Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Elda-Zelda, 17/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. emma-x

emma-x Rádoby autor

moc děkuji

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

emma-x

Není zač ;), hlavně že jsme na to přišli :)

3. DanikDaniel

DanikDaniel Pisálek fóra

Opravdu se nebude vracet platba převodem? Škoda. Ale hrát se dá i bez nákupu čehokoliv.

4. pezt

Ahoj DanikDaniel

Jak psala kolegyně nemůžeme s návratem platbou převodem počítat.
    Samozřejmě dá se hrát i bez nákupu čehokoliv.

Hezkou hru pezt

5. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Ahoj, nevím, jestli to budete schopni odpovědět, ale stihne se zavést znovu možnost zaplatit si premium, než se zdraží?

6. pezt

Ahoj Veram14

Kdy bude zavedeno do hry upravené prémium v tuto chvíli nevíme, sleduj oficiální oznámení tam se vše včas dozvíš.

Hezkou hru pezt

7. dacekb

dacekb Zelenáč fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    Ahoj mám dotaz dost urgentní,chtěla jsem změnit číslo kreditní karty,nové za staré,ale pořád to nejde zkouším to už od pátku a jediné co se mi povedlo bylo smazat staré číslo a platnost a vždy mi to píše něco o chybách,už jsem dost naštvaná,kdybych tuto hru nehrála tak dlouho asi bych se na ni vykašlala.Prosím o POMOC.Nemůžu se nikam dostat a tiketů jsem vyplnila a spoň pět.

prosím pomozte mi někdo,jak se dá tahle platba ,nebo karta zařídit,protože mám mastercard a chtěla jsem údaje vyměnit staré za nové a nechce mě to nikam pustit už nevím co mám dělat děkuji .

Mám podobný problém,já potřebuji přepsat starý kod za nový a jenom jsem došla k tomu že mě to nechalo vymazat starý a nový už to nezadá tak mi prosím někdo pomozte už mě to štve.

Naposledy upraveno moderátorem: 30/1/17
  8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Dacekb,

asi bude potřeba kontaktovat herní podporu, protože to vypadá, že jsi si zablokovala možnost platit kartou. Při kontaktu podpory nedávej problém s platbou, ale obecné dotazy.
    Jak kontaktovat herní podporu?

9. muri1970

muri1970 Pisálek fóra

Dobrý den. Chci si koupit floreny a zaplatit převodem z účtu. Nechápu co se děje. Prostě mi to nejde a nabízí mi to německou banku.
    Můžete mi to vysvětlit. Děkuji. muri1970

10. pezt

Ahoj muri1970

Platba převodem byla před časem zrušena. Nahradilo ji inkaso a došlo k přejmenování na převod, nicméně je doporučeno tuto platbu nepoužívat, protože vyžaduje uhrazení poplatků, o kterých jsme dopředu nebyli informováni. Viz. toto oznámení
    Doporučuji tedy požít jinou platbu Platební metody (CZ)
    Osobně používám platbu platební kartou a dobré zkušenosti mám s platbou pomocí Paysafecard

Hezkou hru pezt

11. muri1970

muri1970 Pisálek fóra

Tak jsem zde 7 let, nikdy jsem neměla takový problém. nechápu proč to zrušili. Takže chcete, aby hráči skončili se hrou?

DanikDaniel a Miki.07 tohle ocenili.
  12. pezt

muri1970

To nikdo nechce, ale platební oddělení vypovědělo smlouvu s tímto poskytovatelem a nahradilo jej jiným, v tuto chvíli se pracuje na jejím vrácení, ale kdy toto nastane v tuto chvíli nevíme.

13. muri1970

muri1970 Pisálek fóra

To jsi mě potěšil. Takže budu klikat... no hezká zábava a to mám dvě farmy.
    děkuji za vyčerpávající odpověď. Mrzí mě to. snad to uvedete do pořádku. Vím, že nejsem sama.
    Ještě jednou dík.
    Muri...

DanikDaniel a Miki.07 tohle ocenili.
  14. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, mám taký problém že som kupovala mesačných pomocníkov, išla som cez časomieru ako vždy, potom som si ich vložila do nákuného košíka, potom ďalej k platbám a teraz ide môj problém doteraz som vždy musela vyplňovať údaje , ale som klikla na teraz kúpiť a hneď mi to aj kúpilo, lenže mne sa to takto nepáči, lebo keby náhodou sa mi niekto dostal na farmu tak si nakúpi čo chce :(, tak som šla že idem vymazať údaje klikla som na košík a vyšlo mi či ozaj chcem zmazať.
    a ešte toto k tomu: Predplatné, ktoré boli realizované s týmito platobnými údajmi, sa nebudú automaticky predlžovať.
    Lenže teraz neviem čo to presne znamená :D aby som nedopadla tak keď to zmažem že nebudem vedieť nakupovať, Prosím poraďte mi čo mám spraviť

15. pezt

Ahoj ssasulka84

Předpokládám, že kupuješ platební kartou. Zřejmě si při minulé platbě zatrhla uložit platební údaje

Tím si získala 10% bonus k nákupu florenů a také fastpay lištu
    O tohle po vymazání platebních údajů přijdeš, dále tam může být zahrnuto předplatné prémia pokud máš nějaké ještě aktivní, to znamená že se ti zruší automatické prodloužení tohoto prémia.
    Po vymazání budeš moci platit dále platební kartou, jen budeš muset vyplňovat potřebné údaje

Hezkou hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.