Dobrodružství na severním pólu (20.12.2023 - 3.1.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/12/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sasinkia100

sasinkia100 Pisálek fóra

Díky, Stali, já hlava děravá jsem ty šipky přehlédla - už dodávám další rostlinky...

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sasinkia100 - tak to jsem ráda, že už je všechno v pořádku a můžeš frčet vesele dál :)
    Ať se daří

burds a -Jara05- tohle ocenili.
  3. 14087

14087 Dozorce fóra

Řádky jsou doma už od víkendu, prémiové * jsem nechytla, ale tohle je pěkný :D

Edit: :D nakonec se to povedlo :D jupííí :D tak jedu dál :D

Naposledy upraveno: 26/12/23
  4. benjik95

benjik95 Pisálek fóra

radostne vanoce všem prosim mam dotaz ikonky do stonku mam zatim dvě ktere jsem pravě koupilla azjistila jsem že jsou na 24 hod to znamena že do konce akce zbyva asi 7 dni takže když to nevyberu do konce hry tak to do stonku nedam a stonek nebude aktivni děkuji za odpověd

-Jara05- tohle ocenil(a).
  5. 14087

14087 Dozorce fóra

benjik95 - dekorky můžeš vložit na plochu kdykoliv a až vybereš co dávají tak je sklidíš a půjdou vložit do řádku

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

benjik65 - zdravím, dekorace, které jsi za mince v obchodě zakoupila - Sváteční hod (+) a Mašlí nic nezkazíš (+) jsou pluskové - tzn. že mají přidaný bonus. Takže si je dej někam na plochu, choď je sklízet, dokud nevyčerpáš jejich bonusové sklizně. Poté je zbourej a pak půjdou osadit do stonku. Lze je dát na plochu a zbourat ihned, ale tím se připravíš o ty bonusy, které poskytují (párty lístky a SK). A jestli si ten stonek osadíš za týden nebo za měsíc je úplně jedno.

burds, bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Zdravím, začala jsem pěstovat slavnostní věncovku. Takže budu mít akci hotovou ještě tento rok.
    Tip na kombinaci, kterou jsem měla za 30 mincí (pokud o to ještě někdo stojí): rádio, medvídek, voňavka a vláček. Hrála jsem včera. Stonek za mince je též doma.

bačkora85, 14087 a kaolín11 tohle ocenili.
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nikde jsem nenašel informaci,že lze v santově dílně získat i dekorace při skládáni!
    To byla druhá.První se mi nechce v bezadné liště dohledávat!:cry:

mrkvicka9, GordonSargent a 14087 tohle ocenili.
  9. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11, jedná se o bonusovou odměnu, tak proto.

Celkem mám odehráno 54 miniher. Zkusil jsem i nějaké jiné kombinace ale na 30 mincí jsem ještě nenarazil. Nevadí jedu po 25.

Obchod zatím takto.
    upload_2023-12-27_11-13-22.png upload_2023-12-27_11-14-5.png

Ať vás síla provází na všech cestách

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Furt jak tydýt pěstuju obě věncovky, poslední farmářské a tu slavnostní. Nerada nechávám políčka nesplněná. Ale nemusím, fakt, pelikány mám, wendiga taky, družstvo neplním, tak proč to dělám? Asi KFC, jak to tady kdysi kdosi nazval xD Druhý řádek hotov, už budu jen dopěstovávat a pak odklikávat darovací políčka. Dnešek mi narušil režim, musela jsem do práce na inventuru a tzv. "Sanitární den." Neva, stejně to doklikám komplet, času je pořád dost a i když poslední dva dny akce už zas budu v procesu, něco z těch darovacích políček vyždímám.
    Přeju všem, kdo ještě bojují, aby to nevzdávali a přetrhli cílovou pásku :)

11. 14087

14087 Dozorce fóra

Tak já nejdřív 60 mincí a teď další překvápko :D.. začátek jsem měla mrtvej, ale teď jsem začala zkoušet podle mojí strategie malinko a hurááá :D

12. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Mě dává 30 mincí kombinace:
    zelená/modrá/růžová/červená.

13. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Musím se taky pochlubit, tak šikovný nikdo snad není jako já, mě se hned na začátku podařila kombinace za 25 minci, jinak žádnou jinou jsem nenašla, můžu kombinovat jak chci a jinou nenajdu asi tam žádné jiné nemám, chvíli zkouším a nakonec tam stejně musím dát tu jedinou.

14. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

Já nedostávám skoro žádné mince, udělala jsem 6 miniher a nepadla ani jednou mince,takhle se nedostanu na žádnou dekoraci, mám jen stonek

-jujula- a -Jara05- tohle ocenili.
  15. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj wallik68,
    pokud už ti nějaké mince padly a bylo jich dost tak používej stejnou kombinaci ... já se taky spokojil s menším počtem než 30 - jistota je jistota. není nutno použít všechny kombinace

16. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

U mňa kombinácia za 25 hviezdičiek je kniha, vláčik, parfém, rádio ;)

17. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj Trilian55,
    gratuluju a doporučuji se této kombinace držet a získat potřebné * mince na stonek a dekorky a nehonit se za přeludem 30 * mincí.
    přesně takto jsem to dělal já, šel jsem na jistotu :)

18. pep11

pep11 Pisálek fóra

Žabáky už mám, ještě mi padla červená výrobna na žebříky a dokonce 5x duhový chameleon. Škoda, že nikde nejsou vypsané jednorázové odměny, ale zatím vypadají dobře

sovicka64 a bačkora85 tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, před chvílí jsem si přečetla nové akce. Kdo chcete pokoušet kolo neštěstí, máte poslední šanci, protože od zítřka je na kole nový Jackpot a tudíž pěstovací bonusy z Vehiklu zmizí... ;)

EDIT: od zítra 14:00 až do 1. 1. 2024, 22:00

sovicka64, 14087 a bačkora85 tohle ocenili.
  20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak já jsem zatím koupila jen řádek do stonku, ale na dekorace se mi zatím nedostává mince. Doufám, že dalšími pokusy přibydou...A úplně jsem nepochopila za co jsou mince do obchodu? Za zabalený dárky u Santy v dílně? jestli jenom tam tak to jich fakt moc nepřiběhlo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.