Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem qaq1, 2/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kytka50

kytka50 Magnát fóra

evainfo jak tady čtu už se ti podařilo Turbo mlýn koupit.Postupovala jsem stejne jako ty.Jsem v koncích.Vyplnim udaje karty,je platna do 2018 a nejde mi pokračovat v uložení udajů a pokračovat v nákupu.

evainfo tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kytka50

Uložení platebních údajů se potvrzuje před samotným vyplňováním údajů o kartě

Nicméně nevím jak jsi postupovala, postup : vymazání platebních údajů, následně restart hry poté si vybereš to co chceš koupit a postupuješ dle pokynů a hlavně vše vyplnit správně, a také nezapomenout na ověřovací číslo. Návod zde

V tuto chvíli to je zatím jediné řešení jak použít k platbě, metodu zaplatit platební kartou.

evainfo tohle ocenil(a).
  3. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Ahoj všem kteří se mi snažili pomoci.Volám hurááááááááá hotovo
    děkuji,děkuji,děkuji
    kytka50

PS. moje chyba byla v udaji ze zadní strany karty

evainfo, danda-vnovis a pezt tohle ocenili.
  4. pezt

kytka50

Není zač ;) Hlavně, že se povedlo:)

5. -nole-

-nole- Rádoby autor

Ahoj,koupila jsem turbo mlýn a přestala fungovat lišta na koupi FL.Jak to opravit?

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj -nole-,

předpokládám, že jsi platila kartou a před nákupem jsi vymazala uložené údaje. No bohužel v tuto chvíli ti nelze nic poradit, od včerejší dne jsme nedostali žádné oficiální vyjádření k problému s platbou přes kartu.

7. -nole-

-nole- Rádoby autor

Vymazala jsem staré údaje,zadala nové a platba na balíčky funguje.Lišta,kde de dá koupit od 8FL,tolik,kolik potřebuji ne.

evainfo tohle ocenil(a).
  8. jija1976

jija1976 Zelenáč fóra

dobrý den chtěl bych se zeptat nefungovala mi platba kreditkou chtělo to po mně znovu udaje o kreditce ale nejde mi přihlásit píše mi to zadejte platné číslo

9. pezt

Ahoj jija1976

Bohužel tento problém se vyskytl u většiny hráčů co měli uložené platební údaje o kartě.
    Problém se objevil i u mě a vymazal jsem platební údaje a vyplnil je znovu a vše fungovalo normálně. Jenže se po vymazání údajů a jejich znovu uložení již neobjevila fast pay lišta, takže záleží na tobě jestli toto chceš postoupit. Zatím není jisté kdy se tento problém vyřeší, pokud máš možnost tak bych doporučil využít jiné platební metody např..Paysafecard
    Další Platební metody (CZ)

Hezkou hru pezt

10. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jsem si chtěla koupit superkrmivo a koukám jako blázen, copak se to děje? Vždy naprosto bez problémů, karta byla uložena a na 3.kliknutí byl nákup ukončen. Trošku se utěšuju, že nejsem sama, ale úplně mě to neuklidnilo. Jen doufám, že ty karty teď někde někdo v daňovém ráji netuneluje????? Zatím se tu taky nepíše jestli se už něco ví? je to dočasné? je to na furt? To doufám ne, protože to musí být majitelům jasně, že přijdou o kupu peněz. Jeden chce utrácet a je mu to znemožněno. Počkáme do rána a uvidíme.

11. pezt

Ahoj Katule008

O tomto problému se ví a je nahlášen, bohužel zatím nepřišlo žádné oficiální prohlášení. Nemůžeš čekat že se to do rána vyřeší. Řešení je vymazání současných platebních údajů a jejich zadání znovu, ale s největší pravděpodobností přijdeš o fast pay lištu, jako se to stalo mě.
    Jinak potom zůstanou platební údaje uloženy. Další možnost je využít jinou platební metodu Platební metody (CZ).
    Pravděpodobná příčina problému je odstranění prémiových balíčků a tím bude znemožněno automatické prodloužení těchto balíčků pokud by byly platební údaje uloženy.

Hezkou hru pezt

12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Aha a díky, jen prosím co je fay past lišta?

13. pezt

14. martina19751

martina19751 Analytik fóra

dobry den, mam dotaz, chtela bych zakoupit v pondeli radu stonku Listopad 2016, bydlim ale v rakousku
    mam otazku, jestli mi rada vubec pujde zakoupit, v pripade, ze ano, jaka se pro me vztahuje mena a jaka je nejlepsi volba platby ,diky za odpoved

15. pezt

Ahoj martina19751

Neuvádíš jestli v Rakousku bydlíš trvale a nebo je to jen přechodný stav. Tvoje platební oblast se řídí vlajkou, kterou máš v bance ve městě a také geo IP adresy.
    Balíček ti půjde koupit, ale cena bude v Eurech
    Pokud si v Rakousku přechodně nedoporučil bych provádět žádné platby.

Hezkou hru pezt

16. martina19751

bydlim tu trvale, to znamena, ze cena bude jako pro SK 3.99eu?
    nebo muze byt uplne jina?

17. pezt

martina19751

Ano cena bude nejspíše jiná než pro Slovensko
    Bude to zřejmě cena která odpovídá ceně v Německu.
    Viz. cena v DE

18. martina19751

me to prave mate, protoze nakup florenu mam taky v ceske mene a vlajka je tam ceska, takze si prave myslim, ze se ani nedozvim, za kolik tu radu na stonku ev. vubec koupim
    a pokud koupim paysafe card za eu a mena v bance je v korunach, mam strach, ze v tom budou akorat zmatky

19. pezt

martina19751

Tak to máš štěstí, pokud ti zůstala Česká vlajka v platební oblasti tak kupuješ za cz ceny, ale tento stav nemusí být trvalý a budeš mít nejspíše i ten balíček za cz cenu.
    Příště prosím uváděj kompletní informace (CZ vlajka v bance). Ať se tu nemusíme dohadovat co a jak.

20. martina19751

no a myslis si, ze v tom nebudou problemy, kdyz bude paysafe card koupena v eurech
    jeste jsem zadny balicek nekupovala, takze v tomto nemam zadne zkusenosti
    diky moc

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.