Den vajec a zajíčků (26.3. - 8.4.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/3/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Mne vypadlo z 1 zberu 6 mliek a tak som toho pracant trošku posilnila ;)

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

2 mléka, 3 posypky

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

babina51 - nemusíš vyzobávat všechny odměny. Je to na tvém uvážení.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

babina51
    Osobně pojedu takto:https://i.postimg.cc/D0yjpG95/Bez-nazvu.png
    [​IMG] ;)

Trošku mě mrzí 2x bedna s bonusy.Ještě podumám,jestli ty trubky navíc ,stojí zato!:wuerg:

Dodatek: varianta hry 7 i s 2x bedna s bonusy

Naposledy upraveno: 27/3/26
  5. babina51

babina51 Hrabě fóra

Skali díky za info..kaolín11-nákresy jsou super,už je mám v mobilu.Jen na sedmičce se asi pro tu bednu s bonusy zastavím.Jinak ostatního nadbytek.

6. 14087

14087 Titán fóra

Teda vy jste rychlíci :) já bych měla za 2:30 hod sklidit podruhé a vy už skládáte potrubí [​IMG] :D jenže dnes už nesklidím, musím jít spát[​IMG] , ale zejtra sklidím 4x páč vstávám ve 4 :D tak to doženu :D možná jestli neusnu tak sklidim i o [​IMG] ale to jen možná :D haha

Tak dobrouky

7. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj 14087,
    neboj já taky čekám na druhou sklizen .. takže nic moc :)

8. kaolín11

14087
    Neboj,také mám teprve po druhé sklizni! Akorát sem si poskládal potrubí dopředu,ať se stím na mobilu nemusím zdržovat!8)
    Košíky nechávám zapálenějším farmářům!
    Jak jsem tak bloumal lištou,našel sem tenhle bonus do zlata:
    Tak jej tam zítra asi fláknu(pokud nezapomenu!)8)

Naposledy upraveno: 26/3/26
  9. 14087

14087 Titán fóra

kaolín11 tak vidíš, já až dnes ráno zjistila, že se to dá poskládat dopředu haha :D ale na ten bonus jsem nevzpomněla a vím že ho tam mám
    Ale dnes už mám složeno 2 páč ti dva davají také potrubí v odměnách to je bezva :)

10. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Proč není na ploše mlýn?

11. kaolín11

Stačí kliknout v akčním okně na plusko u trubek a hodí tě to do mlejna!;)

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jana151049: Nenamalovali ho. Ten zajoch má asi ADHD, stihne toho dost. Dostal dnes 3x mléko, druhý(á) 4x, pole velká.
    Edit: Dal mi mj. 2 ohnuté trubky.

13. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Hezké ráno všem, člověk míní pánbůh mění... včera mi to bohužel nevyšlo, navíc v tom počasí zřejmě někde spadl strom na vedení a když už jsem dávala obrázky do kupy, blik a bylo po všem. Navíc koukám, že kaolín už sem něco dal, ovšem vidím jen modrý obrázek, tak vložím tu svou hooodně ořezanou verzi pro ty, co třeba nemají tolik času. Jinak možná je lepší nejprve sázet a sklízet a pak se rozhodnout, jestli chci získat všechny odměny při skládání trubek a nebo jestli chci raději sesbírat co nejvíce mincí na odměny v obchodě. Každopádně na řádek je potřeba, jak už jsem psala, odehrát jednu várku (tj. 12) a z druhé alespoň 7. Mě to na řádek vychází podle obrázku na 5.792 ks akční kytky (189 rovných a 145 ohnutých trubek), což vychází zhruba na 3a půl sklizně na den.

rovné tr.ohnutá tr.
    1.41
    2.33
    3.45
    4.44
    5.88
    6.158
    7.1812
    8.1512
    9.1510
    10.1513
    11.1716
    12.1512
    celkemcelkem
    133104

Naposledy upraveno: 1/4/26
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dinoalesi, jsi skvělá děkuji moc a Kaolínovi též:), hned vím, na čem jsem, zatím jen pěstuji a vyzvedávám dárky, až budu mít napěstováno více, tak si spustím na hlavní okamžitou sklizeň na padátka a pustím se do potrubí, času je fůra, není kam spěchat, pěstování je zdlouhavé a nudné, ale je to na spešl ploše, tak to neřeším, horší je bahamka, hlavně na padátka

15. kaolín11

16. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

trubky seskládány (vajíčko se štětcem odkliknuto), nejde aktivovat potrubí, ani po restartu

INČUČUNA1959, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

kaolín11
    super, už to vidím a aspoň můžu porovnat odlišnosti, na první dobrou se mi líbí tvoje uspořádání u dvanáctky ;) Je to jenom o dvě ohnuté trubky navíc, což jde :)
    Jinak taky to nechápu i mě se to stává, záhady virtuálního světa :D

18. kocieva

kocieva Dozorce fóra

dinoalesi, kaolín11 a moderátoři, všem vám děkuji za obrázky s potrubím.

Ranní sklizeň dala:
    https://prnt.sc/HDDU7K1DT_aK

Nevím, zda-li budu od neděle stíhat sklizeň 4x denně, to asi těžko, když bude zase ta změna času, to budu vstávat akorát k obědu.

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já budu naopak sklízet asi 5x za den, když budu vstávat brzy ráno;), ale 6 sklizeň nedám, v noci spím, možná že některý den budou jen 4 sklizně, než si zvyknu na nový čas, tak možná budu o to dřív chodit spát

20. Bokonon

Bokonon Vážený autor

Nějak mi nejde překonat 3. kolo. Trubek na to mám dostatek. Zkoušel jsem i tvrdý restart, ale startovací tlačítko zůstává stále šedé. Hraji v aplikaci. Jak dál?

babina51 tohle ocenil(a).