Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Elda-Zelda, 17/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

cedrika2627

Nevím co je složitého na platbě pomocí Paysafecard, je rychlá (koupené herní prvky se připisují hned po zaplacení) a je bezpečná nemusíš nikde zadávat své osobní údaje. Pokud máš bankovní účet, máš i s největší pravděpodobností kreditní kartu, tak to lze také provádět nákupy, které jsou taktéž okamžitě připisovány. Samozřejmě ovšem záleží na tobě, jestli chceš kreditní kartou platit na internetu.

2. Miki.07

Miki.07 Pisálek fóra

Zdravím,
    také jsem si chtěl něco koupit na farmu, ale nemohu platit PŘEVODEM, už to prostě nejde je tam nově INKSO, tak bohužel už do dalšího kola (100) nedojdu, protože budu muset s hrou skončit až mi dojdou pomocnici a floreny. Jiné převody peněz mi nevyhovují. Štve mě to o to více, že člověk nasype do hry ročně několik tisíc a nakonec na hráče udělají takový podraz.

DanikDaniel tohle ocenil(a).
  3. pezt

Ahoj Miki.07

Bohužel v tuto chvíli nemám pro tebe jinou odpověď než jakou jsem psal výše. Když ti nevyhovuje žádná s ostatních plateb tak se bohužel nedá nic dělat. Ale když platíš převodem zde tak si můžeš pořídit Paysafecard online, také převodem a zde na farmě do vyřešení platit pomocí této metody, ale to byla jen taková úvaha. Vše záleží na tobě.

Hezkou hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  4. Helin59

Helin59 Zelenáč fóra

Jelikož už je to minimálně měsíc, co nefunguje platba PŘEVODEM, tak by mne zajímalo, jestli už jste zjistili, proč nefunguje a kdy bude funkční. Bylo dost času to zjistit přímo u zdroje. Prosím nedoporučujte mi jiné varianty plateb. Očekávám konkrétní odpověď na otázku: Od kdy bude platba převodem opět k dispozici? Doufám, že se jí dočkám. Děkuji.

Miki.07 a DanikDaniel tohle ocenili.
  5. pezt

Ahoj Helin59

Bohužel do této chvíli jsme nedostali žádné informace, kdy bude tato platba opět k dispozici a jestli ještě bude někdy k dispozici.

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 12/1/17
  6. pezt

Ahoj ujezdik

Zde je vlákno určené k dotazům a to ve tvém příspěvku postrádám, podle to ho bude taky ohodnoceno.

Hezkou hru pezt

7. ujezdik

ujezdik Pisálek fóra

Zdravím . Dnes jsem si chtěl prodloužit turbo mlýn na další měsíc ale najednou to nejde . Nepodporuje platby , použij jiný formulář . Jaký? Podpora mi poslala v an. jazyce že se mám obrátit na banku . Nu a jak jsem zjistil Jelikož máte platby odesílané ven z čech tak to dle eu už nejde ! Mám blesk peněženku a dle zdělení co vše musím podstoupit kvůli 25 kč to nebudu podstupovat . Jakou jinou věc bych mohl podstoupit ? Nejde třeba tak malá částka do budoucna řešit posláním sms ? Děkuji za případnou odpověd a doufám že za dotaz zas nedostanu stopku .

Miki.07 tohle ocenil(a).
  8. pezt

ujezdik

Je to tak jak ti psala podpora, pro platby zde ve hře nelze využívat Blesk peněženku. Pokud chceš kupovat herní prvky je třeba si vybrat některou z dostupných platebních metod viz. FAQ Platební metody
    Osobně využívám platbu pomocí Platební karty, dále dobrou zkušenost mám s platbou pomocí Paysafecard.

Hezkou hru pezt

ujezdik a elbedna tohle ocenili.
  9. ujezdik

ujezdik Pisálek fóra

Použil jsem tedy systém Paysafecard . Zadal jsem jak mi radil plat. systém . Napsalo to že to bylo úspěšné . Nikde nějak nemohu najít jestli skutečně jste částku dostaly . Jen je napsané že dostanu na mail zprávu a zatím nic . Zkusil jsem znova a opět že je to úspěšné . Tak jestli je to tak , měl bych mít tedy mlýn na 2 měsice ? Prosba: listuji tady a nemohu najít jak to zjistím dobu funkčního mlýnu než znova padne na normál .

