Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem qaq1, 2/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

martina19751

No a jaké platební metody jsi používala do teď, když jsi si kupovala floreny, platby probíhají pořád stejně.

2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no ja jsem jen parkrat koupila pres sms, takze tam to bylo bez problemu, protoze mam ceskeho operatora vodafone
    bohuzel stonek pres sms nejde, proto jsem se ptala
    taky mi slo hlavne o to, abych nebyla eventuelne nejak postihnuta (podvod), kdyz bydlim v rakousku, tudiz mena v eurech a kupovala bych za koruny

Naposledy upraveno: 12/11/16
  3. pezt

martina19751

Tam potom v tom případě muže dojít ke změně platební oblasti a to na DE a následně bude cena v Eurech, která platí pro Německo.

4. martina19751

martina19751 Analytik fóra

diky za odpovedi a nezlob se, ze to se mnou bylo tak na dlouho
    fajn hru

5. pezt

6. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    Dobrý den, dnes ráno jsem koupila 15x superkrmivo za floreny a nebylo mně nic připsáno, můžete se na to prosím kouknout? Potřebuji je na šlechtění koček. Díky

koupila jsem 15x superkrmivo , ale nebylo mně nic připsáno. Děkuji za vyřízení.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/11/16
  7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj cedrika2627,

pokud jsi nedostala něco, co jsi zakoupila, musíš se obrátit na herní podporu, zde na fóru to nelze vyřešit. Nějako si neuvědomuji, kde lze koupit 15 ks superkrmiva, v balíčku je jich tuším 20.

Jak kontaktovat herní podporu?

Ps: stačí napsat jednou.

8. ludpolda

ludpolda Rádoby autor

Dobrý den, včera jsem si přichystala platby na výprodej Řady na magickém stonku - listopad 2016 a červenec 2016 , dnes jsem je chtěla zkontrolovat a zjistila jsem, že na upoutávce - hned po otevření farmy, mám jiná čísla v poznámce , než když otevřu časomíru akce - hodiny vlevo.To se mění denně?

Naposledy upraveno: 15/11/16
  9. makynka

makynka Rádoby autor

Ahoj, já se přidávám k dotazu farmy ludpolda, mám to samé a když v Nebi otevřu přímo stonek v této akci - Listopad a červenec 2016, tak jsou čísla do poznámky při koupi úplně jiná, tak která tedy pro nákup platí? Díky za odpověď

10. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj makynka a ludpolda
    přiznám se, že nevím, jakou poznámku máte na mysli, co by se mělo lišit. Můžete sem prosím vložit screen toho, co vás mate? Pak budeme moci (alespoň doufám) řádně zodpovědět otázku, co se děje.
    Díky

11. kpant

kpant Zelenáč fóra

Ahoj.Vcera som kupila balíček magického stonku ”Listopad 2016”.bohuzial doteraz nedostala som nić

12. popleta54

popleta54 Zelenáč fóra

Ahoj,chtěla jsem si koupit floreny přes SMS, ale v obchodě není nabídka.pouze kartou. už nepůjde kupovat přes SMS? děkuji za odpověd.

13. pezt

Ahoj kpant

To je trošku obecný dotaz, chtělo by ho více upřesnit.
    Jakou platební metodu jsi použil?
    Hru jsi restartoval ? A kontroloval jsi nebe jestli tam řádky jsou?
    Protože tyto řádky se nezařadily na začátek tak jak je to u nových obvyklé tak je dobré použít vyhledávání v kategorii Všechny zadáš "listopad" a všechny 3 řádky se objeví

Ahoj popleta54

Bohužel v tuto chvíli není možná platba pomocí SMS na odstranění problému se pracuje, pokud můžeš doporučil bych jinou platební metodu, Platební metody (CZ)

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. dankadanka

dankadanka Pisálek fóra

Ahoj , prosím řekne mi někdo proč není v bance platba sms ?

15. pezt

Ahoj dankadanka

Bohužel platba pomocí SMS je v tuto chvíli nedostupná na opravě problému se pracuje, pokud můžeš doporučil bych jinou platební metodu, Platební metody (CZ)

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. popleta54

popleta54 Zelenáč fóra

pro PEZT.děkuji za odpověd

pezt tohle ocenil(a).
  17. billy1111

billy1111 Zelenáč fóra

Ahoj, zakoupila jsem si balíček 150,- florenů pomocí paysafecard za 65,-Kč. V bance je deklarováno +5% florenů při platbě pomocí paysafecard. Ale připsáno mám jen 150,- fl, namísto 157,-fl.

18. pezt

Ahoj billy1111

5% bonus neplatí pro první nákup a popřípadě změně platby z jiného typu plateb. Potom tedy nemůžeš mít 5% bonus k nákupu.
    Pokud si si jistá že máš na bonus nárok, tak se budeš muset obrátit na herní podporu, kde to prověří Jak kontaktovat herní podporu
    Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj. Zakoupila jsem balíček Řada na mag. stonku listopad za 65,- Kč a Superkrmivo balíček XL za 190,- Kč. Obojí jsem platila metodou TrustPay. Z mojí banky již platby proběhly asi v 16:30. Vždy při nákupu touto metodou si mi zakoupený produkt připsal během 15-30 minut po znovu přihlášení do hry.
    Tentokrát mi zatím nebylo nic připsáno. Děkuji za případnou odpověď.

20. pezt

Ahoj Janina0971

Bohužel zde na fóru toto nevyřešíme, pokud jsi dodržela postup tak jako vždy, vše o TrusPay, budeš se muset obrátit na Platební podporu

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.