Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. anakonda24

anakonda24 Perspektivní autor

Ahoj farmári, akciu určite robiť budem. Čo iné by som asi robil najbližších 14 dní? Len kľud, ono to pôjde.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoulinek123
    To se mi nechce věřit že nemáš ani jednu stáj krtka o_O

3. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Do akce půjdu, i když nechtějí toho věru málo. I když akce trvá 14 dní, tak je to přes 30 000 od dvou plodin. Sice pěstujeme na dvou plochách, ale každá plodina má svoji vlastní jednu plochu. Padátek je také požehnaně.
    Snad tentokrát KŠ nebude škrt a pustí nějaký bonus nebo dva.
    Co dalšího mi (ne)chybí, musím zjistit.

4. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Do akce jdu, hlavně že je aspoň na dvou plochách a na 14 dní. Už to se mi líbí. Jak hrát - budu zjišťovat až zítra, potřebuju mít reálnou plochu před očima. Ale podle náhledů ve FAQ to vypadá zajímavě, takže se těším.
    Děkuju moc Peztovi za výborné zpracování FAQ i Dinoalesi za počty. :inlove:

--------------------------

1) Ty JC nestěhuješ, ale máš je nastálo na divošce? Není škoda je nevyužít i jinde? :p

2) Myslím, že z jedné sklizně správnou strategii nepoznáš. Jednak i za stejných podmínek (plocha, velikost pole, druh plodiny, bonusy na padátka...) je ten rozptyl počtu padátek velký (aspoň na mé farmě klidně 20 padátek sem, 20 tam). A jednak už teď tipuju, že ti nejvíc padne na hlavní, která u mně v počtu padátek jednoznačně mezi všemi plochami vede vždy, nehledě na strategii. :music:

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Mám takový dojem, že přízrak se vrací :p v dodávkách jsou opět sol. kolektory, skatebordy.... mno, pro někoho zřejmě problém. Na trhu zatím k mání jsou.
    Dobrá akce, jen si stoupnout na správnou dlaždici :D.

6. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

vyratam si pomer. o to mi ide. toto čo mam nachystane to je su 3 scenáre.

1. čisto rastliny
    2. JC so stromami
    3. kobinacia: obr stromky a rastliny.

čo mi potom ukaže najlepšie vysledky tak to budem dávať. ale inak nie som nadšeny z tych vysokých počtov z akcie... hlavne padátka strašne veľa a zbytočne ale chapem, že akcia dlha tak napestujem v prve 2 dni a ostatok všade dam najlepšiu verziu pre padátka a hotovo :D

7. rosnička007

rosnička007 Expert fóra

Akci dělat budu,nevynechávám a uvidí se průběžně,jak to půjde.Vypadá to trochu složitě,ale nakonec to asi nebude tak zlé.Čas na akci bude.

8. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,

do akce jdu, ale jsem z ní jantar tak snad bude taky padat dostatek.. odměny jsou fajn a kam dojdu tam dojdu, ještě jsem nedokončila jednu akci, ale až sklidím poslední tak mi stejně budou chybět pajdátka.. včera jsem to lajdala a doplatila na to a dneska musím zas vyplejtvat SH
    Mno tak musím ještě udělat přípravu na ty dvě plochy na zejtra :sleepy:

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ještě nejsem rozhodnutá, zda dát pauzu, ale pokud akci pojedu, tak jen na hlavní farmě :p na vedlejší šetřím SH

10. velik52

velik52 Pilný autor

Dobrý večer do akce se ráda pustím,uvidím jak to půjde, puzzle mi moc nejde,mockrát děkuji
    dinoalesi za skvělé výpočty přeji všem farmářům at se vám daří děkuji :):):)

11. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Moje strategie. Zítra pokud možno napěstovat všechno a v dalších dnech honit padátka. 22 JC to jistí :p
    Stejně je akce rozdělena na dvě části, to abychom neměli zítra hotovo xD

