Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem si celou děsivku jen tak pěstovala a zásoby veliké :p, už by fakt mohly být v družstvu nové úkoly, zásoby min. 26 tis. u rostlin

Naposledy upraveno: 17/4/20
    -migos- a kaolín11 tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

evainfo, -migos- a pezt tohle ocenili.
  4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

evoku57- Když dají do družstva nějaký úkol, tak s takovýma zásobama nebudeme mít za pár minut co dělat, boosterů mám 16 zatím je nějak nevyužívám, příští děsivky budu pěstovat jenom tu novou rostlinu, abych si to dorovnala,
    Mám to seřazené podle BZ akorát ten samorostík je na špatném místě a má nějak moc BZ,
    [​IMG] [​IMG]

evainfo, kaolín11 a -migos- tohle ocenili.
  5. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak to kam se za váma hrabu :oops:. Mě rostliny nebaví pěstovat, jen když je nějaký úkol nebo chci nějakou dekoraci a také na krmivo. Nějaké zásoby jsou, ale jen poskrovnu. Tuto děsivku hodnotím celkem dobře. Dodělal jsem poslední úkol v družstvu. Doplnil jeden řádek na stonku dekoracema. Děsivé plochy přichystané na příště a budu muset zapracovat na nějakých zásobách ;).

Hezkou hru ...

6. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No teda když vidím ty zásoby strašikytek u některých hráčů tak mě polévá hanba... Já už tedy taky pěstuji do zásoby, úkoly jsou vesměs hotové jen ještě pár děsivých zvířat a kaktusových svící a bude to. Ale jsem slabší břídil....

evainfo a -migos- tohle ocenili.
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To mě taky taky nebaví:) tak už jsme tři:D většinu plochy zabírají stromy a straši stáje, úkoly v nedohlednu.

Napěstoval jsem si něco málo do zásoby na novou dekoraci. Úkol v akci jsem splnil.
    Edit: tak to škoda je, v liště nejsou k užitku, proto tam mám už jen jeden na stromy ,-)

evainfo a -migos- tohle ocenili.
  8. kaolín11

.macca.
    A není to škoda mít boostery v liště? Pokud je normální děsivka aktivuji před začátkem děsivky klidně i dva,tři boostery (postupně!!) a hned máš z políčka +6 ks na 24 hodin,k tomu polterdýně +1 ,baklažán +1,MJS +2 a sklízíš třeba 12 ks z jednoho políčka 1x1!!!
    Booster ti navíc nezabírá místo ve slotech!:)

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11: kdybych byla ty, mám taky desetitisíce rostlin a zombízveře přehršel. Jenže já si můžu při obyčejné děsivce aktivovat cokoliv, i postupně, stejně zapomenu sklízet xD
    Akce pokaždé tak nějak pošolichám s využitím boosterů a mrkfofky, co pomůže i jinde; lilek občas koupím v obchodě, mám ho ráda zapékaný; dýni chtějí mí rodinní příslušnící především kandovanou, pak dělám kompot, zelí, polívku, když je dýní dost, ale polterdýni mi na tržnici zatím nikdo nenabídnul :) Ještě že alespoň ty stromy mám na plochách po okrajích, podobně jako na farmě, furtovně a nemusím je na poslední chvíli do akcí nahánět. 8)

Akci s nedobrou kočkou jsem dokončila 21.40 za pomoci SH, protože včera jsem po návratu z práce zaspala dvě sklizně a vzbudila se o půl jedné ráno. Takže jsem sklidila, zasela co bylo víc potřeba a večer po práci doháněla výpadek xD Nebylo to nutné, když za odměnu byly jen dekorace, ale proč to nezkusit?

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já ani tu poslední dekoraci nemám, zapomněla jsem před koncem sklidit poslední chybějící pavoučí cosi (kapradí?). Tak zůstalo na ploše - to mi ani tak nevadí. Ale žasnu, jaké máte zásoby. Já se snažím udržovat min.zásoby ve výši 5 tis.od každého druhu a mám co dělat. A to úkoly vůbec neplním. Jestli ono to nebude tím, že na děsivku stále zapomínám :p Přitom graficky se mi moc líbí, není to, že bych se jí cíleně vyhýbala. Asi jsem prostě jen sklerotik :)

11. panaboo

panaboo Rádoby autor

Tak na tuto akci se těším, bude to moje poprvé, ani nevím, co mne tam čeká. Ale včera jsem byla obdarována několika stromy, které jdou umístit jen sem, tak jsem nesmírně zvědavá, jak budou vypadat, jelikož jména mají podivuhodná. Ať se všem při pěstování o děsivé noci daří a děsivé myšlenky ať se vám zdaleka vyhnou!

12. kaolín11

Kdepak asi soudruzi udělali chybu?!?o_O
    Opravy se dočkáme kdy?!?:wuerg:
    Nevadí,pavoučí kapradí sem dal teda,jen na jednu plochu.o_O

jarege, megi1967 a dadunek tohle ocenili.
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Haló haló děsivka začala;)

-pechfógl- a kaolín11 tohle ocenili.
  14. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Tak ať se jdou vycpat myslela jsem, že si napěstuji tu minuluo novou rostlinu pavoučí kapradí a ona jde nasadit jenom na měsiční pole do houbového lesa nejde, než to opraví bude po děsivce.

kaolín11 a dadunek tohle ocenili.
  15. samec

samec Magnát fóra

Zdravím---opraví se to pavoučí kapradí?

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, chvíli strpení prosím, pokusím se něco vyzjistit ;)
    Edit: problém nahlášen, čekáme na opravu ;)

Naposledy upraveno: 16/5/20
  17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

evoku57: No vida - a jen o čtyřicet minut později! Dík za upozornění!:D

evoku57 tohle ocenil(a).
  18. libakos

libakos Polobůh fóra

Všechny úkoly mám hotové,zásoby od každé rostlinky kolem10 000,kdyby ale byla akce na zásoby, stačit to asi nebude,musím se polepšit xDxDteď jen vyrovnat skore u nové rostlinky...

19. samec

samec Magnát fóra

To tu novou rostlinku budou opravovat celý víkend až to skončí a dočkáme se toho po měsíci? To je pěkné strpení:D

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

samec - nemám další informace. Je víkend, tak nevím, jak pracují. Prozatím si budeme muset vystačit s jednou plochou ;)

Edit: Tak dle obdržených informací tuto děsivku už oprava nebude. Příště :)

Naposledy upraveno: 16/5/20
    MatysekKamilek tohle ocenil(a).