Důležitý 24hodinový test technického stavu Unity/WebGL klienta / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Moje zkušenost Firfox bez šance, Edge bez šance a v Chome se farma načetla, ale nešlo nic provést. Hold nebudu utrácet za nefunkční hru a počkám si na funkční hru.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Od 17.20 hod. doteď.....na farmu mě to prostě nepustí, kašlu na to.

modro.ocko22, mirae a Lyzarka tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kostejnesmrtelny333 - ahoj, mrkni TADY - klik ( ke kolegovi do technických dotazů) ;)

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) jsem si to otestovala v práci (tajně) na pracovním počítači, naběhlo to za dvě minutky a bylo to fajn sklízení, klik, klik a nic se nesekalo xD
    No doma to bylo trochu horší, ale překvapivě s velkým rozdílem teď a u minulých testů. Vyzkoušela jsem Edge kde se načítalo asi 5 minut a mapa asi 2,5 minuty, než se farma začala hýbat. Potom Google, načítání asi 3,5 minuty a mapa jen minutku, ale se mi už nic moc nesekalo jako u testů, kde se nedalo hrát. Sklízela jsem ručně i kombajnem a problém byl jen pár vteřin strpení. Na trhu se mi podařil poprvé prodat hnůj a šlo to dobře, i když jsem se při testech na něj vůbec nedostala ;) chce si na tu novotu jen zvyknout. No a nechtě jsem sklidila obr stromky bez pařezů, protože nebylo vidět, jestli jsou zralé :eek: ale po pohnojení zuzi a ultra jsem zapnula animaci, stromky se zazelenali a po vypnutí animace tak zůstali, no příště to tak možná nebude. Nad stonečkem jsem uronila slzu, protože si jede podle svého a některé sousedy pro dárky jsem už ani nehledala - v tom velkém množství, tak když mám od něho dárek, kliknu na něho a pošlu zpět - jinak to asi momentálně nejde. Je tu hodně chyb, které už psali druzí farmáři a snad se co nejdříve odstraní - no pro mě je rozdíl hraní s prvním testem docela veliký a jestli ráno stihnu sklidit celou farmičku s mazlíky (asi si přivstanu) tak budu hodně trpělivá při dalších problémech :p
    Na Topku zasadím až ráno, příprava žádná nebyla, protože jsem nevěděla jak farmička pojede.

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Nejlepší den si vybrali na testování .... Farmu na zítřejší akce nepřipravím, odpoledne se to seklo, teď se mně to seklo. Takže na to kašlu. Když se daří, tak se daří ..... Víc se rozčilovat nemá cenu .... Jen jestli to nevyladí a nepůjde to jako doteď, tak to bude asi ten poslední hřebíček ... Trpělivost s tím mít nebudu,nebo spíš nebudu s tím ztrácet ještě víc času.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Neotvárajte bednu so sladkosťami!!! Nič nedostanete

7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55 nešiř tady prosím poplašné zprávy. Žádné oficiální informace o tom, že by se některé předměty nepřipisovaly, nemáme. Pokud máš pochybnosti, tak kontaktuj herní podporu.

8. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Nevím, jestli to už někdo zmínil, ale nejdou mi otvírat bedny - žádné. :eek:

9. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

tronaldo: jak kdo. Já otevřela, a dostala v pohodě.

Proboha lidi, nebuďte tak negativní. Jasně, že ještě není vše jak má být, a taky až skončí flash player, tak už nikdy nebude, protože unity je přece jen jiná, než flash, ale jde jen o to si zvyknout.
    Až vychytají ty chyby, tak to bude fajn. Šmudlám se teď na farmě asi hodinku, a fakt je to asi jenom o zvyk. Každopádně, líbí se mi to čím dál víc. A až to nebude bodat do očí, protože trošku upraví kontrast, tak možná mě ani nebudou bolet oči :)
    Jen vy si staří bardi vzpomeňte, kolik třeba bylo nářků, když kompletně měnili vzhled celé hry, a jak všichni plakali za starou stodolou, a půlka lidí "křičela" na fóru (včetně mě), že už dál nebudou hrát, a dneska už si ani nikdo nepamatuje, jak vypadala.
    Jsem přesvědčená, že i tohle bude časem v pohodě, rozhodně oceňuji práci celého RT, že se snaží to dát co nejlépe
    do kupy, ale s těmi věčnými nářky jim ani my rozhodně nepomáháme.
    Chtěli po nás, abysme to dnes a zítra otestovali, a napsali připomínky, ale ty výkřiky do tmy, jak ten a ten končí, jsou fakt mimo.

