Dobyvatelé ztraceného puzzle (18.9. - 1.10.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. burds

burds Titán fóra

Myslela jsem,že to nedodělám ale hotovo.Měla jsem štěstí na kole štěstí ale ti krtci mi dali zabrat.Nechtě l se mi pustit čas.Dost to zlobilo.

2. kocieva

kocieva Veterán fóra

Smoulinek123, počkej se sklizní v pondělí, Mechanický suvenýr po aktivování bude dávat +1 zvířátko z výběhu po dobu 6 hodin a pak také dekorace Neonová motýlí kukla dává +1 (doba aktivace je různá, podle upgradování).

Naposledy upraveno: 27/9/25
  3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jj takže ztracený klobouk je chybička dobře tak v podstatě hotovo stonky jsou oba(jeden komplet) a chybí mě nějaká drobnost asi 40 krtků xDty si dám zítra je tam dekorka do stonku xDxD abude klidek

4. ašada01

ašada01 Titán fóra

Tak jsem se konečně dostala k PC a pročítám dikuse (na mobilu šetřím data). Díky Preperce, že napsala, že první puzzle se skládá vícekrát, já si toho nevšimla. Teď jsem zjistila, že i Chrám hadů a Zlaté království se skládá vícekrát. Tak znovu rozpěstovat lebkovku a a napěstovat na 6 puzzlí. A to jsem si už od včera myslela, že mám hotovo, když mám všude zatrženo zeleně :music:.

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dekorky nejsou ve stoncích, ale na ploše, tam udělají hodně ;)

6. janmil

janmil Aktivní autor

Potrebujem pomoc otázka Mám spravenú celú úlohu objavitelia na záhrade, ukazuje mi, že krok 3/3 strieborný. Čo s tým mám robiť.

7. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahojte,

Sa vopred ospravedlnujem, ale fakt si uz neviem dat rady. Mam pocit, ze som vsetko splnila, ale mam problem s jednou miestnostou. Uz som precitala diskusiu asi 3 krat, aj FAQ, ale miestnost 13 aj ked je odkliknuta ako hotova stale ukazuje ze je nedokoncena, ale nedava mi moznost ako pokracovat. Dodala som salviu, aj kozy ak kraliky a aj tak este nieco chce. Poradi prosim niekto ako to dokoncit? Dakujem

Mikeš a Helena1313 tohle ocenili.
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte chybí mi moc Archelogického nářadí a skoro nepadá. Nemůžu dát dlouhodobky ani na noc protože potřebuji ještě i akční plodiny. Ach jo:cry::(

9. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Ahoj duna.duna1,kukni na 149 diskuzu je to otom písane,maju to všici aj já a mám to hotové,prý chyba

10. Štika

Štika Velmistr fóra

duna.duna1
    máš hotovo tento úkol má jen tři úkoly. Ahojky

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

duna.duna1, janmil - ahoj, jak píše smoulinek123, ve hře je chybka - viz třeba ZDE
    Hezký večer

12. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahooojky farmári a farmárky, najskôr sa chcem ospravedlniť susedom ale na darčeky nebol čas :( a ďakujem všetkým ktorý mi poslali, dokonca aj taký ktorých nemám v priateľoch :inlove:
    Na dovolenke som sadila dlhodobky a niečo som rozpestovala. Včera ráno som pretočila asi 50 a KŠ dalo 200%,100% a ja som dala 200% do diamantu, odklikla Jacky a išlo to ako po masle :music: Dnes doobeda som odklikla krtky a mám hotovo ;) Puzzle mam ráda a tak si to ešte zopakujem u bosorky xD

Naposledy upraveno: 27/9/25
  13. stěby

stěby Hvězda fóra

Přes noc dám levanduli a krtky a akce bude s ránem sakumprásk hotová 8). Přitom jsem ale zjistil, že moje obvyklá hladinka produktů se na některých místech povážlivě snížila, takže v nejbližších pár dnech po dlouhé době vyndám dílny a začnu lifrovat a hamtat do stodoly :D. Abych byl zase na svém :music:.

14. janmil

janmil Aktivní autor

díky za odpoved

lacrima a Skali tohle ocenili.
  15. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

trochu ľutujem, že som si použil 4xJack ale chcem som to mať z krku. rovno dávam naraz všetky časovú úkoly nech to je už preč :D inak až keď som akciu začal robiť naraz tak som si uvedomil ako zbytočne je zdlhava :D čo sa týka môjho "experimentu" tak s 1x1 voda + hnoj a MJS max. do polky akcie. viac sa neda s tymto postupom. akcia je dlhá príliš a tej lebovky tiež treba nesmierne veľa. pre tých, čo ešte nemaju tie časovky tak snažte sa to urobiť všetko naraz. nepoužiť kombajn ale klikať na tie políčka. uštrí vám to čas a budeme to mať z krku raz dva.

lacrima a Ciri13 tohle ocenili.
  16. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Dakujem vsetkym za vysvetlenie, tak teda mozem povedat, ze aj tato akcia je za mnou.
    Dakujem.
    Prajem vsetkym krasny vecer.

17. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezký večer, napěstováno mám. Chybí mi složit poslední dvě puzzle (dvakrát jeden obrázek), splnit jeden úkol na dodávání padátek a udělat časovku s krtky. Krtci půjdou zítra ráno - mám čtyři chlívky. Zbytek dle padátek, ale věřím, že to dám.
    Skládání puzzle je fajn, ale ostatní je opruz. Všeho moc - jak akční plodiny, tak padátek.

18. kaspianpotter

kaspianpotter Zelenáč fóra

Hezký večer, je nějaký systém v tom, kdy je možné použít tlačítko "Dokončit hned" za floreny? Protože občas mi svítí a občas je šedé :/ Díky

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaspianpotter - zdravím, možnost splnit úkol za floreny se může teoreticky odvíjet od výše částky. A některé úkoly prostě za fl splnit nejdou. Tak to nastavili tvůrci hry a podrobnosti o svých rozhodnutích nám nesdělují ;)
    Hezký večer

lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  20. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Tým, čo to máte hotové. Padla Vám aspoň jedna piccolka z tých bední? Lebo mne ani jedna :oops:

lacrima tohle ocenil(a).