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ujezdik, to zjistíš jednoduše na levé liště, jak máš ostatní bonusy - nahoře je ikona mlýna a když na ni najedeš myší, zobrazí se ti hodiny turbomlýna

Miki.07 tohle ocenil(a).
  11. pezt

ujezdik

Platba metodou Paysafecard probíhá okamžitě a připsání herního prvku taktéž.
    Kontrolu délky trvání turbo mlýna můžeš ověřit v bonusové liště, ikona tvého erbu, ještě bych nejprve doporučil restartovat hru

12. Lucinnka19

Lucinnka19 Pisálek fóra

Dobrý den, před chvilkou jsem si kupovala akční balíček za 65 Kč inkasem (stálo mě to o 200Kč víc :-( bylo by dobré napsat že se platí ještě nějaké poplatky) ale hlavně se mi ještě nic nepřipsalo. Nevíte kde je chyba? Z účtu se mi částka odečetla. Doufám že jsem nepřišla zbytečně o téměř 300kč a stihnou se mi načíst floreny a superkrmivo do konce akce.. Můžete mi s tím nějak pomoc? Děkuji.

Miki.07 tohle ocenil(a).
  13. pezt

Ahoj Lucinnka19

Platba inkasem je obdobná platbě převodem a ta trvá 4-5 pracovních dní, poté ti bude připsán herní prvek který jsi si koupila.
    Bohužel tato platba se objevila ve hře teprve nedávno a doporučujeme tuto platbu nevyužívat. Do této doby jsme k ní nedostali žádné informace.
    V tuto chvíli ti mohu pouze doporučit obrátit se na herní podporu a řádně popsat problém. Jak kontaktovat herní podporu
    Další problém, který oddálí vyřešení tvého problému co nejdříve je to že je víkend a tyto problémy se řeší pouze v pracovní dny.
    Osobně využívám platby pomocí Platební karty, a dobré zkušenosti mám také s platbami pomocí Paysafecard
    Další platby najdeš v tomto vlákně Platební metody

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

14. Ještěrka

Ještěrka Pisálek fóra

Dobrý den.Nevím kam mám napsat,ale dnes jsem přes sms koupila dvakrát floreny a nepřipsali se mi.

15. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Ještěrka
    pokud ti přišla potvrzovací SMS, peníze byly strženy a herní měna se nepřipsala, zkus nejprve hru restartovat. I když SMS platba patří k těm rychlejším, jedná se o platbu přes třetí stranu a může dojít ke zdržení, proto prosím ještě chvíli vydrž. Pokud nedojde k připsání ani za delší dobu, kontaktuj prosím platební podporu.
    Přeji brzké vyřešení problému a příjemnou hru

16. JURíK36

JURíK36 Zelenáč fóra

Ahoj doteraz som využíval Strieborný balik a nakolko mi došiel chcel som si aktivovať nový Zlato ,ale v meste sa neviem akosi k tomu dostať ,kde sa stala chyba??? alebo sú nejaké zmeny ???:sleepy: Pritom stále platím prevodom cez banking .

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Jurík36,

premium se v současné době zakoupit nedá, bohužel se stále pracuje na nové verzi a stará podoba premia, byla pro nákup deaktivována. Viz. toto oficiální oznámení: Odstanění premia z banky (2.11.)

18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, obávám se, že se jí nedočkáš. Smlouva o této platební metodě byla ukončena, zda vznikne nějaká nová záleží pouze na platebním oddělení. Smlouva o poskytování inkasa je v jednání, žádáme její odstranění z platební oblasti kvůli extrémním poplatkům za transakci a kvůli tomu, že postrádá českou a slovenskou podporu.

danda

19. JURíK36

JURíK36 Zelenáč fóra

....dakujem za odpoved ,dúfam že sa to vyrieši a dočkám sa novej verzie :)

20. Moník0302

Moník0302 Pisálek fóra

Ahoj, proč už nejde využívat BLESK peněženka? Ještě v prosinci jsem s ní platila.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.