Denní bonus za přihlášení / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vendelinar

vendelinar Pisálek fóra

Jsem jedna z mnoha, kterým nejde vybrat denní dárek. Zkoušela jsem to dnes již několikrát :cry:

babina51 tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vendelinar a další - problém s vyzvednutí dárků je nahlášený a programátoři pracují na jeho odstranění.
    Zde prosím kliknout
    Opravdu to sem nemusíte všichni jednotlivě psát. Až bude chyba opravena, dozvíte se to. Děkujeme za pochopení

milostivas a babina51 tohle ocenili.
  3. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Zdravím, spolufarmáře ;)
    Kdo z vás ocenil, že tajemničky v dárku za přihlášení jsou poslední den v měsíci, tj. dostane je jen ten, který nevynechal ani jednou? Přijde mi to tak trošku jako dárek za trest. Většinou vyzvedávám všechny dárky, tenhle měsíc mi to jednou nevyšlo, no....a od včera čučím na ty tajemnice, o kterých vím, že je nevyzvednu. Navrhovala bych, aby ty nej dárky vycházely třeba na 27., tak aby měli šanci si je vyzvednout ti, co pravidelně hrají, ale občas jim třeba nefunguje připojení nebo sem tak někam odjedou bez možnosti netu.

babina51, kiki2305 a karbar tohle ocenili.
  4. karbar

karbar Vévoda fóra

Taky jsem tak tentokrát dopadla a přemýšlela jsem že bych ten dárek vyzvedla klidně i za FL.
    Také na ně chodím koukat jestli je náhodou nemohu vyzvednout.

babina51 tohle ocenil(a).
  5. lase2

lase2 Magnát fóra

co vám na nich přijde tak jedinečného ? Nejlepší strom co znich může vylést je Citlivka, a pokud ji ještě nemáte, ráda Vám každé po jedné pošlu ;)

Honzulka05 a babina51 tohle ocenili.
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

lase - já mám ráda všechny tajemničky, ať to jsou chlívky nebo stromy. Zvlášť když jsou zadara. I když mi nedají to nejlepší co mohou, jsem ráda za cokoli. U stromů hlavně variantu XXL, takové třešně a jabloně stále upotřebím. A u chlívků když padne cokoli oranžového výš, tak skvělé, když obyč nebo žlutý, tak zase fajn - mám pak co házet do vlaku. A navíc to těšení než je odkryju (že mi třeba padne to nejlepší), to u jiné věci tady ve hře nemám. Takže já vítám každou TCH a v akcích když mám na výběr, jdu přednostně po nich.

7. lase2

lase2 Magnát fóra

tak na faktor napětí "co mi vypadne? co mi vypadne ? ? " jsem vůbec nemyslela, budiž, ten je nenahraditelný. Řešila jsem jen čistě materiální stránku: nemáte ? - nevadí, ráda pošlu.

8. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

lase2 děkuji za nabídku, citlivku mám, ale šlo mi spíše o princip ;)

babina51 a lase2 tohle ocenili.
  9. cvrčička

cvrčička Pisálek fóra

Nejde vybrat dárek 17.12. mám tam pořád vykřičník , jsem sama nebo je nás víc ?

Honzulka05 a babina51 tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj cvrčička,

nejspíše Vás bude víc, je to bohužel nejspíše způsobené chybně spuštěným scriptem pro dodatečné vybrání dárku za výpadek hry v minulém týdnu. Prosím napiš na herní podporu, ale opravu musí provést programátoři a tedy bude asi až zítra nebo v průběhu pracovního týdne.
    Jak kontaktovat herní podporu?

babina51, MatysekKamilek a mituli tohle ocenili.
  11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Dnešní krokodýl dobrý, do lišty již můj 5 v pořadí. Já bych potřebovala žirafuuuuuuu a kamzíkaaaaaaaaa. Ale zase platí Darovanému koni na zuby nekoukej.

njklmn a babina51 tohle ocenili.
  12. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Dobré poslední poledne v letošním roce. Pro mojí farmu byl krokouš super denní dárek, protože se mi nějakým způsobem zatím úspěšně vyhýbal.
    A navíc uvažuji, jakým způsobem od ledna skladovat bonusové dekorace za denní přihlášení, kdyby opět za rok RT napadlo dát na ně stonky do nebe. V listopadu mě třeba překvapilo, že dekorace bezhlavý šla měnit v OaD, jiné tyto bonusové dekorace nabídnout nešly. A protože jsem měla jiné priority a o tu dekoraci byl zájem, tak mám teď šedé místo na stonku.

sisinka a njklmn tohle ocenili.
  13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Katule - není o co stát. Je děsně nenajedenej...

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  14. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Krásný den, ač jako farmář co denně farmaří a odklikáva ukoly Ovečky tak se mi už několikrát stalo že jsem druhý den zjistil že předchozí den nebyl odemčen... Docela mně to S.R.O. a nikdo stím nic neuděla jen řeknou že jsem si to neodkliknul :((

notes72 tohle ocenil(a).
  15. Skali

Pig_boy - ahoj, možná by bylo dobré chviličku (pár vteřin) počkat, než od Kubíka odejdeš, aby se načetla a uložila data. Možná máš pomalejší připojení.... Pokud nemáš u Kubíka vyzvednutý denní bonus, měl bys vidět vykřičník.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  16. blocek

blocek Zelenáč fóra

chci se zeptat jak je mozne ze mi kubik dal sobotni darek kdyz je patek to se mi jeste nestalo

17. Skali

blocek - ahojky. Co myslíš sobotním dárkem ? Dnes je dvacátý pátý den v měsíci, takže pokud vyzvedáváš dárečky u Kubíka poctivě každý den, měl bys mít dnes k vyzvednutí dárek č. 25.

Teď je v denních dárcích trochu hokej, ptž vlivem výpadku ve hře jsme někteří byli s vybíráním dárků pozadu a RT se to zřejmě snaží dát do kupy :)

18. blocek

blocek Zelenáč fóra

ahoj dnes mi dal kubik krejcary a po pulnoci dostanu banany

19. Skali

blocek - ahoj, krejcary bys měl dostat až zítra. Měl bys napsat na herní podporu, ať to prověří. Aby ti to třeba poslední den nezpůsobilo nějaký problém s vybírání denního dárku. Rozhodně to není v pořádku.
    Jak kontaktovat herní podporu

20. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahoj,když si aktivuji mod dovolené a týden se nepřihlásím do hry,zůstane mi celková doba přihlášení x dnů co tam mám,nebo spadne na 0?

Honzulka05 a _.hela._ tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.