Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Elda-Zelda, 17/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Elda-Zelda

Elda-Zelda Zelenáč fóra

Ahoj, měla jsem speciální nabídku za 20 Kč, její součástí měl být i chovatel na 24 hodin. Ostatní se připsalo jen ten chovatel ne.Měl to někdo stejně? Díky E.

2. xyxao

xyxao Pisálek fóra

Ahoj,dnes ráno jsem si zakoupila přes SMS 2x floreny,potvrzení SMS přišlo na obě platby,ale na farmě mě naskočila pouze jedna platba 110 florenů. Napsala jsem na podporu na problém s platbou,ale za 2,5 hodiny skončí sleva na pomocníky a teď nevím jestli můžu použít aspoň těch prvních 110 florenů co dorazily. Jinak budu bez pomocníků.Díky
    Děkuji za odpověď

Naposledy upraveno: 9/12/16
  3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj xyxao

Bohužel zde na fóru toto nevyřešíme, pokud jsi kontaktoval platební podporu budeš muset počkat na jejich vyřešení. Samozřejmě těch 110 florenů, které se ti řádně připsaly na herní účet můžeš normálně využívat.

Hezkou hru pezt

4. Brumík

Brumík Aktivní autor

Ahoj, dneska jsem si chtěla koupit floreny, ale způsob platby" Inkaso" je pro mě jaksi nové a v nápovědě mi to stejně moc nepomohlo. Nějak tomu nerozumím. Proč není prostě převodem? Moc moudrá z toho nejsem. Možná by to taky chtělo obrázkový návod. Na mě se musí úplně polopaticky :)

5. pezt

Ahoj Brumík

V tuto chvíli k této platbě nemáme žádné informace (viz tato informace), a objevilo se to tam bez předchozího upozornění, bylo to předáno k prověření a doporučil bych v tuto chvíli využívat jiných platebních metod. Dobrou zkušenost mám z platbou pomocí Paysafecard, která jde zakoupit i online.

Hezkou hru pezt

6. Brumík

Brumík Aktivní autor

Díky za odpověď a za upozornění že Paysafecard lze koupit i online, takže jsem o něco chytřejší :) Tak se snad brzy dozvím více :)

7. pezt

Brumík

Není zač ;), snad se vše brzy vyjasní :)

8. Miki.07

Miki.07 Pisálek fóra

Ahoj,
    mám dotaz už několik dní si chci něco koupit na farmě a nejde Převod z bankovního účtu proč ?

DanikDaniel tohle ocenil(a).
  9. pezt

Ahoj Miki.07

Stačilo si přečíst mou odpověď o dva příspěvky výše, že tuto chvíli k této platbě nemáme žádné informace (viz tato informace), a objevilo se to tam bez předchozího upozornění, bylo to předáno k prověření a doporučil bych v tuto chvíli využívat jiných platebních metod. Dobrou zkušenost mám z platbou pomocí Paysafecard, která jde zakoupit i online.

Hezkou hru pezt

10. jakoja

jakoja Aktivní autor

prosím o radu,dříve když mi na tiketu zbylo málo peněz se mi ukázalo další okénko a tam jsem zadala další čísla a teď to po mě místo okénka chce pin kod 6 místný a já nevím kde ho mám hledat

11. pezt

Ahoj jakoja

Pokud myslíš platbu pomocí Paysafecard tak funguje zcela korektně, teď jsem to u sebe zkoušel.
    Tedy po zadání kódu pro platbu z ticketu kde je málo finanančních prostředků, tak ihned naskočí pole pro zadání dalšího kódu

Doporučil bych tedy restartovat hru a zkusit platbu znovu, popřípadě ještě vyzkoušet jiný prohlížeč.

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 1/1/17
  12. jakoja

jakoja Aktivní autor

Dškuji za odpověď

13. pezt

jakoja

Není zač ;) Snad to funguje

14. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Tak jsem úplně mimo hru, vždy jsem platila pomocníky převodem celé rodině. Teď to nejde a banka mi nedporučila kvůli bezpečnosi účtu. Je mi o fakt líto, ale s hrou budeme končit všichni tři. Chápu, že cca 500,- Kč měsíčně není moc, ale v tom množství hráčů to je dost. tak po mnoha letech Přeji hodně úspěchů všem.

15. pezt

Ahoj Alice261065

Bohužel v tuto chvíli nemáme žádné informace o tom, proč se vytratila možnost platby převodem a místo ní se objevila možnost platby inkasem. Předali jsme tuto změnu k prošetření.
    Jinak jsou samozřejmě další Platební metody, které se dají použít.
    Osobně používám platbu pomocí platební karty, samozřejmě nemusí každému vyhovovat, ale já jsem s ní spokojen, další možnost je pomocí Paysafecard tato metoda je velmi bezpečná a rychlá, lze koupit na mnoha prodejních místech a také dokonce online

Hezkou hru pezt

vilm4 a danda-vnovis tohle ocenili.
  16. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Metoda platby s paysafecard není rychlá, už se pokouším platit asi půl hodiny a v okně se to pořád načítá a nic. Chtěla jsem si koupit pomocníky na měsíc, dokud jsou v akci a pokud to nestihnu do půl hodiny, než musím odejít z domu, tak si nic nekoupím. Účet paysafecard mám v pořádku, v externím okně se do něj v klidu přihlásím. Tak nevím, kde je problém.

Miki.07 a vilm4 tohle ocenili.
  17. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj zelenamys
    momentálně se ve hře objevuje problém s databází, pokud jsi udělala vše pro bezproblémový chod hry a chyba se stále objevuje, může souviset s ním.
    Na opravě se již pracuje, nemožnost zakoupit pomocníky budeme reportovat.
    Díky za pochopení

zelenamys tohle ocenil(a).
  18. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

Dobrý den, chci si koupit BALÍČEK POMOCNÍKŮ a nemohu najít platit PŘEVODEM, je tam nově inkaso, tak bohužel budu asi muset s hrou skočit. Nevím kdo zase vymýšlí ty novoty!!!!!

DanikDaniel a Miki.07 tohle ocenili.
  19. pezt

Ahoj cedrika2627

Bohužel nevíme proč došlo k této změně a nebyli jsme o ni informováni, nicméně jsme to předali k šetření proč to tak je a prozatím jsme nedostali žádné vyjádření. Prozatím lze využít i jiné Platební metody
    Osobně používám platbu pomocí platební karty, samozřejmě nemusí každému vyhovovat, ale já jsem s ní spokojen, další možnost je pomocí Paysafecard tato metoda je velmi bezpečná a rychlá, lze koupit na mnoha prodejních místech a také dokonce online

Hezkou hru pezt

20. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

jiné platební metody nejdou tak jednoduše, proto využívám PŘEVOD!!!!!!!!

DanikDaniel, Helin59 a Miki.07 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.