Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -marse10-, 11/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -lenka1606-

Teď jsem přišel a přihlásil se do hry a výprodej florenů se otevře naprosto v pořádku.
    Doporučil bych vyzkoušet jiný prohlížeč a také udělat Vše pro bezproblémový chod hry

Hezkou hru pezt

-lenka1606- tohle ocenil(a).
  2. bábule60

bábule60 Zelenáč fóra

Ahoj, chci si koupit floreny a platit kartou. Mám teď novou kartu a nevím, jak zadat nové platební údaje.Ty staré jsem vymazala, ale když chci platit, tak mi to nikde nenabídne zadání nových platebních údajů a nahlásí mi to chybu "Bohužel se při přenosu dat vyskytla chyba.
    Opakuj akci později."
    Děkuji za odpověď.

3. pezt

Ahoj bábule60

Pokud jsi vymazala platební údaje v bance ve městě

Tak potom bych doporučil restartovat hru
    Poté si vybereš co chceš koupit a vybereš možnost zaplatit metodou : Kreditní karta

Následně můžeš zvolit uložení těchto platebních údajů a poté začneš údaje o kreditní kartě vyplňovat
    Vše najdeš v tomto vlákně Kreditní karta

Hezkou hru pezt

4. bábule60

bábule60 Zelenáč fóra

Děkuji za opověď, ale stále to nefunguje. Jestli restartem myslíš se odhlásit a znovu přihlásit, tak to jsem udělala několikrát a pořád nic. Asi se budu muset obrátit na podporu.

5. pezt

6. mimiz1

mimiz1 Zelenáč fóra

Zdravím.Chcela som si kúpiť pomocníkov na mesiac a zaplatiť kartou,čo som robila každý mesiac no nejde mi to,stále mi vypisuje že to nie je možné, píše tam o nejakej čiernej listine,že ak tam bolo storno.No ja som žiadne storno nikdy nerobila.

7. pezt

mimiz1

Pokud ti to napsalo že jsi na černé listině, budeš se muset obrátit na Platební podporu
    Zřejmě si někdy nedokončila již započatou platbu a to třeba tak že se přerušilo internetové připojení u platby nebo z důvodu nedostatečných finančních prostředků na tvém účtě apod.

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji, pezt

mimiz1 tohle ocenil(a).
  8. enrikea

enrikea Aktivní autor

zdravím tak jsem si koupila za 200 florenů temná mračna. floreny se mi připsaly a jak jsem si ty mračna koupila tak se ukázalo vyprodáno.ted zmizly z nabidky a zůstalo tam jen helowen který si koupit nechci ,jenže problém je v tom že v magickém stonku se mi pořád ukazuje že ji nemam ve svém inventáři,prosim o radu ,jsem i hru dvakrat odhlasila a magicky stonek nejde aktivovat chova se to jako kdybych si to ani nekoupila.jsem bezradna dělam to tak iks let přes platební kartu a nikdy problém nebyl :-(

9. pezt

Ahoj enrikea

Řádek jsi si koupila, ovšem dekorace, které jsou potřebné do řádku Temná mračna jsou: Precizní věda, Mocný portrét, tyto 2 dekorace pořídíš v Jackově obchodě při Děsivé noci za strašidelné plodiny a dekorace Dýňový tanec, tu získáš v odměně za splnění úkolu v družstvu "Světluška"(4 úkol-zlatý cíl).
    Takže je naprosto vše v pořádku jen si musíš ještě obstarat tyto dekorace, myslím, že v oznámení je to jasně napsáno

Hezkou hru pezt

enrikea tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.