Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Děkuji Skali
    satelit

[​IMG]prosím to žluté je co?Nový chlívek?

*** sloučeny příspěvky a upravena citace a odmazány duplicitní obrázky. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 19/3/19
  2. satelit

satelit Hvězda fóra

Batory - to je děsivé arboretum na stromy.
    A smaž si ty dva příspěvky bez vlastního obsahu,nebo dostaneš tytyty.;)

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Batory - Ahoj. Chápu, že se občas něco nepovede, ale příště si po sobě zkontroluj, co jsi tu natropila a ty nepovedené příspěvky vymaž.
    Tvé příspěvky jsem sloučila a celé to dala trochu do kupy.
    Hezký den

4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já mám jeden nevylepšený zvěřinec, šly do něj fialové tlamy, abych na ně neviděla a druhý visí na nějakých stromplodech. Ty novější stromky mi z tajemnic moc nelezly (zato chapadlovek se urodilo snad půl plochy a mmch chapadla taky prořídla přes míru, ten první úkol mi snědl 2/3 zásob), tak zásoby jsou na podobné požadavky nedostatečné.
    Skvělé je, že s Polterdýní přibývají o jednu víc i plody, ono se to dopěstuje.
    Ovšem toho ostatního tam (v družstvu) je - od nevidím do nevidím.
    A protože se těším na jaro+léto+krásný dlouhý slunečný podzim 8), bude deficit celoročně narůstat a na podzim možná vyhodnotím, že k děsivce už nemá cenu se vracet pro absolutní nedostačivost. :D

scorpius50, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak děsivka u konce, úkoly jsou na průměru 85%. Chybí žárovky, bubuovce, víly a prostěradla, plod břízy. Jinak všechny rostliny dodány. Zásoby zatím okolo 1000 KS... poslední booster jsem neaktivovala, neb bych ho nevyužila naplno, tak jsem 2,5 dne jela jen s MJS a vodou (+ bubukytka).
    Tak zase až nám otevřou hřbitov snad krapet popolezu. /tedy zkusím získat druhou břízu/. Ať to rychleji přibývá.

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Bříza bude splněna o další děsivku,škoda chyběla mi poslední žárovka

evainfo tohle ocenil(a).
  7. Aqau

Aqau Zelenáč fóra

Zdravím. Proč neaktivujete Děsivou noc na furt a pořád ji zamikáte. Ty úkoly co tam jsou může trvat roky než je někdo splní všechny, Hlavně začátečníci. Nemůže se aktivovat na furt?

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Aqua - odpověď jsi už jednou dostala - nemá cenu se ptát všude.

Honzulka05 a fgs001 tohle ocenili.
  9. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Ahoj, ako sa dá zohnať Marshmallovový duch?!? Na trhu nie je, v Jackovom obchode taktiež nie ...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. burds

burds Titán fóra

Pteranodon ze stromu.Předpokládám,že jsi hledal v rostlinách.Strom marshmallonových duchů

Pteranodon a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. davidson00

davidson00 Baron fóra

Pteranodon - ahoj, strom marshmallonový duch se dá sehnat někdy ve stombole a podívej se do družstva, je tam úkol Městské zahradničení, dá se tam získat 2x a ještě k tomu i XXL. Jinak na trhu se s děsivými rostlinami a plody ze stromů neobchoduje. Ahoj a přeji příjemnou hru

ahoj Honzulka 05, jsi dobrý, i tam se dá když bude mít štěstí získat

Naposledy upraveno: 17/5/19
    k.vitek, Pteranodon a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

davidson00,nebo se nachází v tajné sazeničce duch (marshmelounový strom)

Pteranodon a davidson00 tohle ocenili.
  13. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Rád by som tú úlohu urobil, ale ja ju nemám >:( Prezrel som všetko ... 2x o_O

2 Skali: vďaka, práve som to zistil -.- to mám ešte dlhú štreku.

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pteranodon - Městské zahradničení je přístupné od 119. levelu :)

Edit: zkus proštrachat družstvo a vyškrábnout nějaké děsivé tajemničky, třeba se ti poštěstí a stromček vyleze ;)

15. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Dobré ráno, chtěla jsem se zeptat - zkoušeli jste booster úplňkové sklizně z Rama obchodu? Hledala jsem, co vše mi to dá +2, ale nějak nevím .... +2 děsivé předměty jsou i plodiny? I stromy? I zvířata? A platí to i na akční? Budu ráda za radu - ať neutratím zbytečně 400 mincí :) Díky předem!

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Adamiste - booster úplňkové sklizně působí na vše co je zařazeno v kategorii děsivé (rostliny, stromy, stáje a výrobny), bohužel nepůsobí na akční plodinu.

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Máš pravdu :) právě jsem dokončila poslední úkol děsivý :D
    trvalo to pouze 6 let a 10 měsíců :D
    a teď se budu k RT modlit, aby mi seslalo další děsivé úkoly do družstva ;)

18. MatysekKamilek

Poslední úkol jsem ukončila 5 min po spuštění děsivky... A to byl Děsivý zvěřinec a děsivý zvěřinec II. Tudíž mně to též trvalo roky, jen o chloupek méně než aničcemalířce ... 3 roky a 11 měsíců... :music:

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

A to si představ "Matys"(MatysekKamilek),
    že minimálně půl roku jsem nezjistila jak se na tu děsivku dostanu :D
    to víš ostych a líná huba holé neštěstí..
    až jednou jsem se osmělila a zjistila kudy kam ;)
    tedy až po té co jsem po čtyřech měsících objevila fórum :D

Edit: a teď ještě si představ když jsem zjistila že jde posílat dárky (OaD) Frantanec proti mě byl Béčko :D

20. MatysekKamilek

Aničko: Ono s tím fórem jsme na tom podobně... Než jsem na něj přišla, než se naučila hledat (a co věcí mi vysvětloval syn), no lama největší. Pak se osmělit na něco zeptat... to trvalo. Ale je fakt, že hru hraje ještě kamarádka a to byl přítel na telefonu a hned první děsivku mi nahlásila :music:... Při prvním OaD mi na farmu naposílala vše, co měla navíc a vysvětlovala a vysvětlovala... Noo a už hraji farmičku skoro 4 roky. /Ona o dost let déle - to když psala sms, nemám na nic náladu, hnije mi farma, ježiši jsem se vždycky smála, reálná zahrada je něco jiného/. Teď kvůli farmičce "blbnu" víc než ona. xDxDxD A co vím, tak děsivé úkoly splněné všechny nemá.
    Teď doplňuji zásoby do stodoly, protože tu dopledne byla fakt hnusná bouřka a slejvák, voda tekla potokem, tak i když je teď sluníčko a fouká větřík, zahrada je mokrá jak houba. Můžu točit děsivé kytičky o 106 :p. Jen bych spíš brala tu reálnou zahrádku.