Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem qaq1, 2/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj makynka

I když mi tvůj popis moc nepomohl, nakonec jsem to dal dohromady. Používáš platbu převodem (to bylo důležité uvést) a tam je číslo pro příjemce aby věděl že je to pro tvůj herní účet. Je možné že se tyto čísla liší pokud do banky přecházíš z určité části hry (stonek, novinky, časomíra). Proč to tak je ti nedokáži odpovědět, protože platební oblast je samostatná a nikdo mi na tento dotaz neodpoví.

Hezkou hru pezt

2. ludpolda

ludpolda Rádoby autor

• Prosím, necituj příspěvek pod který píšeš, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Děkueme za odpověď

3. pezt

4. nikoolka03

nikoolka03 Pisálek fóra

Dobrý den, prosím koupila jsem si přes visa kartu balíček za 25 Kč měl tam být i kombajn ale nic se neděje minulý týden si koupila sestra a taky se ji kombajn neaktivovaljak je to možné?Dělá si někdo legraci

5. sibyla13

sibyla13 Pisálek fóra

Dobrý den-nevím,jestli je problém,ale nelze platit přez sms..zkoušela jsem to několikrát a stále nic...(((

6. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj nikoolka03
    pokud jsi za 25 Kč koupila speciální balíček, který se ti nabídl v novinkách, a nedostala jsi vše, co bylo nabídnuto, kontaktuj prosím herní podporu a popiš jim problém, ta jediná může zkontrolovat, co se na účtě stalo. Tyto balíčky nejsou určeny pro každou farmu, nemohu tedy ověřit, který jsi měla v nabídce a co konkrétně sis koupila.

Ahoj sibyla13
    mohla bys být prosím konkrétnější, co přesně nejde? Na jakém kroku se zastavíš a jaká chybová hláška se objeví nebo co se stane? Se sms sice byl nedávno problém, ale již byl opraven a mělo by vše fungovat.

Díky a přeji brzké vyřešení problémů

7. sibyla13

sibyla13 Pisálek fóra

Ahoj-díky za odpověď,ale sms nešla vůbec odeslat-točilo se kolečko a napsalo,že akce nemohla být provedena a přitom jsem jindy normál platila...Možná je chyba na mé straně,ale je to tel.číslo,ze kterého běžně platim.

8. nikoolka03

nikoolka03 Pisálek fóra

v balíčku bylsuperkrmivo a kombajn na 720 hod což mně zaujalo a koupila 86%sleva

9. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

sibyla13
    podle popisu problému to vypadá na problém sítě v místě pobytu. Můžeš to prosím ještě vyzkoušet?

nikoolka03
    podle popisu se jedná o balíček Lehký chov, který obsahuje 60ks superkrmiva a pomocník pro chov na 720 hod, což není kombajn. Zkontroluj si prosím v chovné ohradě, zda je funkční tam (při zadávání nových šlechtění). Pokud ano, je vše v pořádku.
    Případně si prosím prostuduj vše o Pomocnících.

Díky a příjemnou hru

10. nikoolka03

nikoolka03 Pisálek fóra

sestra měla balíček 20 hod pomocník a taky nic

11. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Pokud mela sestra balíček se superkrmivem, jednalo se pravděpodobně o jiný druh balíčku Lehký chov a i tam je jen Pomocník pro chov.

12. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Prosím ,jde u akce učit se a ..... koupit koše pomocí SMS?

13. pezt

Ahoj pavelkohl1

Bohužel, žádný z nabízených košů nelze koupit pomocí SMS

Hezkou hru pezt

14. nikoolka03

nikoolka03 Pisálek fóra

• Prosím, nepiš dva a více příspěvků pod sebe, používej tlačítko upravit, pezt
    Ahoj ještě jednou v balíčku lehký chov jsem jen našla superkrmivo a pomocník nikde no je to někdy špatné a zkoušet už nic nebudu

tak se velmi omlouvám již to došlo

Naposledy upraveno moderátorem: 24/11/16
  15. pezt

Ahoj nikoolka03

Pokud provedeš nějaký nákup tak je dobré použít pro načtení koupených herních prvků tlačítko F5 nebo vypnout a znovu zapnout hru.

Hezkou hru pezt

16. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj
    Byl jsem odkázán na na technické a platební odd..tak doufám,že jsem tu správně.V KINĚ mi zřejmě neustále funguje AD-BLOCKER.Včera i dnes mi totiž reklamní spot naskočil ,rozjel se ,ale po pár vteřinách zmizel.Jako by byl zablokován,i když všude píší že je vše v pořádku.Co mám proto udělat,aby kino šlo.Jedině tam si mohu přilepšit - floreny ,nemám dostatek peněz na koupi za hotové .Díky.

17. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj sejda621
    kde všude píší, že je vše v pořádku? Prosím, projdi si toto vlákno, kde je podrobně včetně obrázků rozebráno, co všechno je třeba zkontrolovat, zda přece jen nemáš adblocker aktivován.
    Také bych doporučovala vyzkoušet jiný prohlížeč, ve kterém nebude nic jiného než Farmerama.
    A jak psala kolegyně, může být problém s internetovým připojením.
    Díky a brzké vyřešení problému

18. jana1964

jana1964 Zelenáč fóra

Zdravím..... mám takový problém... do 27.11.2016 jsem byla farmářem s diamantovým prémiem...bohužel jsem se sem dostala až dnes a premium mi skočilo, aniž by se samo prodloužilo a ať dělám co dělám, tak se prostě nemůžu dostat ke koupi nového prémia.... může mě někdo poradit, kde se dají ty balíčky prémia koupit???
    díky moc

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj jana1964,

premium bylo v podobě jak ho známe ukončeno a není možné jej znovu zakoupit. Bohužel v současné době není k dispozici ani jeho náhrada. Jakmile bude možné znovu zakoupit premium výhody, budete informování prostřednictvím herního fóra.

20. jana1964

jana1964 Zelenáč fóra

děkuji za odpověď, i když mně teda vůbec nepotěšila..:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.