Dotazy k bance, platbám a florenům - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem -marse10-, 11/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -marse10-

-marse10- Zelenáč fóra

Prosím o radu včera jsem pomocí sms zakoupila florenty a i přes kontaktování podpory a ujištěni že platba proběhla v pořádku se florenty do dneška nepřičetli děkuji za odpověd

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -marse10-

Bohužel zde na fóru toto nevyřešíme budeš muset kontaktovat herní podporu a co nejlépe popiš svůj problém Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru a brzké vyřešení přeji

3. danjan1

danjan1 Zelenáč fóra

Dobrý den , nelze zakoupit cokoli , tzn , premium , florenty sezonni balíčky, do košíku se dají vložit , ale výber platby prázdné , nevíte co s tím mají ? děkuji za odpověď

edit: tak přes banku ve městě lze koupit florenty

Naposledy upraveno: 12/9/16
  4. calisto13

calisto13 Zelenáč fóra

Dobrý den,
    také mi nejde nic zakoupit, nezobrazí se mi výběr platební metody. Předem děkuji za pomoc

5. bobaja1976

bobaja1976 Pisálek fóra

dobrý den nevim či to zde patří už cekam 3hodiny at mužu koupit pres paysafecard nebo telefon floreny po zadani nenaskoci zaplatit okna jsou prazda jak pro zaplatit metodou i odeslat nic nefunguje zkouseno na 3 zarizeních.ze by chyba unich .kvuli nim neudelam akci toje fakt pech 50cervua byl by stonek.diky za odpoved

6. žufánek

žufánek Rádoby autor

Nejde zakoupit floreny přes SMS,po kliknutí se objeví prázdná celá žlutá tabulka bez jakýchkoliv písmen a čísel.

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

bohužel se ve hře, tedy konkrétně v platební oblasti objevil problém, který znemožňuje platby přes SMS. Problém je nahlášen, prosím vyčkejte do jeho vyřešení.

8. kastrolek

kastrolek Pisálek fóra

Už asi tři dny mi nejdou koupit přes ssm floreny, zadám big a číslo a vrátí se mi že mám k zahájení služby zadat klíčové slovo. Farmu hraju už 6 let a zatím nic takového se mi nestalo a ani telefon nemám jiný a proto nechápu kde je chyba .

enrikea tohle ocenil(a).
  9. pezt

Ahoj kastrolek

Omlouvám se pozdní reakci.
    Byl problém v platební oblasti, konkrétně s platbami pomocí SMS, problém už je vyřešen, můžeš to tedy vyzkoušet.

Hezkou hru pezt

10. kastrolek

kastrolek Pisálek fóra

Ahoj pezt,tak jsem dneska zkoušela opět poslat sms a znovu se mi to nepodařilo,došla mi odpověd že k zahájení služby mám zadat platné klíčové heslo. Nevíš co je to za heslo?

11. pajda361

Ahoj kastrolek,

kontaktuj prosím svého operátora a zjisti si, zda máš povoleny Premium SMS. Platba SMS nic takového nevyžaduje, hledal bych problém někde u operátora nebo případně pořádně znovu zkontroluj zadávané údaje při psaní SMS.

12. kastrolek

kastrolek Pisálek fóra

Do nedávna,je to asi týden, bylo všechno vpořádku , přes sms kupuji floreny celou dobu co hraju farmu a to už je šest let.Nemám ani nový mobil ani operátora.....zkusím tam zavolat .Díky.

13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, platbu sms nelze čerpat z kreditu zdarma, tak je možné, že tento volný kredit ti platbu přes sms nějakým způsobem blokuje. V minulosti se již takové problémy vyskytly.
    danda

14. Magnateus23

Magnateus23 Zelenáč fóra

Dobrý den, jsem už trochu zoufalý - nevím kam se obrátit - snažil jsem se opakovaně koupit super krmivo ale platba kartou hlásí chybu a při snaze vyplnit dotaz na podporu mi neustále systém hlásí že musím vyplnit všechna pole která ovšem vyplněna byla. nakonec formulář přestal reagovat úplně. Nikde nevidím nic o tom že by byl technický problém - je to nemilé při aktuální akci ve hře.
    Díky za reakci

15. pajda361

Ahoj Magnateus23,

prosím napiš na herní podporu a při zdávání uveď obecný dotaz. Jen se obávám, že tento problém nepůjde vyřešit dříve než přes pracovní týden. Doporučil bych ti realizovat nákup pomocí PaySafe card.
    Jak kontaktovat herní podporu?

16. StarýFarmářJohn

StarýFarmářJohn Zelenáč fóra

17. pezt

Ahoj StarýFarmářJohn

Platební karta Maestro patří do platebního systému MasterCard viz. výňatek z přehledu druhů platebních karet
    "Do rodiny karet MasterCard patří elektronické karty Cirrus a Maestro, v embosované verzi se setkáte s kartami MC Standard, velmi bonitním klientům jsou nabízeny karty MC Gold. Vrcholem řady je karta World Signium, která zatím v České republice nebyla vydána."
    Zvolíš si tedy platbu kartou pomocí MasterCard, a můžeš zkusit zaplatit.

Hezkou hru pezt

18. StarýFarmářJohn

StarýFarmářJohn Zelenáč fóra

No já to právě zkoušel (teď tedy ještě jednou) a nic...objeví se "vyčkejte, probíhá platba" a pak se objeví opět přehled balíčků, žádné potvrzení o platbě a doba pomocníků se také nezvýšila, takže zřejmě platba neproběhla. Platby na internetu povolené mám, jinde už jsem nakupoval.

19. pezt

StarýFarmářJohn

Tak bohužel to zřejmě nepůjde, a platební systém je v kompetenci RT a jestli by se taková možnost objevila to v této chvíli netušíme.
    Nicméně jsou i jiné druhy plateb, které můžeš využít a to třeba platba pomocí Paysafecard, s ní mám také velice dobré zkušenosti.
    Tu lze také pořídit online přes http://www.herni-kupony.cz/paysafecard/

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

zkus restartovat hru - mě se prodloužená doba pomocníků připíše vždy až po restartu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.