Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -marse10-, 11/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. StarýFarmářJohn

StarýFarmářJohn Zelenáč fóra

Dobře, zkusím to přes Paysafecard, tu znám ale nevěděl jsem že jde koupit i online. Moc díky za tip!

Medvánek - restart hry bohužel nepomohl, ale díky

pezt a duna.duna1 tohle ocenili.
  2. coyotkamaku

coyotkamaku Zelenáč fóra

Zdravím, mám stejný problém jako StarýFarmářJohn, zadám platbu kartou, naskočí počkejte probíhá transakce, pak to skočí zpět na balíčky a nic. Zkoušela jsem i Paypal, ale taky nic hlásí to chybu. Jediný co funguje je platba přes SMS, jenže to se tento měsíc nedoplatím. Platby přes internet mám povolené a fugují, jen tady je problém, přitom jsem tu už tolikrát kartou platila.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj coyotkamaku

Mám na tebe jeden dotaz, prosím zkontroluj jakou máš vlajku v platební oblasti? Když otevřeš banku ve městě a zvolíš florenové balíčky tak v prvém horním rohu je vlajka, měla by být česká.

Dále prosím o trpělivost předám k prověření.

4. coyotkamaku

coyotkamaku Zelenáč fóra

Vlajka je česká, ale když zavítám do banky, tak hlavní stránka je jiná, dokonce je tam i němčina.

5. pezt

coyotkamaku

V tuto chvíli ti mohu doporučit udělat Vše pro bezproblémový chod hry a také zkusit hru v jiném prohlížeči než běžně používáš pro hru
    Včera se obdobná chyba objevila, ale měla by být již opravena.
    Pokud ani vyčištění ani změna prohlížeče nepomůže, budeš muset kontaktovat herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

6. borůvka

borůvka Pisálek fóra

Ahoj, nemůžu se dostat už dva dny do banky, když na ní kliknu, naskočí mi žlutá stránka a nic se mi tam nezobrazí, co mám s tím dělat?

7. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

borůvka tohle ocenil(a).
  8. Dexfree

Dexfree Zelenáč fóra

Mám dotaz, mám novou kartu s novým číslem a nevím, kde si mám opravit platbu, aby vše šlo správně. Díky za pomoc

9. pezt

Ahoj Dexfree

Nejlepší způsob je vymazat staré platební údaje a poté zadat údaje nové platební karty . Údaje vymažeš tak, že zajdeš do banky ve městě, poté přejdeš do obchodu s balíčkama a tam uvidíš nahoře "stav a výpověď " a poté dáš vymazat platební údaje a následně restartuješ hru .

Po znovu přihlášení zvolíš platbu platební kartou a pokračuješ dle instrukcí a před zadáváním údajů platební karty můžeš potvrdit uložení těchto údajů a tím také získat 10% bonus k příštím nákupům herní měny. Návod na zadání nové platební karty najdeš zde

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 9/10/16
  10. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

dobry den...
    včera jsem smazala platebni udaje ke koupi herní meny,protoze mi neslo nic kupovat..dnes zkousim zadat znovu udaje a nechce se mi to ulozit..zkousela jsem 2x i s restartem...co mam delat??..kartu mam porad stejnou a platnou...
    dekuji za pomoc a odpoved...Jana

11. pezt

Ahoj fiorelino

Proto aby se údaje o platební kartě uložili je potřeba potvrdit jejich uložení a to před samotným vyplňováním platebních údajů

10% bonus k nákupu florenů se bude započítávat od dalšího nákupu.

Hezkou hru pezt

12. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

dobra,zkusim to..ale zarazi me,ze uz vcera mi neslo nic kupovat..a to jsem predtim kupovala normalne

13. pezt

fiorelino

Koupě by měla proběhnou i bez uložených platebních údajů. Doporučil bych zkusit hru v jiném prohlížeči s tím že tam zadáš platební údaje a zkusíš koupit, ještě prosím zkontroluj jakou máš vlajku v platební oblasti

14. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

tak jsem to zkusila znovu a stale to nefunguje,tak nevim...zkusim jeste teda jiny prohlizec

tak ani jiny prohlizec nic...prosim poradte...dekuji

Naposledy upraveno: 9/10/16
  15. pezt

fiorelino

Ptal jsem se jakou máš vlajku v platební oblasti, viz obrázek v předchozím příspěvku.
    Pokud to stále nejde a vlajka nebude česká budeš se muset obrátit na herní podporu kde je chyba Jak kontaktovat herní podporu

16. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

vlajka je ceska..

17. pezt

fiorelino

Pokud máš dostatek finančních prostředků na svém bank.účtě a máš povoleny platby kartou na internetu a to i do zahraničí, tak nezbývá než kontaktovat herní podporu na prověření, Jak kontaktovat herní podporu
    Pokud by jsi si chtěl něco koupit mohu doporučit platbu přes Paysafecard a lze tento kupón pořídit i online

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  18. lubami

lubami Pisálek fóra

Prosím o pomoc. Už neviem,ktorý deň sa mi farma prihlásila v nemeckom jazyku farmu som si prepla na slovenčinu, ale neskontrolovala som banku tu mi stále svieti nemecká vlajka(čiže aj nákupy mám ako v nemecku) a chcela by som to mať v poriadku..Ďakujem za pomoc

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

20. lubami

lubami Pisálek fóra

a ako tam mám napísať, že mám problém s vlajkou , keď majú predpísané problémy a vlajka tam nie je

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.