Dny rekreace (28.7. - 3.8.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/7/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Krásný čtvrteční večer :) Tak jsem v obchodě vybrala, co jsem chtěla a teď už ve hře beru jen bedny s romantikou, aktuálně mám odehraných 111 her a ve stodole cca 14 tis. kytek, pojedu už jen tak zvolna, ale i tak mám pocit, že budu mít pěkně divoké sny.... už se vidím, jak vykřikuju ze spaní.... tanec ve větru.. po směru hodinových ručiček.. za 35 hvězdiček....xDxDxD
    migi
    , máš můj velký obdiv, 400 her bych asi nedala anebo by to se mnou nedali doma xDxDxD

Tak co floreňák moji milí, už někomu vyskočil z pikolíka? Trošku mám strach o Apachinku,
    až ji těch floreňáku vypadne 16, to bude mazec :D:D:D Api znáš to přísloví... Odříkaného chleba největší krajíc... ;):D

Hodně zdaru a splněných cílů všem!

2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Včera dána Piccolo bedna na plochu. Ráno jsem si přivstala....byla jsem natěšená jako malá holka (dávno tomu), až bednu odtajním. No jo, nemůže být každý den posvícení, nebyl florenovník, dostala jsem tanec v listí. Ale i tak děkuji.
    dinoalesi a ostatní, klobouk dolů, že vydržíte schovat Piccolo bedny v liště. Já dostanu bednu a šup s ní na plochu. Riskujete a hodně riskujete. Počtejte, až je dáte na plochu a florenovníků budete mít hodně.:) Samou radostí nebudete chápat a budete zírat na monitor.o_O Pozor aby to nebylo na ChocholouškaxDxD
    Zatím jsem si koupila stonek a první dekorku. Jde to pomalu, kolo štěstí se mi vyhýbá a tak by se mi hodil nějaký bonus. Ale zatím dobrý.
    Mám dotaz, kde vidím, kolik her mám odehráno. Dinoalesi psala, že má odehráno 111 her. Je to někde vidět nebo co měla namleto, hned odehrála. Já to nepočítám a nikde to nevidím.:sleepy:
    Jinak děkuji za odpovědi na kvízové otázky ....využívám je.:p

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky nevydržím ;) z bedny Geniální multi..., z tajemna 3x oranž páv, plch, oranž.bažant, ze stromů nic co bych si pamatoval a sem napsal :) z dalších bedýnek taky žádná sláva, přitahuji svatyně :D.
    Stonek a jedna dekorace zvládnutá.
    dinoalesi si asi dělá čárky, je pilná jako včelka ;).

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím stonek a dvě dekorace.Jinak tentokrát s Puffinem celkem na pohodu.Jen je krapet zamrzlej.
    pezt
    Proč mi to padá v Edge opravdu nechápu. Zkoušel jsem i různě upravovat nastavení a stejně to nepomohlo.Když to zvládne Puffin, měl by to Edge zvládnout levou zadní! o_O

5. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Prosím, při sklízení mi někdo doporučil bílou nevinnost nebo vánočku. Nikde jsem nenašla, co to ovlivní. Děkuji za radu. Kaštanový řádek asi nemám.

Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
  6. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

ja-pe

Bílá nevinnost a Vánočka urychlí SH

7. oldris1

oldris1 Pisálek fóra

Tak mi zbývá ještě našetřit na jednu dekorku a bude hotovo, Kš se mi vyhýbá alespon mám Jacka a toho si šetřím vždy na akce

8. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Hezké farmaření všem - tuhle akci mám ráda, ale začala jsem déle o dva dny, tak nevím jak stihnu, ale co bude, to bude - všem, kteří dokončí gratuluji předem :)

9. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Tak já si hraji, jen odměny v podobě mincí mi chodí nějak divně ... Fakt si nepamatuji kolik her, ale 15 jich bylo určitě. 15 x 40 je 600, já mám 565. To mi snižují mince za špatné odpovědi? Teď mi stojí ve frontě 26 her a vůbec nemám chuť je hrát, když mi šidí mince. Takhle to nedohraji ani do vánoc.
    Nebyla nějaká změna, kterou jsem přehlédla?

