Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem qaq1, 2/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj pezt

platební podporu jsem kontaktovala a bohužel mi nepomohli ačkoli jsem jim poslala v souboru email od operatora TrustPay s údaji k platbě a i můj výpis z účtu o provedené platbě.
    +++ Odstraněn text komunikace z podporou +++
    Tak nevím co dál.
    V dotazu co se odesílá jsou u popis problému na vybrání tyto možnosti: neobdržený dobropis , obdržená chybová hláška , černá listina a zablokov. účet/ nedoplatek. Vůbec to nenabízí možnost neobdržený zakoupený produkt a ani cokoli jiného dopsat.
    Takže nevím, jak nový dotaz vyplnit aby byl správně.

EDIT moderátora pezt

Naposledy upraveno moderátorem: 16/11/16
    vilm4 a tatkanas1 tohle ocenili.
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Janina0971

Vzor pro tvůj dotaz by měl být tento

Dále pokračuješ ve vyplňování potřebných údajů, a samozřejmě tam znovu přilož výpis.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. -nole-

-nole- Rádoby autor

Kdy bude fungovat lišta na koupi FL?

4. pezt

Ahoj -nole-

Problém je nahlášen k řešení prosím o trpělivost, také tuto lištu nemám, bohužel to nijak uspíšit nejde

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 16/11/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím farmáři a farmářky, mám pro vás pro všechny dotazující hned několik informací

1. platba SMS je již opět dostupná v platební oblasti
    2. platba přes PSC (paysafecard) již neměla mít 5% bonus za nákup herní měny viz. naše FAQ Platební metody CZ a Platební metody SK - kdo nakoupil v době, kdy tento problém trval a zobrazení bylo chybné, tak má nárok na tento 5% bonus - kontaktujte herní podporu
    3. Fast pay lišta bude nejpozději zítra dostupná dle poslední oficiální informace a údaje o platebních kartách u těch, kteří je zadali opakovaně taktéž.

Janina0971 problémy s trustpay platbami - doporučuji raději využít herní podporu, tam se nestane, že by bez vyřešení tvého problému došlo k uzavření ticketu. Věřím, že na herní podpoře ti právě s tímto typem platby pomohou.

Pokud dojde k nějaké změně, budeme se vás snažit okamžitě informovat.

Děkuji za pochopení danda-vnovis

Naposledy upraveno: 16/11/16
    pezt tohle ocenil(a).
  6. sasasa

sasasa Stálice fóra

teď jsem zakoupila floreny přes SMS, ale místo 110 fl jsem obdržela pouze 75 fl. Je to změna nebo chyba?

7. danda-vnovis

Zdravím sasasa, problém jsme ihned nahlásili a čekáme na vyjádření. Tobě zatím doporučuji kontaktovat herní podporu a sděl jim svůj problém. Momentálně sice ani oni nevyřeší dneska tvůj problém, ale určitě se mu budou hned věnovat, jakmile dostanou potřebné instrukce, stejně jako my.
    Změna v množství FL za nákup přes sms nebyla nikomu z naší herní lokace sdělena, přestože v platební oblasti je skutečně uvedeno, že za koupi FL přes SMS dostane hráč pouze 75 florenů místo původních 110 florenů.
    Nadále zatím důrazně nedoporučuji tuto platbu používat, dokud se problém nevyřeší.

Díky za pochopení danda-vnovis

8. pezt

Pro -nole- a ostatní, kterým chyběla Fast pay lišta

Tak jsem právě otevřel banku ve městě a fast pay lišta je již zpět. Restartujte hru můžete také zkontrolovat jestli ji tam máte, pokud jste měli uložené údaje o platební kartě.

Hezkou hru pezt

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  9. kpant

kpant Zelenáč fóra

Ahoj Ja som kupila v madarskom menu listopad 2016 a teraz nenajdem nikde.Doteraz čo som kupila tam ,vždy som dostala

10. pezt

Ahoj kpant

Tak za prvé restartuj hru, poté přejdi do nebe a zvol kategorii Všechny a do vyhledávače zadej "november" a objeví se ti všechny 3 nové řádky

Pokud se tak nestane budeš se muset obrátit na herní podporu, kde je problém, Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

11. -Ostružinka-

-Ostružinka- Pisálek fóra

Taky jsem poslala SMS a bylo mi připsáno jen 75 florenů

12. pezt

Ahoj -Ostružinka-

Jak psala kolegyně je doporučeno do vyřízení problému nevyužívat tuto platbu, pokud jsi tak učinila dříve tak se prosím obrať na herní podporu, a budeš muset vyčkat do vyřešení tohoto problému. Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

13. danda-vnovis

Zdravím Elda-Zelda, pokud to nebude tím, že v odměně byla aktivace Pomocníka pro chov nikoliv chovatele. Pokud jsi měla získat chovatele, pak se prosím obrať na herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu
    příjemnou hru danda

14. Elda-Zelda

Elda-Zelda Zelenáč fóra

danda-vnovis, děkuji, jestli teda dobře chápu, tak to byl balíček Pomocník pro chov. Hledala jsem to, ale nikde nenašla, ale bylo tam 24 hodin.... tak nevím.

danda-vnovis, moc děkuji, jsem to ale znalec...

Naposledy upraveno: 17/11/16
  15. danda-vnovis

Zdravím Elda-Zelda, pomocníka pro chov najdeš v chovném domečku viz. obrázek z domečku

Využiješ ho jenom při šlechtění zvířátek v chovém domečku.

Prima hru danda

16. -Bobulka2000-

-Bobulka2000- Zelenáč fóra

Ahoj, také jsem měla nabídku za věrnost za 20Kč. Vše se připsalo ale pomocník na 24h. ne. Je to hromadná chyba nebo se mám obrátit na podporu?

17. pezt

Ahoj -Bobulka2000-

Těch balíčků je více druhů, chtělo by upřesnit jakého pomocníka myslíš, pokud to byl pomocník pro chov tak toho najdeš v Chovné ohradě a o žádnou chybu se nejedná, viz příspěvek od kolegyně nad tvým.

Hezkou hru pezt

18. -Bobulka2000-

-Bobulka2000- Zelenáč fóra

Díky, už jsem to našla, pomocník byl spuštěn hned. Myslela jsem, že bude přidán do lišty.

19. pezt

20. makynka

makynka Rádoby autor

Ahoj, omlouvám se, že jsem formulovala dotaz chybně, jednalo se o číslo uvedené do "poznámky pro příjemce", tam bylo číslo rozdílné podle toho co se otevřelo. Např: v bance a jiné bylo při upoutávce hned po otevření farmy v tzv. novinkách a zase jiné , když se otevřel stonek v Nebi. Již je po akci, přesto budu ráda za odpověď. Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.