Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -marse10-, 11/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Lubami: napiš na herní podporu, tedy nevybírej problém s platbou ale dej Problém ve hře a popiš co máš za potíže.

2. lubami

lubami Pisálek fóra

Už som to tam viackrát skúšala a neviem, či mi nerozumejú alebo čo, napíšu , že problém treba opísať 140timy znakmi a nič. Už som sa tam asi dostala. Ďakujem za pomoc

Naposledy upraveno: 10/10/16
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Lubami: prostě musíš napsal zprávu delší jak 140 znaků

4. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

Ahojky,taky bych rada nahlásila chybu.... snažím se koupit floreny přes sms a píše mi to buď neodesláno nebo zprávu nelze uložit ...volala jsem ihned na operátora a tam mi bylo řečeno že mám vše aktivní .... minulý měsíc jsem si taky kupovala floreny a vše bylo ok

jo a ještě jsem zjistila že mám dva BIG kody , jeden přes banku ve městě a jiný zas přes plusko u florwenů

Naposledy upraveno moderátorem: 10/10/16
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lolinka2010

Prosím o trpělivost, předám k prověření
    Pokud potřebuješ koupit herní měnu můžeš využít jiné možnosti platby, viz přehled Platební metody (CZ)

6. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

děkuji :) teď jsem to zkusila přes paušálove číslo a to mi šlo .tak nevím proč přes kreditové ne??

7. pezt

lolinka2010

A není třeba možné že nemáš dostatečný kredit na tom předešlém čísle? Nesmíš zapomenout, že pro odesílání prémiových SMS se nezapočítává jakýkoliv bonusový kredit, který dostáváš navíc k běžnému kreditu.

8. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

jo mam tam přes 200 Kč +200 Kč bonus od operátora

9. pezt

Ahoj lolinka2010

Další problém proč to nejde, může být v tom, že je to již 6 tel. číslo z kterého chceš floreny dobíjet a to nelze, dovolený je pouze limit 5 tel. čísel. A samozřejmě mít povoleno odesílání prémium SMS.
    Bohužel nevidím co děláš špatně, ale když to z jednoho tel. čísla jde a z druhého ne tak je zřejmě chyba na tvé straně.

Hezkou hru pezt

10. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

jo zjistila jsem,že byla chyba u operátora ,který mi to blokoval z důvodu bonusového kreditu... takže se omlouvám :)

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  11. atomo

atomo Rádoby autor

ahoj,dnes som vosiel do banky a vyskocilo na mna okno-nieco v zmysle ze moje nastavenie obchodu nie je spravne a mam tam nemecku vlajku.nerobil som ziadne zmeny a doteraz som s tym problem nemal.

12. pezt

Ahoj atomo

Bohužel zde na fóru tento problém nevyřešíme budeš se muset obrátit na herní podporu Jak kontaktovat herní podporu
    Při výběru problému zvol volbu problém ve hře a popiš svůj problém

Hezkou hru pezt

13. atomo

atomo Rádoby autor

Ahoj.Písal som na podporu ohľadom príspevku 52.Ozval sa mi nejaký Libor a žiada ,,oskenovaný platný průkaz totožnosti z obou stran".To som spozornel.Naozaj je nutné dávať svoje osobné údaje?Nieje iná cesta?Totiž ak by som bol dieťa tak taký preukaz nemám.

14. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj atomo
    Pokud bys byl dítě, tak za tvé finanční transakce odpovídá zákonný zástupce, který takový průkaz mít musí :)
    Co se týče požadavku zaslání oskenovaného dokladu - jde o nařízení firmy BP, která v případě změny platební lokace nebo mailové adresy může vyžadovat doložení, že je žadatel oprávněnou osobou, tj. vlastníkem herního účtu, a může tedy podobnou věc chtít. Jedná se o prevenci před krádežemi herních účtů či případnou snahou o pomstu (a podobné věci) - pokud by se ukázalo, že žadatel nebyl oprávněnou osobou, může BP předat celou věc se všemi údaji k trestnímu řízení.
    Díky za pochopení a přeji brzké vyřešení problému

15. atomo

atomo Rádoby autor

Ahoj.Problém je vyriešený,ale ešte sa chcem spýtať na fast pay lištu s florénmi.Občas som ju využil,ale teraz nie je aktívna.Len postup na nákup florénov.

16. pezt

Ahoj atomo

Nemáme hlášen problém s lištou pro nákup florenů. Nějak nerozumím tomu že není aktivní. Je možné, že kvůli změně lokace budeš muset provést nákup florenů a poté se lišta znovu ukáže.

Hezkou hru pezt

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím atomo, podle mého názoru to bude souviset se změnou platební oblasti. Pokud dojde k opravě platební oblasti, tak dojde i ke smazání nastavení a tudíž fast pay lišta není viditelná. Jakmile se však provede první nákup po opravě platební oblasti, fast pay lišta by se ti měla vrátit zpět.
    Příjemnou hru danda

PS: souvisí to i s tím, že kdo nikdy nezakoupil herní měnu, tak taky nemá fast pay lištu k dispozici. Po prvním nákupu k ní získá přístup. Po tomto resetu se to bude určitě chovat stejně.

18. -kanistr-

-kanistr- Pisálek fóra

dnes jsem zakoupil baliček 150 florenu za 65 kč nastala nějaka odstavka a floreny mě nebyli připsany.Kupoval jsem mezi 8-9hodinou 15.10 2016

19. pezt

Ahoj -kanistr-

Tak je důležité uvést, jakou platební metodu jsi použil např. platba platební kartou a paysafecard proběhne platba okamžitě a tedy připsání herní měny vzápětí(restartuj hru) a pokud jsi použil například bankovní převod, tak platba bude uskutečněna do 4-5 pracovních dní.

20. -kanistr-

-kanistr- Pisálek fóra

Provedl jsem platbu přes platebni kartu paysafecard dobijeci kod ************* na ktere bylo 106kč nyni při prohlidky zustatku učtu je 41kč .za baliček mi bylo odečteno 65kč ale floreny zakoupene se na liště farmy neobjevuji ani po restartu.Když jsem ukončil nakup a ukazalo se zavřit floreny na liště se neobjevili ale po kliknuti zpět na nakup se objevila tabilka že je provaděna vyluka.Penize z karty mi to odečetlo ale 150 floreny se neobjevilo ani nebylo potvrzeno meilem zaplaceni

***** EDIT Moderátora

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.