Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem *Lady*1, 1/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Dobry den,
    prosim vas na forum mate cenu pomocniku na 1 mesic za 120 kc,kdyz na to kliknu tak to stoji 150 kc je nekde chyba?Jestli ne tak si pls opravte na forum cenu dekuji za informaci.

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím *Lady*1, problém s cenou v platební oblasti momentálně řešíme. Hned jak budeme mít bližší informace, dáme všem vědět. Zatím prosím s nákupem vyčkejte.

Děkuji za pochopení danda-vnovis

*Lady*1 tohle ocenil(a).
  3. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahoj pezt, veľmi pekne ďakujem za informácie , už sa pamätám že som ten 10% bonus zafajkla :D, prémium nemám takže teraz zmažem údaje, zadávanie údajov mi nebude vadiť aj doteraz som to tak robila, išlo len o to aby som vedela platiť s platobnou kartou naďalej.
    Ešte raz ďakujem!

pezt tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

5. Barboracz1

Barboracz1 Pisálek fóra

Dobrý den, mám takový problém, žila jsme v Německu a platila přes sms z Německého tel. čísla a teď mi nejde zaplatit z Českého, můžete mi prosím poradit jak si změnit Globální ID? děkuji

6. pezt

Ahoj Barboracz1

Tato změna není jednoduchá, ale jediný kdo může pro tebe s tímto problémem něco udělat je herní podpora. Obrať se tedy na ně a při vyplňování formuláře nezadávej problém s platbou, ale obecné dotazy a tam popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

Barboracz1 tohle ocenil(a).
  7. Barboracz1

Barboracz1 Pisálek fóra

Moc děkuji pezt :)

8. pezt

9. kekimapi

kekimapi Zelenáč fóra

Dobrý den, při platbě kartou (florenový balíček) se mi objevila hláška platbu nelze provést, použijte jinou metodu.. Karta je v pořádku a dostatečně krytá, již jsem tento způsob použila a nikdy nebyl problém. Díky za radu

10. pezt

Ahoj kekimapi

Prosím o informaci o jakou kreditní kartu se jedná.
    Pokud používáš např. Blesk peněženku, tak s ní jíž platby zde do hry nelze provádět.
    Dnes dopoledne jsem platil platební kartou a vše proběhlo tak jako vždy.

dadunek tohle ocenil(a).
  11. kekimapi

kekimapi Zelenáč fóra

Ahoj, byla to běžná platební karta Mastercard

12. pezt

kekimapi

Pokud je s tvou platební kartou vše v pořádku , tedy máš tam dost finančních prostředků, povolené platby na internetu, tak by mělo vše fungovat.
    Používám také Mastercard, a před chvílí jsem koupil floreny a platba proběhla bez problémů.
    Doporučil bych ti tedy restartovat hru a zkusit to znovu, popřípadě vyzkoušet jiný prohlížeč.
    Nevím jestli jsi se nepokoušel opakovaně kupovat nějaký balíček, tak po neúspěšných pokusech (ztráta spojení) mohlo dojít k zablokování tvé platební karty a si na tzv. black listu.

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  13. kekimapi

kekimapi Zelenáč fóra

Žádný předchozí problém nebyl, jen jeden neúspěšný pokus, tak zkusím znovu. Díky petz

14. pezt

kekimapi

Není zač, snad se to již podaří

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Ahoj, mám podobný problém. Nevím kde je chyba, karta je platná a uložená ve hře, platby na internetu povolené, peněz na ní je dost,
    Teď jsem zkusila přes nákupní červený košík - spotřební zboží a úplně v pohodě to fungovalo. Nešlo mi to z odkazu z Novinek.

16. pezt

Ahoj Katule008

Chtělo by upřesnit co konkrétně ti nešlo z novinek koupit.Osobně jsem koupil přes odkaz z novinek malý košík, a naprosto bez problému platba uloženou platební kartou proběhla. Nicméně mohlo dojít k malému výpadku spojení při pokusu o platbu proto to třeba nešlo, a následně při druhém pokusu již bylo vše v pořádku, i když jsi přešla ke koupi z jiné možnosti.

Hezkou hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  17. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Chtěla jsem si koupit řádku na stonek.

18. pezt

Katule008

Jak jsem psal mohlo to být drobným výpadkem spojení.
    Nevím kdy jsi se snažila kupovat tento řádek. Krátce po spuštění tedy po 14 hodině, byly ve hře nějaké problémy, které byly opraveny až kolem 17 hodiny. Je tedy možné že chyba nebyla na tvé straně.

19. Katule008

Katule008 Veterán fóra

No těsně předtím než jsem psala tedy cca v 17.50. Pak se to povedlo a tak už to asi necháme.

20. pezt

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.