Debata k soutěži TOP3

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 4/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj KulíšekBrouček,

obrázek jsi vložil naprosto správně. Pokud by jsi ho příště chtěl vložit přes screen a úložiště tak si prostuduj toto vlákno - kuk . Přeji ti hodně úspěchů, fajn hru a ať se ti v soutěži TOP3 nejenom daří, ale i líbí;) Natali

lacrima a astrid888 tohle ocenili.
  2. anvan

anvan Dozorce fóra

Natali,
    poslala jsem ti už 2x poštu holubem, ale žádná odpověď. Prosím, ráda bych věděla, kde se stala chyba, ale minulou výhru - nektarinku xxl, jsem doposud neobdržela. Napiš mi prosím.
    Díky

3. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj anvan,

omlouvám se za zpoždění, určitě to bude jenom malé nedopatření. Požádala jsem o prověření a doufám, že se svého stromku brzy dočkáš;).

Přeji ti fajn hru a budu doufat, že tě to neodradí od další účasti v soutěži TOP3. Natali

4. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Myslím, že má být první Maťochov.. v tabulce je chyba :-(

5. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Krásné ráno,

v tabulce nám zařádil šotek, potvůrka jedna;) .Tabulka i pořadí je opravena a já všem děkuji nejenom za bedlivé sledování, ale i za upozornění na chybu;) Natali

6. máťochov

máťochov Stará škola

Ahoj všem. Děkuji za bodíky a gratuluji všem co něco vytvořili. Asi 10 posledních měsíců jsem se nezapojil, ale předpokládám, že mnou zvolené téma zde vzhledem ke kalendáři nebylo, takže:​

Den dětí

Uspořádejte na svých farmách dětský den se vším všudy. Mějte prima nápady. Martin.​

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Gratuluji soutěžícím Máťochov, lacrima1 a skalara.v k umítění na stupních vítězů. [​IMG]

A všem ostatním ke krásným výtvorům. :inlove:

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Gratuluji máťochov a lacrima1 a děkuju moc za bodíky :)

9. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Blahopřeji Máťochov k výhře :) a děkuju všem za body, které poslali mému motýlkovi :)

lacrima tohle ocenil(a).
  10. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj lena3576 a Pepe4467,

mohly by jste prosím vložit nová hlasování? Máťochov se v tomto kole účastní pouze s nesoutěžním obrázkem a tak ho nelze hodnotit. Proto jsou vámi vložená současná hlasování neplatná a já je podle pravidel nemohu započítat.

Děkuji a přeji vám fajn hru Natali

Edit : velmi pěkně děkuji leně3576 i Pepe4467 za nově vložené platné hlasování;) Natali

lacrima tohle ocenil(a).
  11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Gratuluji Pachmině k vítězství a děkuju všem za bodíky :D A už se těším na další téma ;)

lacrima a Pachmina tohle ocenili.
  12. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojky....přeji všem pěkný den..

.. moc děkuji za bodíky...gratuluji skalárce a mironelle..obrázky jako vždy krásné všechny..těžko se vybíralo...super byl Martinův nesoutěžní..no a téma..to je pro mě vždy oříšek..vlastně spíš ořech..nicméně mě nakonec něco napadlo..jak se bude líbit..těžko říct..bohužel nic jiného vám nenabídnu..takže :

Neonová...
    ..fantazii se meze nekladou..přeji hodně nápadů..hojnou účast..a těším se na spoustu blikavých obrázků..

13. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Zdravím:music:

tak si tak říkám jestli bych to neměla také zkusit po letech... Prošla jsem si vaše obrázky a jsou nádherné...:music: Je až místy neuvěřitelné, co všechno se dá vykouzlit...;) Zkusím popřemýšlet a osvěžit si paměť, co kam jak se vkládá, myslím si, že to tu někde najdu...:)

lacrima, Prepperka a skalara.v tohle ocenili.
  14. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Zrzinka11,

vítám tě v naší TOPkařské rodince a přeji ti ať se ti u nás moc líbí. Tvůj vložený obrázek je moc krásný, jenom jsem upravila jeho vložení aby byl viditelný pro všechny;). Příště až budeš vkládat nový obrázek tak použij ikonku v červeném rámečku :¨

Přeji ti hodně inspirace i fajn hru Natali;)

Zrzinka11 a lacrima tohle ocenili.
  15. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Ahoj Natali:music:

moc ti děkuji za krásné přivítání, za radu a opravu, vyzkoušela jsem si to nanečisto v mém deníčku...
    Inspirace snad bude...:music:

I já tobě přeji fajn hru..:music:

lacrima tohle ocenil(a).
  16. máťochov

máťochov Stará škola

Ahojky všem. Děkuji za bodíky a gratuluji všem co se pustili do tvorby.

nové téma: Slepičí farma

Mějte se prima.

Edit 3.7. : Ok, díky za info Sopti.

Naposledy upraveno: 3/7/17
    tenista99 tohle ocenil(a).
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojda,
    děkuju moc za bodíky a gratuluji všem, ptž vaše obrázky byly super ;)
    Přemýšlela jsem usilovně, jaké téma zvolit o_O Tak protože je léto, děcka mají prázdniny, tak bychom mohli jet na "výlet" :D
    Kam kdo pojede, je už na vás ;)

Zrzinka11 a Apachie1 tohle ocenili.
  18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Výhru bys již měl mít na účtu - kolegyňka má dovolenou, proto na zprávu nereagovala.

Skalara.v - i tvá výhra by již měla být na tvém účtu.

skalara.v tohle ocenil(a).
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jéééé, sopti, děkuji - fakt už je tam :D To je fofr :D:D (tuhle už nikomu nedám - našla jsem jí krásné místo v pralese ;))

Zrzinka11 a Apachie1 tohle ocenili.
  20. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Naposledy upraveno: 27/7/17
    -Zdenka, Prepperka a babioli tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.