Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Elda-Zelda, 17/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Moník0302

Platba pomocí Blesk peněženky už není nadále možná, protože se změnily podmínky pro platby do zahraničí a Blesk peněženka není plnohodnotná platební karta a nevyhovuje těmto podmínkám.
    Zde se můžeš podívat na Platební metody a vybrat si, osobně využívám k platbám platební kartu a také mám dobré zkušenosti s platbou pomocí Paysafecard

Hezkou hru pezt

2. Moník0302

Moník0302 Pisálek fóra

Díky za odpověď. Paysafecard jsem využívala předtím, tak se k tomu budu muset vrátit.:(

3. pezt

Moník0302

Není zač ;). Platba pomocí Paysafecard je rychlá a bezpečná, určitě dobrá volba;)

karbar tohle ocenil(a).
  4. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Zmizení možnosti nákupu bankovním převodem mě docela zamrzelo, ví se jestli bude navráceno do hry? Paysafecard je fajn, ale jen na některé nákupy. Když lze nakoupit jen v zaokrouhlených částkách. Je opravdu rozdíl přeplatit 10,-Kč nebo třeba i 90,- Kč. :cry:

5. pezt

Ahoj Mkuře

Jak psala kolegyně na minulé stránce, nemůžeme počítat s návratem platby pomocí převodu.
    Dále nějak nerozumím tomu proč by jsi měla přeplácet, když platíš pomocí Paysafecard. Při platbě zadáš přesnou částku, kterou máš zaplatit a ta se z tiketu strhne. Zůstatek následně můžeš použít při další platbě a pokud by ti chybělo můžeš použít další tiket

Žádné finanční prostředky tedy nepřeplácíš nebo neztrácíš.

Hezkou hru pezt

karbar a danda-vnovis tohle ocenili.
  6. Lucinnka19

Lucinnka19 Pisálek fóra

Dobrý den, minulý týden jsem platila nešťastně zvolenou metodou inkasem balíček který byl v babyboom za 65kč a do dnešního dne se mi nic nepřičetlo :-( Vím že to není nic moc suma ale štve mě to zvlášť když jsem zaplatila o další 200Kč na poplatkách.

Miki.07 tohle ocenil(a).
  7. pezt

Ahoj Lucinnka19

Odpovídal jsem ti, že máš kontaktovat herní podporu, Jak kontaktovat herní podporu
    Řádně popiš svůj problém, tam ti určitě pomohou.
    Při vyplňování neuváděj problém s platbou, ale zvol "obecné dotazy"

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

Naposledy upraveno: 20/1/17
    danda-vnovis tohle ocenil(a).
  8. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj ,Vím že tím nic nedokážu a jestli to sem vůbec patří,ale týká se to plateb.
    Je navrhována- změna cen.Tedy jestli jsem to pochopil -ZDRAŽOVÁNÍ.Pardon ,"vyrovnávání" cen.Prý aby byla hra pro všechny krajiny regulérní.No nevím,jestli se tímto té regulérnosti dosáhne.V ekonomii se moc nevyznám,ale jak dlouho se vydělává na 1 euro u nás a jak dlouho v "jiných krajinách"?A taky, co si za něj koupíme my a co v "jiných krajinách?
    Tak si říkám,ještě že nemám na hru za hotové-"jakékoliv měny".Podle mne už toto není dost regulérní,kdo na hru má - hraje se mu líp?!

Lucinnka19, Miki.07 a imisa tohle ocenili.
  9. pezt

Ahoj sejda621

Nějak nerozumím co by jsi chtěl ode mně za odpověď, pokud do hry neinvestuješ reálné peníze tak se tě nějaké zdražování netýká.
    Nicméně toto vlákno slouží k dotazům, které se týkají nákupu florenů a problémy s platbami, ty jak vidno žádné nemáš, tak své příspěvky směřuj do příslušných debatních vláken. Téma zdražování se probírá v tomto vlákně Debata o všem možném

Hezkou hru pezt

10. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Díky

11. pezt

12. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Díky pezt, nevěděla jsem, že se tiket může použít opakovaně do vyčerpání částky :cry:xD. Díky za info

13. pezt

Mkuře

Ano je to tak a nemáš zač :);)

14. emma-x

emma-x Rádoby autor

zdravím
    nevím jestli jsem tady správně, ale kdykoliv chci koupit pomocníky přec kreditku objeví se mi nápis vyskytla se chyba aniž by mě to pustilo k transakci děkuji

15. pezt

Ahoj emma-x

Jakou platební kartu používáš?
    Bohužel těžko takhle radit pokud neznám všechny informace, pokud máš např. Blesk peněženku tak touto kartou nelze již provádět nákupy.
    Pokud se nejedná o žádnou podobnou kartu, tak bych doporučil vyzkoušet platbu v jiném prohlížeči.

Hezkou hru pezt

16. evula

evula Zelenáč fóra

Měla jsem také takový problém, musela jsem zajít do banky a tam mi to na mou žádost s aktivovali.

17. emma-x

emma-x Rádoby autor

asi špatná odpověď dnes ráno mě to k transakci pustilo,ale zadala jsem visa mám ale masterCard

18. pezt

emma-x

Pokud proběhla transakce v pořádku, tak není co řešit.
    Bohužel nevidím jakou máš kartu a jakou zadáváš do systému, ale samozřejmě je to divné.
    Poptám se ne tento jev, kde by mohl být problém.

19. emma-x

emma-x Rádoby autor

mám mastercard od čsob na zadní straně je zeleně napsáno pass, ráno mě to pustilo, ale napsala jsem omylem visa, tak se tam objevil nápis, že si ji musím aktivovat u banky pak jsem zjistila, že jsem nezadala masterCard, ale ponechala visa, tak jsem chtěla zadat novou transakci a od té doby mě to ke kartě nepustí opakovaně jsem vypla a zapla farmu nic

20. pezt

emma-x

Tak konečně jsme se dostali k jádru problému, kvůli tvé nepozornosti, při vyplňování platebních údajů došlo k přerušení transakce a následně k blokaci tvé platební karty jsi zřejmě na Black listu, budeš se muset obrátit na Platební podporu
    Při vyplňování zadáš černá listina

Hezkou hru a brzké vyřešení problému přeji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.