Dobrodružství v safari (14.11. - 19.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojte, tak prošmejděno ve vodě, na souši i ve vzduchu, to byla jízda :D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Ať se vám daří ;)

2. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Hotovo.To byla rychlovka.;)

3. bačkora85

bačkora85 Dozorce fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Opravdu rychlovka .... já ty šlechtící akce miluju :D;).
    Ať se všem daří ;)

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Sláva, opět něco co lahodí oku i nestvůry zasypal sníh ;). Ponořil jsem se do hlubin a asi nevyplavu, opět "sekačka" :p.
    Edit: Nádech, výdech a jsem na vrcholku hor:D, už tam budu chodit jen na obhlídku.

Naposledy upraveno: 14/11/24
  5. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Mám též hotovo, chyběly mi gorily a duhový chameleon. Akce rychlovka, tulidomek jsem měla naplněný za 1 SK, tak to tak nebolelo. Všem přeji pořádné přeskoky díky BB.

6. lacrima

lacrima Ikona fóra

Konec :cry: hotovo a je mi to tak moc líto :D
    Oceán pokořen. džungle projeta křížem krážem a vrcholky hor zdolány .
    Ani jsem si moc neprošoupala nové pohorky :p a batohy půjdu asi prodávat a nebo je odvezu na nějakou charitu.
    Suprová ,rychlá akcička se skvělými přeskoky. Tuleníčko prostě miluji a když ho miluješ , není co řešit.

Tak milujte se a množte se !
    :inlove:

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Bože, já jsem orvanej jak frak po Gottovi. Třikrát hory, třikrát džungle(ten hmyz, fuj) a to nejhorší třikrát ponorka. Malý, těsný a pod vodou - pro čerta katastrofa. Ale hotovo, zapomenuto jak zlý sen:p

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Aj ja mám hotovo.Ešte mi zostalo aj niekoľko batohov.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, také hlásím hotovo. Duhový chameleon naštěstí padnul z prvního tulipaneláku, který byl celý rezervovaný jen pro chamíky. Pak jsem asi měla vlčí mlhu, protože jsem si odklikla, že mi chybí jen tygří žralok a ty bělavé mám - houbeles, chybělo mi jich sedm. Asi jsem se podívala do vedlejšího okénka. Nicméně po všech přešlapech řádek řádí a jdu chvíli pěstovat akční plevel do vedlejší akce, než budu muset do procesu.
    Gratuluji všem hotovsonům a ostatním, kteří musí něco dochovávat, přeji úspěšné přeskoky :)

10. babina51

babina51 Hrabě fóra

Hotovo,akce na pohodu.Jen nevím jestli dobře vidím,zelené a vrtule si můžu vyměnit za bedny?????Apríl už byl.

11. albína1927

albína1927 Stálice fóra

Já se jen divým , že je nemáš:D

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

V obchodě mají nějaký zmatek :D, tak do toho nejdu, drahota jako všude :p
    Beden mám plno, že je nemám ani čas otvírat.
    papulice: dáš hnojiva a dostaneš bedny. Ne za mince, ale naturáliexDa to 80x třeba. Je to i ve FAQ.

13. papulice

papulice Hrabě fóra

nerozumím,jak vyměnit za bedny?nedaří se mi vyšlechtit tu krun-jitsu želvu..:cry:

14. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak som nevydrzala a mam hotovo ;) ked bude slachenie za 1sk tak budem slachtit do druzstva :music: bosorka nieco ma hotove ale este potrebuje trosku slachtit a kedze SK nema az tak vela tak si musi pockat na vikend :)

15. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj babina51,
    ano skutečně je to tak :)

16. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj všem hezký večer také mám hotovo a to jsem začala před hodinou

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

safari obchod.png

18. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj,tak tentokrát se mi nedaří vyšlechtit duhového chamíka,vyplácala jsem velké množství krmiva,na trhu je za 30 melounů-.-
    Nevydržela a zakoupila a hnedle i vyšlechtila,tak tohle je pech:Dtak jsem hodila toho svého na trh,snad se prodáo_O

19. olčaML

olčaML Expert fóra

Hotovo , pohodička , to mám ráda !

20. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.