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Nooo, jo, do akce jdu....
    Puzzle pro mne poprvé, FAQ super (díky Pezt), ale chápu úplný guáno, takže to bude pokus omyl a miliónkrát vracení do FAQ a diskuze...to zvládnu..., aspoň tomu věřím. :pxD

13. findy22

findy22 Vážený autor

Puzzle mám ráda, takže do akce jdu.
    dinoalesi děkujeme za výpočty a shrnutí. Je to obrovská pomoc:inlove:

Počty jsou velké, ale za 14 dní snad v pohodě zvládnutelné.
    Všem hodně stěstí při plnění úkolů;)

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak tedy OK ... když puzzle, tak puzzle... [​IMG] a samozřejmě , že nesmím chybět na startu.
    Prozatím na to koukám jako [​IMG] ale ono se to poddá.

Milá dinoalesi "Statistika nuda je má však cenné údaje, neklesejte na mysli, ona nám to vyčíslí."
    Tímto moc děkuji za výpočty ... za "vyčíslení " [​IMG]

Přeji všem , kdo se zúčastní akce , hodně štěstí a ať nám padátka padají
    a puzzle se dobře skladají.

15. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Do akce samozřejmě jdu, Lacrimko napsala jsi super příspěvek, Dinoalesi opět nezklamala. Moc díky. Od neděle do neděle budu v lázních, ale určitě si čas najdu aspoň na pěstování akčních rostlinek. Tak všem přeji úspěšné plnění, třeba jen i částí úkolů.

16. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Rt vedelo kedy má dať akciu na 2 týždne :music: samozrejme, že nevynechám, len ma nehľadajte na značkách, v tu dobu sa budem vznášať niekde v oblakoch ;):p:music: Prajem Vám nech sa Vám darí, ja to dobehnem keď sa vrátim. Keď Vy budete makať my sa budeme vyhrievať na slniečku a kúpať v mori :music:

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

sovicka, krásnou dovolenou :)

Dinoalesi, díky za počty, nepotěšily, ale do akce se pustím zítra ráno, snad to hned napěstuji a naženu padátka, pak už bude na hraní miniher a plnění úkolů času dost. Doufám, že KŠ bude štědré a ne že nééé

Naposledy upraveno: 18/9/25
  18. raddre

raddre Baron fóra

zdravím, dělám všechny akce, takže i tuto a jako u každé mi FAQ i když je super, víc straší než pomáhá(promiň pezt), ale je to jen můj problém s mou hlavou, stejně sem hotová do druhého dne, pokud tedy nemusím čekat na otevření dalších úkolů až budou dostupné.
    V každém případě děkuji dinoalesi za výpočty a návody, v tomhle jsi nenahraditelná!
    Všem přeji, ať se vám při hře daří, úkoly zvládnete a puzzle složíte

Naposledy upraveno: 18/9/25
  19. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Hurá , do akce se ráda pustím . Puzzle skládám ráda . Akce je zajímavá a dost na přemýšleni . Děkuji Dinoalesi za výpočty a popis hry . Obdivuji její snahu pomoc všem kteří nejsou tak zdatní . Přeji všem krásný zážitek u hry .:D:D:D

20. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Už chápem ten vysoký počet padátiek. Padá to extrémne veľa.

506x Jantáru
    406x Náradia.

Počty som mal takéto:

rubanisko. tam som dal 5xarboretum, 16xobr stromkov a zbytok laskavec a padlo 91x náradia a 122x jantáru

divoká lúka: 20x JC + 2x arboretum a zbytok stromy: padlo 193x náradia a 190x jantáru

hlavná lúka: samý láskavec: 122x náradia a 181 jantáru.

JC som nesťahoval.

Čiže sa najviac oplatí na padátka dať celú plochu láskavca. Výsledky pre divoku luku su skresľujuce lebo 20xJC = +100% na padátka.

a Čarovné stromy dávajú Jantár takže tam je ten zbytok čo nesedí s počtom.