Důležitý 24hodinový test technického stavu Unity/WebGL klienta / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Nějaké mouchy to má, nicméně u mě načítání farmy v pohodě, od kliknutí na přihlášení po to, kdy jsem zavřel novinky uběhlo 30 vteřin, ale mám docela slušnou rychlost internetu (150 Mb/s), použitý prohlížeč Edge. Uvidím jak dlouho bude trvat večerní sklizeň, ale bude to asi trošku pomalejší než běžně.
    Na mobilu (Android) v prohlížeči Edge sice načítání 2 minuty ale potom se dalo sklidit a zasít, pomocí pomocníků.
    Uvidíme jak bude vypadat alternativní řešení pro hráče se slabšími konfiguracemi, ale vypadá to nadějně ;)

2. babča2011

babča2011 Pilný autor

na něco se dá zvyknout, ale abych pokaždé brečela, jak mě slzí oči (rozmazanost,podsvícení či co to je), všechno zkoušela jestli je to zralé, neee - to snad nemyslí vážně

maribeja a Jajda tohle ocenili.
  3. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Tak na počítači všechno relativně v pořádku, ale na mobilu mi to v Puffinu nefunguje vůbec a v Safari to nejde pořádně posouvat, ani přiblížit, nedostanu se ze hry na fórum a po každých pár kliknutích se to začne znovu celé načítat a trvá to třeba 3 minuty. Hraní na telefonu je pro mě důležité, přes den jsem v práci a na počítač se dostanu jen 2x denně. Jestli mi to v mobilu nebude fungovat, tak nebudu stíhat akce a to se mi moc nelíbí. Byla jsem optimistická a snažím se být tolerantní, ale pokud nebudu mít možnost během max 10 minut sklidit na telefonu, tak s tím asi také přestanu. A to si platím pomocníky. Paradoxně hru platím od chvíle, kdy jsem nastoupila do práce... jenže s prací je spojeno méně času na farmu. Myslím, že nejsem sama, kdo potřebuje, aby to jelo i na mobilu. ;)

EDIT: Vyzkoušela jsem Edge na mobilu a bohužel je to stejné, povedlo se mi jen rychle zkusmo zasadit mrkev a znovu na mě vyskočila úvodní obrazovka a začalo se to celé znovu načítat. Na počítači mi nejvíc blbne stonek a také to není ideální, ale když by to bylo aspoň takové i na tom mobilu, dalo by se to zvládnout.

Naposledy upraveno: 24/11/20
    maribeja tohle ocenil(a).
  4. emkopa

emkopa Pilný autor

Zdarec tak moje postřehy pole i když je dozrete stále grafika jako když právě zaseju, chlévy nakrmené ale ukazuje mi to bez krmiva a vody. Šipka hodně lítá po monitoru jinak načtení jenom o kousíček delší ale to je v pohodě , dárky posílat jdou.

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

I když se sekáte, máte výhodu, alespoň se na farmu dostanete. Já jsem od 17.20 hod stále ve fázi načtených oveček na 100% a tam to končí, dál mě to nepustí a to už je 20.33 hod. Nic, kašlu na to, farmu zavírám a přijdu až zítra ve 14.00 hod. Na tohle nemám nervy a připadá mi to až nehorázné, abych se tu musela takhle trápit. Floreňáky jsem odklikala dopoledne, prémium dnes nevyužiji, dlouhodobky na polích zůstanou do zítřka a já si jdu dát kávu a něco sladkého na posílení nervové soustavy. Pěkný večer.

6. pezt

Ahoj zelenamys

Předpokládám, že máš zařízení s iOS, tak zkus prohlížeč Microsoft Edge, který stáhneš z App store, tam to na mobilech jde lépe, než v jiných prohlížečích.

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přesně do 19.00 bylo všechno v pořádku-skoro všechno-. Potom farma vypadla a načetla se za půl hodiny, jela chvilku a zase nic až ted´. Dnes končím,zítra se uvidí. Dobrou noc všem:p;)

8. Jajda

Jajda Pisálek fóra

Ahoj všichni :) přišla jsem ke kompu až večer, těšila se na hru, no...ne že bych byla netrpělivá, ale čekat hodinu a půl, než se aspoň něco pohne a začne fungovat, na to je můj čas dost drahý xD Vyčistila jsem comp, vymazala cookies, defragmentaci mi systém provádí automaticky a pravidelně, použila F5...když mě systém konečně pustil na forum...všechno spadlo a martyrium začlo od znovu xD na tohle fakt nemám. Mám sice starší, ale kvalitní comp...DELL OPTIPLEX a sedmičky, které mi vyhovují. Takže zdroj vyhovující a místa habaděj... teď se sekalo forum znovu, nebudu si s tím lámat hlavu a odpískám další nepovedený den. Držím palce všem co ladí program, aby jim vydrželo nadšení a přimlouvám se za Flasch player, na kterém to asi většině hráčů funguje bez problémů, zrovna tak jako i mě :)

9. ctiv

ctiv Zelenáč fóra

několik let jsem tu nepsal, nechápu, jak si někdo dovolí vypustit polofunkční nebo téměř nefunkční verzi farmy do světa, otřesná rychlost i funkčnost :-(
    jsem stejný závislák jako vy (lvl 230), ale každý, kdo bude hrát tuhle verzi, má můj obdiv!

10. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Hurá, teď jsem se konečně dostala tam kam potřebuji, odpoledne jen na mapu a pak načítání do 100 % a zase mapa, teď to jde pomalu, ale jde. Tak snad se polepší...

11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ještě info k trhu - přecházení mezi stránkami - děs a hrůza. Po vložení nabídky návrat na 1. stránku dané kategorie (místo aby zůstalo na stejné komoditě), moc nedochází k refresh např. po nákupu. Možná je někdo s tržištěm spokojený, ale já ne

-Kuteno-, maribeja a mazurec tohle ocenili.
  12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

moc prosím - zhasněte to slunce na mapě (co jde z levého horního rohu), je to opravdu dost hrozné na oči, nepříjemné, rozmazané ... animace chvíli běží, chvíli ne, zřejmě se na tom pracuje, tržiště v pohodě, jen přepínání z farmy na baha a zpět vyžaduje vždy dva kliky - jeden na to co chci a druhý na to, co nechci, chvíli mi trvalo, než jsem na to přišla, přechody z plochu na plochu bez potíží, ale podotýkám, že mám dost výkonný herní laptop a taky připojení je relativně kvalitní ... no, ještě se programátoři zapotí, než to bude kvalitní verze za ty peníze, co platím za prémium a některé další náležitosti, chápu, že je to potřeba otestovat, chápu, že nelze zůstat na původní platformě, ale nechápu, proč se to testuje s chybami, které už byly označené minule ...

-Kuteno- a GordonSargent tohle ocenili.
  13. petrík31

petrík31 Rádoby autor

zdravím naprosto souhlasím s tím co napsal ctiv je to do nebe volající bude hra konečně fungovat ?

malanek70 tohle ocenil(a).
  14. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

Už od začátku Unity jsem tvrdil že to bude stát za prd. Ani po dlouhé době se neopravilo otáčení u kola štěstí. Je to pomalejší než flash. Barvy jsou taky hrozné třeba v nebi, když je stonek připravený sklidit
    Ještě když otevřu mlýn a klikám počet krmiv tak se mi zároveň označuje dole jméno a id farmy
    Vůbec není vidět grafika dozrávaní plodin nebo nějakých dekorací

maribeja a davidson00 tohle ocenili.
  15. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak u mě v PC(mám starší) se hra vůbec nenačte a v mobilu také žádná sláva.dlouho se načítá a když na něco kliknu tak to je totálně zpomalené a musím kliknout několikrát. za mě hrůza a pokud mi to v PC i nadále nepůjde,tak budu muset své několikaleté hraní skončit.

Ctiv - mám to naprosto stejně

k.vitek tohle ocenil(a).
  16. JánLalík

JánLalík Pilný autor

ach jaj..čo dodať..celé zle...grafika o ničom,ide to ako v lete na saniach a o trhu už ani nehovorím..to čo ste urobili..

17. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Chyby:
    - u ručního sklízení se pole chovají odlišně když uživatel sklízí zeshora dolů a zespoda nahoru. První pole se sklidí, ale při kliku na pole nad ním se neobjeví nabídka na sklizení, ale na zasetí a zaseje se následně pole, pod tím na které klikám.
    - další chybka je, že občas (pravidelnost zatím nevypozorována) systém nezobrazí nabídku po kliku na dozrále pole.
    - také při sklízení polí dochází neustále k označení a odznačení textu "Hráč" ve spodním rámu farmy.

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já ale prostě na služebním notebooku Edge nemám -.- tím chcete říct, že jsem skončila s Farmeramou? Mám tu nainstalovaný pouze MS Explorer. Nic si sem sama instalovat nemůžu... :cry:

po přihlášení jsem odklepla OK a motá se tam kytička a nic...

EDIT:
    Akorát se mi tam motá kytička

pezt,
    tak s tím nic neudělám. Takhle rozhodl zaměstnavatel. Takže já s Farmeramou končím... Jestli mi to nepůjde na telefonu, kde mi některé minihry prostě nefachčily... kupovat nový počítač? Nemám na něj. Chjo.

EDIT2:
    vlezla jsem k synovi na stolní počítač... výsledek 0. Ať zkouším Firefox anebo Edge :cry: já dnes večer prostě nesklidím...

EDIT3:
    Pardón! Po 5 minutách mě to na Firefoxu přihlásilo. Tak jdu zkoušet sklízet.

maribeja a pezt tohle ocenili.
  19. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Takže se asi budu muset s farmeramou rozloučit. Muj procesor Intel Core 2 duo 3000Mhz a 4 GB paměť při win10 a připojení 44Mb/s fungovat nebude. Protože se mi za celé odpoledne dosud nepodařilo farmu spustit. A nový počítač kupovat nebudu.

20. pezt

Ahoj k.vitek

IE nedoporučuje už ani samotný Microsoft, a pro Unity není vhodný už vůbec.

EDIT: Já myslím že i zaměstnavatel bude nucen přejít na jiné řešení, než používat IE, jelikož se jeho podpora se chýlí ke konci pro některé funkce

k.vitek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.