hodinou nakoupil floreny za skoro 5.500 Kč, potřebuji to stornovat. Banka mi řekla, že se mám obrátit na provozovatele. Můžete mi pomoct prosííííím :cry:

tydýtková tohle ocenil(a).
  6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

krakoramaja tohle ocenil(a).
  7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

8. dfgh73

dfgh73 Zelenáč fóra

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    od včerejšího dne nemohu zakoupit balíček,ani z jedné metody viz:

psala jsem na Bigpoint Payment Support,tam to ale chvilku trváo_O

10. pezt

Ahoj modro.ocko22

Nějak nerozumím co nejde, když vyberu například platební metodu Paysafecard tak dám "pokračovat s paysafecard"
    Následně se objeví okno kde vyplňuji údaje

Postup platí i pro výběr u platby kartou, vyberu metodu kreditní karta
    Dám "pokračovat s kreditní karta"
    Potvrdím uložení nebo ne a zase pokračuji
    A následně vyplňuji platební údaje
    Pokud se hra nechová tak jak by měla doporučil bych udělat Vše pro bezproblémový chod hry
    Popřípadě vyzkoušej jiný prohlížeč
    Žádné problémy hlášeny nejsou.

Hezkou hru pezt

11. pezt

modro.ocko22

O jakou se jedná platbu?
    Předpokládám že by mohlo jít o platbu kreditní kartou.
    O jaký druh platební karty jde?
    Pokud náhodou chceš použít platební kartu Blesk peněženka, tak touto kartou již platit nelze.
    Dále je třeba ověřit jestli máš do finančních prostředků na svém účtě, a jestli máš povolené platby na internetu a do zahraničí.

12. modro.ocko22

Ahoj
    1.) odvážný koš
    2.)MasterCard
    3.)Blesk peněženka nevím o co jde
    4.)peníze na účtu mám
    PS:1.3. jsem kupovala pomocníky a normálně přes kartu to šlo.Do Paysafecard nejdu,chtějí po mě neuvěřitelný věci a do toho já nejdu,se mi to nelíbí.

13. pezt

modro.ocko22

Tato hláška se objevuje, pokud je právě třeba nedostatek finančních prostředků, nebo může dojít k přerušení spojení během požadavku.
    Dnes bych již koupit nezkoušel a vyčkal do zítra a vyzkoušet platbu znovu.
    Nicméně vícenásobné neúspěšné opakování pokusu o platbu může vést k zablokování platební karty pro platby ve hře. Karta se objeví na černé listině.
    Bohužel o víkendu toto nevyřešíme budeš se muset obrátit na herní podporu nejdříve v pondělí.
    Při kontaktu podpory nevybírej problém s platbou ale obecné dotazy a popiš řádně svůj problém a se všemi dostupnými informacemi.
    Paysafecard je jedna s nejednodušších a bezpečných plateb na internetu. Samozřejmě každý má jiné možnosti a je s něčím spokojen.

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  14. modro.ocko22

Paysafecard jsem si myslela,že mohu nakoupit on-line,proto jsem psala,že jsem se musela zaregistrovat,chtějí po mě ofocení občanky,když bude špatná kopie,tak reálnou fotku.To,že si mohu zakoupit někde v PNS mě neba,chci si to koupit rychle teď a tady,mám kartu,mám účet a peníze na něm.

15. pezt

16. hasičanka

hasičanka Zelenáč fóra

ahoj, měla jsem platný premium balíček na 6 měsíců, který mi vypršel. Ale nyní, kdy si chci předplatit nový balíček, tak nikde nemohu najít nabídku balíčků. Na mapě mi chybí "strážní věž" a v bance v nabídce balíčky nejsou. Kde najdu nabídku?

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

18. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj hasičanka
    je vhodné sledovat sekci Centrála - oficiální oznámení, kde se vždy dozvíš informace důležité pro hru - info o akcích, výhodných nabídkách, případných aktuálních chybách či údržbách atd. Tam se také objeví informace k novému Prémiu, jakmile budou k dispozici. Pokud něco hledáš, je také možné použít funkci Vyhledávání
    Přeji příjemnou hru

Apachie1 tohle ocenil(a).
  19. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

Dobrý den.
    Mám dotaz, koupím si floreny za 150 kč plus 20 % ale dostanu jen 10 %. Je to úmysl a nebo kde je chyba. Nestalo se to poprvé a žádám nápravu. Slibovat a neplnit !!!

20. alena2220

alena2220 Zelenáč fóra

Prosím o vysvětlení, proč mi naběhne při nákupu 300 florenů jen 10% jako bonus, i když je uvedeno 20%? To je klamná informace nebo cílené okrádání hráčů?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.