Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. papulice

papulice Hrabě fóra

sázím dlouhodobky,ale ani tak to nepadá... takhle to fakt nedám,to už dlouho nebylo,proč se dá jantar koupit a nářadí neee...:cry:na prolomení kletby jich je potřeba ve 3 1300,strašné,při tomhle tempu nenapadají ani do konce a dál vás to nepustí...

Naposledy upraveno: 24/9/25
    INČUČUNA1959, hroudov a -Jara05- tohle ocenili.
  2. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Vážený autor

Tak s padátky problém nemám (naštěstí) díky vyšlechtěnému laskavci a šafránu, ale nerozumím úplně tomu, proč se mi u průzkumníků dvorků neotevře druhý a třetí úkol? U toho bronzového mám všechny kroky splněny, ale dál se nehnu..?

3. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lacrima, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Vážený autor

[​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]
    Proč se mi teda zobrazuje úkol takhle - viz obrázek č. 2?

5. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj ღSisinkaღ,
    bohužel se to tak zobrazuje. mám to taky tak.

6. papulice

papulice Hrabě fóra

to si snad děláte srandu?ze dvou polí dlouhodobky vypadne 14 ks nářadí,směšné!!!!!!v tomto případě to vzdávám...

Naposledy upraveno: 25/9/25
  7. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

Puzzle byla vždy báječná akce, tohle je tedy děs...

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj, hezké odpoledne všem :),

vzhledem k tomu, že mě minulé puzzle moc bavily, jsem se do akce pustila. Většinu jsem si vypěstovala s pomocí bonusů a Jackových dárků - mám dva, takže napěstováno bylo opravdu rychle. Padátka dopadala myslím někdy v pondělí. A puzzle? Takovou minihru bych brala pořád, prostě mě hodně baví. Časovka taky suprová, prostě za mě povedená akce, která mě baví :).

Mějte se moc hezky, Martina ;)

9. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Za 3h bude krtek a hotovo :)

10. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Taky čekám na krtky.
    Pak ještě posledních asi sto padátek, jedna sklizeň akční a bude hotovo.
    A šup, vrátím farmu do normálu.

11. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojte, tak začala jsem sice pozdě, ale všechno jsem dohnala a mapa komplet zatržítkovaná, teď už se můžu v klidu věnovat jen posílání dárků ;)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ještě náhled puzzle HON ZA RUDÝM DIA
    MANTEM

Za sebe musím přiznat, že tahle zdlouhavá a fakt náročná akce na plodiny i padátka mě tentokrát moc nebavila a jsem ráda, že je za mnou ;)

Ať se vám daří :)

12. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Také se přidávám k těm, kdo zdolal tuto akci - obě farmy to mají úspěšně za sebou. A díky tomu, že jsem akční potřebovala napěstovat co nejdříve je převis padátek zatím víc jak 2.700 ks od každého. Jenom mě mrzí, že s nimi nemohu někomu udělat radost.
    Držím palce všem co bojují a mějte se. :)

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Děkuji moc všem co mi poslali archeonářadí a dárky.Moc mi to pomohlo.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějak jsem zapomněl zkontrolovat panelák s krtky!
    [​IMG] :cry:
    Takže až v 19:21 !
    Jinak jsem nejprve jenom pěstoval a plněním akce sem se začal zabývat až po návratu z dovolený.:)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nezbyla žádná křišťálová lebka, tak jsem to snad celé zvládla a chybí jen levandule a krtci, to je na ráno ;) krtci jsou přes noc zasazení ve zvěřinci, tak na ně něco použiji, aby se rozmnožily z 16 na 40 a bude komplet hotovo. Jen ti průzkumníci dvorků mne štvou, že tam mají jeden neotevřený zámek, ale asi je to tak správně, máte to také? Splněn jeden úkol ve 3 krocích, samé časovky a nic jiného nemůžu naklikat

16. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Nechápu plnění 1.úkolu u ovečky.Sklidila jsem šalvěj a nic se neděje.Jak tu šalvěj tam mám doplnit?Klikla jsem přrd sklizní "start"

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jana151049: Zasaď šalvěj, až budeš mít dozráno, teprve spustíš Start a sklidíš.
    Stejný systém jako u všech časovek co kdy probíhaly.
    Ze šafránu ti napadala padátka.
    Edit: Že jsem se angažoval, původně zněla věta Sklidila jsem šafrán a nic....
    zřejmě překlep, ale takový byl dotaz (nyní už je věta opravená).

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

jana151049
    Kolik si měla kusů z jednoho políčka? Aby jsi splnila úkol na jeden zátah,musela by si mít 6 ks z pole 1x1.Jinak budeš muset sklízet 2x! Nejlépe je dát do diamantu +3 na ostatní plodiny a k tomu aktivovat řádek +1 na ostatní plodiny,anebo dát do zlata 100% na plodiny.
    Jinak mi ještě napadá,že jsi sklidila moc brzy a neměla si spuštěný úkol. Z minulosti jsem poučen a čekám dokud se neobjeví spodní lišta s aktivním úkolem!:eek:

dodatek:to co sem napsal,platí když plníš časovku na jedný ploše! Když bys plnila na dvou plochách,stačí dát do diamantu MJS !

19. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Lebkovka napěstována, zítra dorazím hlavonožku. Jantaru mi chybí cca 1400 kousků a nástrojů 851 kusů. Snad to dorazím. Začala jsem postupně dodávat a skládat puzzle. K časovým úkolům jsem se teda ještě neprobojovala. Tak snad budu stíhat.. Akce mě moc nebaví.

20. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Hotovo, skládat puzzle mne bavilo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.