Dobrodružství králičích skautů (24.9. - 28.9.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/9/26 v(e) 9:45 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. babina51

babina51 Hrabě fóra

kaolín 11-díky za pomoc.Mám 30 knoflíků a co dál.Počkat na další kolo,nebo je utratit.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Knoflíky jsem utratil,protože jak je psáno,odměny se nedaj přeskakovat. Tak je asi jedno,kdy je utratíš! Dekorku snad získáme už příště!:)

lacrima, Pitrýsek47 a -Jara05- tohle ocenili.
  3. anvan

anvan Velvyslanec fóra

citace:......Náročnější trasy nabízejí lepší odměny, zatímco bonusy za shodu kategorií mohou zvýšit protihodnotu dodávky vhodných zvířat. Zvláštní podmínky mohou také odemknout volitelné etapy, jako je například odbočka na "Děsivku"....

Toto teda zatím nechápu. Co je shoda kategorií, která zvyšuje protihodnotu? Co jsou zvláštní podmínky?

libakos tohle ocenil(a).
  4. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

proč se mi neukazují další trasy ale mám tam stále odznaky dík

PAVLIMATEJ a casmirecka tohle ocenili.
  5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

farmaEviky - dneska jedna trasa příště další. Akce je na etapy.

Hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  6. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

Dobré poledne, Co jsem udělala včera špatně?? Nemám knoflíky:-( Děkuji za radu

7. Farmářka_X

babička-květa - plnila jsi jednoduchou misi. Příště zkus těžkou a knoflíky budou.

Hezký den

lacrima a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  8. babička-květa

babička-květa Obyvatel fóra

Aha.to jsem nevěděla . moc děkuji , Farmářka_X-)

9. Farmářka_X

10. ašada01

ašada01 Titán fóra

Už 2x jsem dodala zvířata za 360000 a 3 ovce hnědé. Dál mě to nechce pustit, zkoušela jsem kliknout na 2 ve žlutém kolečku a nic po restartu to po mě chce dodávku znovu. Co dělám špatně? Díky

11. Farmářka_X

ašada01 - dodej protihodnotu šlechtěnců a pak znovu klikni na plusko a na ikonu ovce. Dodáš potřebný počet ovcí a je hotovo a jdeš na další úkol
    upload_2026-9-25_12-30-18.png

Hezký den

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  12. ašada01

ašada01 Titán fóra

Farmářka_X
    Ale přesně to jsem udělala, dálší úkol se neobjevil a chce to po mě dodat znovu to stejné.

13. Farmářka_X

ašada01 - písni jaká zvířata chceš dodat jako protihodnotu a zkusím to dodat.