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Mě to funguje, teď jsem otevřel 50 beden a co jsem tak procházel tak se připsalo

Screenshot_1.png

11. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Jde to jak když to nejde...Sázím a přeskakuje to na jiné políčko atd. Jestli to takhle má jít dál tak farmu opouštím....

12. katulinka61

katulinka61 Zelenáč fóra

no, tak dneska fungování farmy úplně na prd.....

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tak já si myslím, že nemám až tak špatný komp, ale taky při spuštění hry dneska musím zatnout zuby a koukat i tam, kde se mi to vizuelně zamklo upload_2020-11-24_19-57-9.png ;)

14. katulinka61

katulinka61 Zelenáč fóra

já jsem na tom stejně, nefunguje skoro nic,100x klikám na jeden úkon, mlýn nejde načítat, jsem otrávená, jestli to bude i další den, dám si přestávku...:(

malanek70 a hopicek tohle ocenili.
  15. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

zemanka01 máš v něčem pravdu, ale dnes je farma trochu jiná než-li tehdy, přidali nám nové plochy a tak je o hodně časově náročnější i s pomocníky, ale věřím, že vše se jim podaří vychytat, aby to bylo hratelné. Teď jsem sklízela a připravovala farmu na zítřejší akci - tři plochy a trvalo to 20 min. - normálně 3.
    Ach jo- držím RT palce a hlavně nám, abychom nehodili farmu přes palubu.
    Přeji dobrou a ještě lepší noc.

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Rovněž jsem otevřela bedny za dva dny, jen bylo zdlouhavé to odklikávání. Ale přece jedna pozitivní zpráva, zuzina letecká pošta na rozdíl o běžné holubí funguje Takže pokud se přes veškeré potíže podaří zprávu napsat, tak je dobré adresáta ještě upozornit, aby si ji vyzvedl :)

Naposledy upraveno: 24/11/20
  17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Taky se mi otvírají ... no hlavně, že teď neotevřu bedýnku s lupeny a nepropadnou xD musí se to vyzkoušet a nechcete nadávat až poslední den v prosinci ... že jo :p mě se holoubek dostal kousek pod bidýlko, vypadalo to, že slavil .. snad je v pořádku.

[​IMG] [​IMG]

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Rozdíl načítání mezi jednotlivými plochami se od 14 hod hodně zrychlil (téměř v normálu).
    Chválím menší trojúhelníky u stájí, dekorací.
    Tržiště super, líbí se mi.
    Mlýn i bedny v pohodě.
    Vyladit kontrast, odstranit slunce.
    Dárky i pošta taky v pořádku.
    Všechna hejblátka a potvůrky se zklidnily, nehýbou se.

Už jsem snad vše otestoval, připraveno na akce mám.
    Edit bropyk: zdravím, tvoje proroctví se zatím během dlouhého hraní nenaplnilo, a že jich bylo ;) jak píšu od odpoledne se hraní velmi zlepšilo tak za měsíc to bude ještě vychytanější.

19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    snažil jsem se co nejvíce testovat. GCH určitě daleko horší než Edge. Jinak ale špatné. Hra stále hodně nestabilní, na načítání nečekám tak dlouho, ale chce to mí rychlý internet. Co by tak mohlo být důvodem - velký objem přenášených dat - proti flash tak 3-4x více a to je opravdu hodně. Další velkým problém je naprosto zbytečná animace, která funguje i když je vypnutá. Většina chyb tady již byla popsaná. Nechci být špatným prorokem, ale ten stav nepůjde změnit zásadně za necelý měsíc. Pochybuji že programátoři by chtěli pracovat o vánocích. Takže hodně lidí skončí na konci prosince. Tím, že lidi skončí nepůjdou ze hry peníze, tak RT raději ukončí další vývoj a tím bude finito.

maribeja a aamperzg tohle ocenili.
  20. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

No ty odezvy jsou dost děsný, než se požadované zobrazí, neustálé načítání, rostliny a stromy vypadají jako by nebyly zralé, ale zralé jsou ... to je jak z Marečku podejte mi pero v hlášce ... no motá se to, ale neseje, což je u secího stroje závažná závada (Win 7 a Edge)

hviezdička, Casey27 a hopicek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.