Den volna pomocníků (20.11. - 27.11.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

však ano - ale nikde se nepíše o kombajnu jako sklizni nebo snad ano? a i u klasických stromů když jej zbouráš dozrátý, tak o plody přijdeš
    -----------------------------
    Dasa1143 - napěstovat se to dá, ale záleží na tobě zda tě zaujaly nějaké odměny ;)

např. pod pluskem č.3 ( dodává se protihodnota javorových listů 4000) dostaneš 1x bednu s neonovými výběhy - a pokud máš dostatek volných zatočení a vytočíš si 5 starých javorů cukrových, které necháš zrát 12 hodin, tak nemusíš ani akční pěstovat

Skali a manech72 tohle ocenili.
  2. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

sopti:tato bedna muže ukrývat i neonové výbehy zvířat třeba kočky slepice a pod ? Listnatý piknik, 800x level BZ, 1x bedna s neónovými výběhy

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Pluska hotová,a ted kytky(doufám že to dám)poslední dobu se mi vůbec nedaří.Tak vám přeji hodně uspěchů:music:tak z bedny mám neon netopýry,supr

4. sopti

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, runa stále nic a nic nebude ;). Kuk tady

mituli tohle ocenil(a).
  6. elen45

elen45 Magnát fóra

jde to jako po másle zbývá odhalit zajíce a poslední 4 políčka - došla padátka
    z neonové bedny mám koně
    celkem je potřeba 27 stromů, takže už točit nebudu - na zajíce je potřeba 6 červených a 1 zlatý, zasazen mám 1, zbytek získám z dodávky (doufám, že jsou stromy i pod +6)

Naposledy upraveno: 21/11/19
    Pitrýsek47 a raddre tohle ocenili.
  7. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

Do lišty se mi starý cukrový stromy nevrátily a to jsem je ručně sklízela.

8. sopti

modrýměsíc - Všechny sklizené staré javory cukrové (ať už ručně nebo kombajnem) se navždy ztratí, protože jsou jen na jedno použití.

mituli tohle ocenil(a).
  9. jakoja

jakoja Aktivní autor

Tak jsem asi dohrála dodala jsem do spodní lišty místo 5 jen 3 a teď to mám šedé a nejde dodávat dál co teď? tak už se to upravilo

10. sopti

jakoja - co máš šedé? to plus na dodávání?
    Máš namleté další sušenky?

Pokud nemůžeš (neumíš) dát screen, pisni na herní podporu - kolegyně se podívají a určitě poradí.
    Jak kontaktovat herní podporu

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jakoja dodávej dál, když 5 tak 5:)má zřejmě šedé Uložit, mel sušenky

lott_lott
    asi děláš něco jinak, javor můžeš získat po zatočení kolem (oba lístky), za splnění úkolů v dolní liště (za sušenky)

GordonSargent a lott_lott tohle ocenili.
  12. lott_lott

lott_lott Stará škola

Nemám žádný starý cukrový javor :wuerg: jak to?

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak si nakonec také zahraji, ani nepěstuji, ale vytočila jsem si 50 starých javorů a nějaký ten list z toho bude xD:p

matlafous123 a naruto2002 tohle ocenili.
  14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Sklidila jsem kombajnem akční a asi se sklidily i neuzrálé javory? Ale nějaké listy by měly snad být v liště? Není tam nic.:p:(
    Už je mám. Díky:D

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

dasa: musely být zralé, chvíli trvá než listy přiletí, zkus se podívat znova ,-)

matlafous123, Skali a dasa1143 tohle ocenili.
  16. sopti

meleš sušenky a dodáváš je do spodní lišty? Popřípadě točil jsi na kole štěstí kde se dají získat? Hledej mezi stromy.

17. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

Díky a opravdu jsou tam.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  18. burds

burds Titán fóra

Z neonové bedny mám motýly.Listy mám hotové tedˇjen melu a pěstuji.Jo já jsem škudlil a měla jsem přes 860 párty lístků tak stromy napadaly raz dva

mituli, matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
  19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, stonek dal dokonce jeden mombín (nemám), wolemii (nemám), muďoul, sigillarii, karyokar a korálovec. Něčeho byly 2 kousky, ale už nevím čeho...
    A 5x bedna dílenských dala 12 kartáčků na zuby, 4 klapky na uši a 4 keramiky. Neonové bedna dala neonové prase.
    Poprvé jsem si zahrála i s několika vytočenými bonusy naráz: 2x 100%/24 hod. do stodoly a 2x +1 ks/6 hod. - to je paráda! Obětovala jsem přes tisíc SH a pár stovek ZSH. Ale ráno už jsem měla napěstováno a rákos teď dodal chybějící lanýže. Na pohopolích to přibývalo...Na noc ještě čeká 35 starých javorů.
    A to jsem akci nechtěla dělat, ale když se na KŠ tak zadařilo, tak jsem prostě musela ;) :inlove:
    Díky výjimečnému štěstí na KŠ to pro mě byla parádní akce!
    Všem zúčastněným držím palce!

20. mariejosefa

mariejosefa Vážený autor

listy (do +) splněny a ještě zbyly
    zbývají jen dodělat akční a padátka, aby byly sušenky na stonek (zde zatím splněno 5 úkolů)
    z bedny byly neon. ryby

evainfo, burds a GordonSargent tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.