Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -BigJohn61-
    Přesně jak píše tronaldo55, zítra ráno už vracím dekorky na hlavní a divošku, není čas ztrácet čas ;)

2. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

-BigJohn61-

pezt kvůli dekoracím,
    já kvůli pěstování do družstva a hlavně v dalších dnech nemusím řešit, že je potřeba sklidit akční:music:Takhle mi to vyhovuje více :)

3. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  4. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Dodávám průběžně - prosím nemá někdo vypočítáno kolik musím dodat plodin do akce která se odemkne později

5. sergejko

sergejko Aktivní autor

Ahoj presne aj mne to ukazuje ale uloha v družstve nie je tak neviem prečo to tak ukazuje

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Za 3,5 hodiny napěstováno, jdu semlít a plnit úkoly:)

7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zkus hru vypnout a znova spustit. Již by to mělo být v pořádku.

lacrima, albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  8. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

už to je v pořádku

9. evoku57

Také mi více vyhovuje udělat za půl dne akci a jít od toho;), samo že kvůli dekorkám, dávají opravdu slušné BZ, tak musí po akci hned na plochy a také mne to nebaví se s tím frcat jak dlouho. Ale RT přitvrdil, akce jsou čím dál tím složitější a mazanější, nechtěla bych být teď začátečník, asi bych to brzy vzdala a pěstovala si jen tak do stodoly a na prodej. Ještě že v mých začátcích byly akce jednoduché, napěstuj dodej, občas nějaká minihra, ale nic složitého. Například mne bavilo hledání pokladu a pexeso, co RT stáhl ze hry a je to velká škoda. Teď jsou i minihry, které mne nebaví. Někdy kvůli nim ani akci nejedu. Teď jsem se hodně rozmýšlela, bo bude akce na pokračování. Od časovky jedu zase až zítra. Tak nám všem držím palce, ať to jde samo a nevyskytnou se žádné zádrhely

10. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Ze hry jsem otrávená.
    Zdá se mi, že to nepřibývá a že nedosahuju žádného pokroku.
    Obtížně se mi roluje hrací plán.
    Je to pro mě nepřehledné, nevím, kde jsou jaké odměny - neustále k tomu musím prohlížet FAQ.
    Taky není na plánku vidět, v jakém stádiu splnění je dlaždice, pokud ještě není dokončená celá.

Já vím, je to na 14 dní, takže času habakuk. Ale ty okolnosti, jak jsem psala na začátku, mi hatí radost ze hry.
    Dodávám průběžně (vždycky to tak dělám), takže vůbec netuším, kolik čeho ještě chybí.
    Za mě, zatím, akce nic moc kvůli ovládání, chybějící signalizaci stavu splnění a že není vidět odměny, které se dají na jednotl. dlaždicích získat - všechno se to musí rozklikávat, nebo hledat na foru.
    (hlavně to rolování plánku, to je šílené - radši bych rozdělení na dvě/tři obrazovky a přecházení mezi nimi pomocí šipky).

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

JandaPanda pro posun herního plánu je nejlepší využít potažení. Což znamená, že kurzor umístíš nad plán, klikneš, držíš a pohybuješ nahoru nebo dolů. ;)

lacrima a albína1927 tohle ocenili.
  12. evoku57

Ráno bude časovka, poslední pucle a na týden klid;), teď jsem předchozí zvládla levou zadní. Také mi vadí, že se nedá rolovat v hracím plánu, musí se sjíždět šipkou dolů a je to nepohodlné. Také jsem nevěděla, když jsem skončila, kde jsem skončila a musela jsem to hledat, není vidět v jakém stádiu rozpracovanosti je jaký úkol. Akce složitá a blbě udělaná, rychlou jehlou. Chtěla jsem do úkolu dodávat zvířata, dala jsem dvojitou šipku, aby se načetlo nejpotřebnější množství na úkol a dostali se mi tam všechny, co jsem měla na skladě. Tak kalkulačka a propočítat, kolik je potřeba chameleonů. Nu což naděláme, RT nestíhá

lacrima a albína1927 tohle ocenili.
  13. babina51

babina51 Hrabě fóra

Já jsem z toho jelen-jak mám rozumět tomu-úkol 1 krok 5 zlatý cíl,atd.další.Vůbec nemám šajnu o co de a kolik a co mám dělat.Závity se nějak zašmodrchaly.Už jsem sice začala dodávat,ale mně připadá,že těch 34,000 bude málo já bych to typla tak na 50000 nebo i víc.Každá rada dobrá.Díky.

albína1927 tohle ocenil(a).
  14. 14087

14087 Hvězda fóra

JandaPanda a pro ovládání mapy jsou nalevo zelené šipky a tím se také dobře mapa ovládá :)

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

babina51 - ahoj,
    v akci plníme několik úkolů - každý úkol má několik kroků (první, druhý.....až třeba devátý). A každý ten krok má ještě tři stupně - cíle (stříbrný, zlatý a diamantový). Je to stejné jako úkoly v družstvu.
    Takže úkol 1 - krok 5 - zlatý cíl znamená, že musíš splnit v úkolu "Tohle patří do muzea" pětku a to zlatý stupeň

úkoly puzzle.png

Ve FAQ k akci všechny tyto úkoly jsou, tak na to zkus mrknout.

16. babina51

babina51 Hrabě fóra

Tak jestli jsem to pochopila ,další na řadě je úkol 1-krok 3-stříbrný.TO znamená plnit od začátku až po trojku stříbrný.Už to vidím,že jsem ten úkol 1 totálně zmršila a to jsem četla a mám to ještě opsané.Skleroza nebolí,ale člověku to občas nemyslí.Díky za radu.

17. Skali

babina51 - není co zmršit. Já budu plnit komplet všechny úkoly a tím se vyhnu nutnosti přemýšlení ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ahoj evoku57 - já nepožívám na dodávání šipky, ale kurzor vložím přímo do okýnka s počtem zvěře, napíšu jakékoliv číslo (třeba 55, to je fuk) a ono si to samo přepočítá a vloží jen tolik, kolik je třeba ;)

dodávky zvířat.png

Naposledy upraveno: 19/9/25
  18. babina51

babina51 Hrabě fóra

Tak to jsem měla dodat jen č.5-zlatý?

19. Skali

babina51 - ne. V té tabulce ve FAQ k akci vidíš, co všechno musíš splnit , abys mohla pokračovat dál v akci.
    Označila jsem ti tam ten první úkol ("Tohle patří do muzea") - vidíš, co je tam potřeba určitě splnit.

úkoly puzzle01.png

albína1927 a lacrima tohle ocenili.
  20. babina51

babina51 Hrabě fóra

Končím,na tohle já nemám nervy.Odnesla to myš tak,že jsem na ni dupla.Naštěstí mám ještě jednu v zásobě.Já jsem jen potřebovala vědět jestli mám každý úkol dodávat od začátku.

babička-květa a albína1927 tohle ocenili.