Helena1313 tohle ocenil(a).
  10. Petriša

Petriša Aktivní autor

Helena1313 tohle ocenil(a).
  11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11

Taky nevím. Já nic nikde nenastavoval, prostě jsem zapnul hru a vyzkoušel to, chvíli to jako zamrzlo, když se otevřela nápověda, to mi nešlo zavřít, ale za chvíli se to rozjelo.
    To používám prohlížeč Edge v telefonu jako výchozí a nečistil jsem ho ani nepamatuju.
    Jinak musím říci, telefon na hru moc nepoužívám, tak se to na telefonu i tak zlepšilo celkově ta hra, rychlejší načítání a je to takové svižnější oproti začátku.

Trošku k akci, tu jsem dodělal včera ráno, odehrál jsem asi 55 her, vyzvednul řádek a dekorky do něj a tím pro mě akce skončila ;)

12. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Madulko, já ty bedny taky nevydržím moc dlouho skladovat, páč si říkám.... budu to skladovat, pak se jednoho krásného dne neprobudím a ani nezjistím, jestli jsem se mohla radovat s floreňáku :p:D:D Vydržela jsem jich nasyslit nejvíc asi 8 nebo 9.
    Jinak k počtu odehraných her... Pitrý, děkuji, že sis všiml, ale čárky si fakt nedělám xD
    Jde to spočítat úplně snadno.... celkový počet získaných *mincí podělíte 40 (získané za každou odehranou hru na konci) a máte výsledek.... komu by vyšlo chlupaté číslo, tak nejspíš získal pár *mincí jako skrytou odměnu z nějakého políčka - já odkryla 2 po 5 *mincí.
    A to je celé kouzlo ;)

13. Petriša

Petriša Aktivní autor

Ahoj všem.
    Já ještě bonusové pole s 5 mincemi navíc tedy neodkryla :sleepy:
    Pokud je tomu tak, potom eleanorelik1 odehrála pouze 14her x 40 = 560mincí a těch 5 navíc získala jako skrytou odměnu ;)

Helena1313, Dave Lister a dinoalesi tohle ocenili.
  14. BigClick

BigClick Expert fóra

Hlasim hotovo. Odohrala som minimum na riadok, viacej sa mi nechce, nic v obchode ma nelaka.

Petriša, eleanorelik1 - potvrdzujem, ze som 2x dostala 5 mince ako skrytu odmenu, len neviem povedat kde to bolo.

Vsetkym prajem pekny den!

Helena1313, dinoalesi a kutilka70 tohle ocenili.
  15. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Včera mi vypadl z bedny Picolo můj první Jack +, velká radost, fakt díky za něho.
    Jaké zděšení jsem ale zažila právě před chvílí, když jsem zjistila, že jsem ho ráno sklidila kombajnem.
    Měla jsem za to, že Jack se sklízí jen růčo.
    Tak jak to prosím je. budu muset každé ráno celý park sklízet ručně, a dávat pozor?

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

družstvo - kombajnem jako takovým ho nesklidíš :), jen tím druhým v pořadí - vázička a dozička je vyobrazena, tím se Jack sklidí

Helena1313, moncicak7070 a maribeja tohle ocenili.
  17. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

tak nevím, asi jsem to nějak zblbla
    evoku, díky, zítra si na to dám pozor, co dělám.

maribeja tohle ocenil(a).
  18. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Tak stonek je doma a za vědomostní otázky jsem zatím vyzobla 2x Bednu s výběhy neonového průvodu :p

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

družstvo, já co mám v parku vyzobávací (tedy jako ty, co něco dávají a sklízejí se tou vázičkou) dekorace a k tomu Jacka ;), tak ty vyzobávací kromě Jacka sklidím ručně a zbytek kombajnem

20. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

evoku, já jsem si myslela, že to tak je, a vázičkou nesklízím nikde kromě děsivého parku, tam mám jednu dekorku (díky za pomoc), která jde jen vázičkou. Abych pravdu řekla nevím jak jsem ráno sklidila park kde mám svého prvního Jacka, proto píšu, že si musím zítra na to dát majzla.
    Věřím, že to byl můj poslední nechtěný sběr.

moncicak7070 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.